Alex Baz
Alex Baz är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Alex Baz har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Alex Baz har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.7. Alex Baz har haft 15 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
112 omdömen om Alex Baz
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Bra och trevligt bemötande och snabb feedback. Enbart mäklare helt enkelt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Ska jag beskriva Alex med fyra ord så väljare dessa.
⭐Punktlig
⭐Ärlig
⭐Seriös
⭐Pedagogisk
En mäklare, som verkligen tar sin tid och förklarar det ofattbara utan att stressa sig iväg.
Tidigare bostadsköp gjordes via Unik fastighetsförmedling och det är verkligen dag och natt på dessa två upplevelser jag var med om. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Mycket trevlig och lyssnande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Alex gav ett gott intryck vid första mötet och alla förväntningar har infriats under hela processen.
Det känns mycket bra att ha en så erfaren mäklare vid sin sida -från start till mål.
Rekommenderas varmt!
Sven -
sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Superbra jobb av Alex, kunnig, proffsig. Jag hade egentligen inga förväntningar men Alex var verkligen bäst. Det märks att han kan branschen!.
köpte sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Trevlig, hjälpsam, flexibel och kom med bra tips. Jag kan absolut rekommendera Alex.
sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Alex är en väl erfaren mäklare som är en proffs. Trevligt bemötande och lyhörd. Det gör verkligen skillnad när man anlitar en mäklare som är etablerad och kunnig. Tack Alex för ett fint samarbete.
köpte sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Trevligt, proffsigt, och vänligt bemötande. Hjälpsam med information och även film från takterrassen som inte var tillgänglig under visning. Snabb återkoppling var oxå bra.
sålde sitt hus med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Mycket bra bemötande från Alex! Lyhörd, intresserad och extremt erfaren. Jobbade hårt och har ett stort kontaktnät. Totalt en mycket bra upplevelse!
sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Baz en del av Fastighetsbyrån Solna
Sålde bostaden snabbt och fick mer betalt än vi kunnat hoppats på.