Annica Svanberg

Annica Svanberg

Annica Svanberg är mäklare på Fastighetsbyrån Tanum

Annica Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. Annica Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.9. Annica Svanberg har haft 26 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

40 omdömen om Annica Svanberg

Sedan starten hos Reco 2024
Johan H
Bullaren

Fantastisk mäklare. Köp av bostad samt kommunikation har flutit på smärtfritt. Noggrann och saklig.

Ivana F
Tanumshede

Annica är inte vilken mäklare som helst. Hon är otroligt proffesionell i sitt bemötande, extremt kunnig inom sitt yrke och omgivningen hon säljer i och hjälper till på alla tänkbara vis men annat än enbart att sälja huset. Hon har varit ett enormt stöd för mig och min familj i en helt extremt tuff tillvaro. Att hon tar sig an oss och vårt hus på det sättet hon gjort har varit ovärderligt för oss. Jag rekomenderar henne så starkt då hon verkligen bryr sig om helheten vilket är oerhört viktigt för att man som kund ska känna sig trygg hela vägen. Hon är underbar och fantastik ♥️

Moa H
Bullaren

Snabba svar och professionell samt personlig. Rekommenderar!

Martin F
Tanumshede

Utan tvekan högsta betyg. Annica är, förutom en hejare på att sälja fastigheter, otroligt varm och omtänksam som person och finns alltid nära till hands om man undrar över något. Rekommenderar varmt att ta kontakt med henne om du går i tankar att sälja eller köpa fastighet.

Henrik S
Tanums Kommun

Mycket bra och proffsig. Väldigt nöjd.

Fredrik S
Bullaren

Mycket bra att jobba med. Trevlig som person och Ger bra råd under hela försäljnings processen. Rekommenderar starkt för framtida försäljningar.

Linda B
Bullaren

Mycket bra bemötande, en öppen kontakt mellan alla 3 parter vilket gjorde köpet tryggt. Snabbt och smidigt.

Hanna Josefine J
Skrev om Annica Svanberg en del av Fastighetsbyrån Tanum

Proffsig, strukturerad och informativ genom hela processen!

Isabell P
Tanumshede

Så nöjd med annica som mäklare, hon gjorde ett toppen jobb med att sälja vårat hus. Kan varmt rekommendera henne

Anna G
Fjällbacka

Vi har ännu inte tillträtt fastigheten så vi är inte helt i mål ännu. Men: Annica har varit väldigt trevlig och tillmötesgående, vid visningen bad vi om att få komma lite tidigare vilket inte var några problem. Väldigt uppskattat från vår sida. Annica har snabbt svarat på frågor på sms och telefon under processen och har varit tydlig och korrekt vilket vi också har uppskattat.