Stina Ericsson Larosa
Stina Ericsson Larosa är mäklare på Fastighetsbyrån Salem
.Stina Ericsson Larosa har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Stina Ericsson Larosa har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.7. Stina Ericsson Larosa har haft 32 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
61 omdömen om Stina Ericsson Larosa
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Fastighetsbyrån Salem
Jag har haft personlig kontakt under en längre tid med Stina eftersom jag letat lägenhet sedan något år tillbaka. Därför visste jag hur professionellt hon skötte sina visningar och försäljningar. När det sedan utvecklades till att hon kunde sköta såväl mitt köp av lägenhet som min försäljning av huset var det en självklarhet att låta Stina ta hand om hela affären. Hennes förslag till upplägg accepterades till fullo och jag är jättenöjd även med den familj som ska flytta in i mitt hus. Sammanfattningsvis vill jag nämna att jag uppfattat Stina som professionell i sin framtoning, snabbtänkt, ha lätt att "ta folk" samt väl insatt i sina arbetsuppgifter. Jag rekommenderar gärna Stina till mina vänner när det är dags för dem att byta bostad.
köpte sitt hus med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Fastighetsbyrån Salem
Bra och trevlig. Svarar snabbt och hjälper dig gärna.
sålde sitt hus med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Fastighetsbyrån Salem
Stina gav ett stort förtroende, hon lyssnade och gav feedback. Hon var tillgänglig och lätt att nå.
Stina var precis allt som man kan önska sig av en mäklare. -
Fick direkt förtroende för henne och allt har gått smidigt och bra. Rekommenderas varmt!
Fint bemötande och väldigt förtroendeingivande.
Jättebra mäklare, vi fick allt info om bostaden på visningen!
Mycket trevligt bemötande. Förklarar tydligt och är ärlig
Stina är en duktig mäklare som hjälpte oss med försäljning av vårt hus. Trevlig och väldigt professionell.
Stina är en professionell Meklare
Hennes bemötande med glädje öppet hjärta
Respekt lyssnar.m.m
Seghid -
Den bästa mäklaren jag har haft att göra med. Gör sitt jobb till 100 procent och även mer.. bästa kommer rekommendera vidare.