Melki är en professionell mäklare. Mycket lyhörd och gör allra sin bästa för att bemöta vad man förväntar sig av försäljningen. Jag skulle använda honom igen och varmt rekommenderar honom.
Melki Jergos
Melki Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Salem
.Melki Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Melki Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.7. Melki Jergos har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
40 omdömen om Melki Jergos
Trevlig kunnig mycket bra medarbetare
Professionell och trevligt. Melki gav mig känslan av att han är väldigt mån om att det ska kännas bra för alla parter inblandade.
Vi blev fint bemötta av en trevlig mäklare, han var saklig, kunnig och påläst, ingav förtroende med sin vänlighet.
Jättebra dialog, höll det vi kom överens om och gick steget längre för att säkra en trygg och säker affär
Jag har haft dålig erfarenhet från andra mäklare och därför valt Melki istället efter flera rekommendationen vilket är jag väldig glad och nöjd för. Melki är väldig engagerad, arbetar med stor omsorg, planerar och informerar väl, en väldig uppriktig person med bra kommunikation och återkoppling utan att slingrar sig och komplicerar processen vilka gjorde att hela försäljning processen gått väldig snabb och effektiv. Melki är Värm rekommenderad.
Hej, han är bästa mäklare och trevligt person och han hjälpte oss att sälja våran lägenhet. Jag kommendera honom.Tusen tack till dig Melki Jergos. MVH,Gina
En toppen Mäklare, som jobbat på för att få vår bostad såld i svåra tider. Har svarat på alla våra frågor och varit tillmötesgående. Rekommenderar!
Very nice guy. Thanks for helping my mother Melki. Mvh sobhan
Melki är en mycket kompetent och seriös mäklare som jag varmt kan rekommendera.