Thilde Ångström
Thilde Ångström är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Thilde Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2018-11. Thilde Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 5.0. Thilde Ångström har haft 2 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
21 omdömen om Thilde Ångström
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Thilde Ångström en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Trevlig., tillmötesgående. Organiserad och har framförhållning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Thilde Ångström en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Thilde är en fantastisk mäklare, effektiv, bra på kommunikation och engagerad. Försäljningsprocessen var jätteenkel tack vare Thildes kompetens och erfarenhet som mäklare. Hon är så bra att jag längtar till nästa försäljning så jag får möjlighet att sälja via Thilde igen.
Superproffsig, gjorde ett jättebra jobb med att sälja vår lägenhet!
Supersnabb med svar och proffsig!
TIllmötesgående, väldigt hjälpsam, svarar snabbt och hjälpte till med objekt hon själv inte sållde t.o.m.
Tryggt, proffsigt och smidigt, tack! /Cecilia L
Thilde gjorde ett mycket bra jobb trots försvårande omständigheter iom Corona.
Thilde har sålt min lägenhet på Gärdet i Stockholm.
Thilde gav från första ett mycket sympatiskt, engagerat och kunnigt intryck. Detta har bestått under hela försäljningsprocessen.
På grund av den pågående pandemin så har det funnits begränsningar I hur vi har kunnat genomfört försäljningen. Thilde har varit mycket kreativ och flexibel i att finna lösningar som i slutändan bidrog till en lyckad försäljning.
Under processen har hon varit bra på att informera om vad som händer vilket skapade ett stort förtroende.
Thilde har levt upp till och överträffat mina förväntningar.
Jag kan verkligen rekommendera Thilde om ni söker en riktigt bra mäklare!! -
Thilde kändes mycket seriös och angelägen om att alla frågor besvarades och köpet kändes tryggt pga det.
Thilde var mäklaren jag köpte min nya bostad utav. Proffsig, positiv och påläst. Engagerad och personlig! Rekommenderar Thilde till den som ska sälja sin lägenhet.