Mycket kunning mäklare. Proffsigt bemötande och ger tydlig information om allt jag behöver veta. Informerar steg för steg under hela processen.
Elin Ahlund
Elin Ahlund är mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar
.Elin Ahlund har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Elin Ahlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 183 omdömen med ett betyg på 4.8. Elin Ahlund har haft 98 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
183 omdömen om Elin Ahlund
Mycket positivt. Hon är lugn och saklig. Inte en massa säljsnack som kan upplevas som påträngande.
Elin är en mycket duktig mäklare, väldigt trevlig. Återkopplar fort vid eventuella frågor, men har oftast svaren man behöver med sin breda kunskap. Rekommenderar för folk som ska köpa eller sälja bostad.
Trevlig, kunnig och väldigt professionell i sitt bemötande.
Mycket duktig och engagerad mäklare!
Kunnig med ett trevligt och professionellt bemötande genom hela processen.
Blev bra bemött, fick bra information om lägenheten. Hon klarade mina förväntningar bra. Sammanfattningsvis så har hela upplevelsen varit bra och allt gått smidigt
Elin har varit professionell under hela försäljningsprocessen av vårat hus. Alltid snabb återkoppling och intresserad. Försäljningen gick snabbare än vi trodde trots lite avvaktande marknad. Vi kan varmt rekommendera Elin! / Lars o Ing-Marie Sörensen
Duktig på det hon gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi är mycket nöjda med vår mäklare, Elin Ahlund. Hon har arbetat seriöst och hjälpt oss med allt. Vi kan varmt rekommendera henne.