Elin Ahlund

Elin Ahlund

Elin Ahlund är mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar

Elin Ahlund har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Elin Ahlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.8. Elin Ahlund har haft 97 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

192 omdömen om Elin Ahlund

Sedan starten hos Reco 2019
Ingrid S
Östhammar

Mycket professionell och löser snabbt alla frågetecken

Caroline H
Östhammar

Trevligt bemötande och lätt att prata med. Lugn och förtroendeingivande person. Tydlig och bra kommunikation, lätt att få tag i svarade snabbt på både mejl, sms och telefon. Hon kändes mån om att hela processen både innan och under försäljningen kändes bra för oss som säljare. Enkel och lättsam person men samtidigt kunnig och kom med tips och råd när vi behövde det. Vi är mycket nöjda med Elin som vår mäklare!

Sofie S
Östhammar

Proffesionell och trevlig, vi är jättenöjda med Elin som mäklare!

Charlie N
Östhammar

Jag blev bemött av en lugn och sakkunnig mäklare. Elin var mycket professionell och kunde svara på alla mina frågor. Jag har inte bra upplevelse av mäklare sedan tidigare men tyckte Elin var ärlig i sin yrkesroll. Hon kunde vägleda och ta beslut som i slut ändan gynnade våran försäljning. Trots en fadäs där en golvplanka gick sönder under visningen var Elin lugn och vad jag trodde skulle avskräcka köpare så kunde hon prata dem tillrätta. Jag kände mig bekväm med henne hela tiden, under både förberedelse, försäljning och...

Kimmie J
Gimo

Elin är supertrevlig och lätt att ha med att göra. Rekommenderar henne varmt.

Michael B
Öregrund

Mycket trevligt och proffsigt bemötande under hela processen.

Mia Maria Elisabeth U
Öregrund

Jag träffade inte Elin förrän vid kontraktskrivning, men under hela processen har hon varit vänlig, tillmötesgående och mycket professionell. Vi hade tät kontakt, och jag upplevde alltid att hon svarade snabbt och kunnigt. Kan varmast rekommendera henne.

Leena L
Östhammar

Mötet med Mäklaren Elin var mycket trevligt. Mäklaren sköte allt utmärkt, vi blev helt nöjda med hennes arbete. Var trevligt att träffa henne,

Ann-Charlotte G
Östhammar

Elin har varit välkomnande, trevlig, tillmötesgående och lätt att få kontakt med. Allmänt bra! Rekommenderas varmt!

Linda E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Ahlund en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Östhammar

Mycket kunning mäklare. Proffsigt bemötande och ger tydlig information om allt jag behöver veta. Informerar steg för steg under hela processen.