Carl Börjesson

Carl Börjesson

Carl Börjesson är mäklare på Fastighetsbyrån Tjörn

Carl Börjesson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Carl Börjesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl Börjesson har haft 38 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

124 omdömen om Carl Börjesson

Sedan starten hos Reco 2022
Simon K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn
Skärhamn

Carl har genom hela säljprocessen varit oerhört proffsig i sitt bemötande och uppnått alla förväntningar vi hade på en mäklare. För oss som "förstagångssäljare" har han genom ett gediget arbete varit behjälplig med alla sorts frågor som uppkommer vid en försäljning, med allt vad det inneburit. Våra erfarenheter av Carl och fastighetsbyrån i sin helhet har enbart varit positiva och vi har känt att försäljningen har varit i trygga händer.

Agneta K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn
Ellös

Vi har hela vägen varit mkt nöjda med Carl och hans sätt att arbeta. Flitig kundkontakt, sakligt och trevligt bemötande. Vi rekommenderar honom mycket gärna till andra i vår situation.

Victor J
Klövedal

Tydlig och trevligt bemötande.

Sven O
Klövedal

Carl är mycket engagerad o kunnig, bra mäklare.

Mikael G
Henån

Han arbetar med stort engagemang och närvaro. Tydlig och tät kontakt. Skulle vi anlita honom igen - absolut.

Anna C
Köpte sitt hus med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn

Vi blev mycket väl bemötta av Carl – både på visningen, under budgivningen och vid kontraktsskrivningen. Ett extra plus är att han höll oss informerade genom hela processen. Han är engagerad, tillmötesgående och noggrann – precis som en mäklare ska vara.

Karl A
Köpte sitt hus med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn

Carl gav ett trevligt och proffesionellt bemötande under hela processen. Från visning till kontraktsskrivning. En toppenmäklare som jag varmt kan rekommendera.

Kent Jimmy A
Sålde sitt hus med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn

Ett gott samarbete som gjorde försäljningen gick snabbt o smidigt.

Gun J
Sålde sitt hus med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn

Mycket social och trevlig. Duktig i sin yrkesroll. Alltid tillgänglig och vänlig. Verkligen fint bemötande.

Neo W
Köpte sitt hus med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn

Trevlig seriös och bra på sitt jobb