Mycket kunnigt och bra bemötande
Erik Hansson
Erik Hansson är mäklare på Fastighetsbyrån Tjörn
.Erik Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Erik Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Hansson har haft 26 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
144 omdömen om Erik Hansson
Mycket kompetent och smidig person, som kunde hjälpa en utlänning på engelska. Trevligt samarbete!
Erik är väldigt intresserad, tillgänglig, korrekt och snabb med att svara etc. Jag har bara gott att säga om hur Erik hanterat affären då jag köpte min lägenhet.
Kan starkt rekommendera Erik som mäklare. Trevlig, glad och lätt person att få förtroende för när det var dags för försäljning. Nöjd med mitt val av mäklare.
Vi fick ett bra bemötande. Allting fungerade bra och han höll oss väl underättade om utvecklingen. av köpet. Även om budgivningen tog lång tid, men det var inte Eriks fel.
Erik var vänlig, transparent och hjälpte oss få huset vi ville ha. Smidigt!
Erik är otroligt trevlig och lösningsorienterad! Vart ett nöje att ha Erik som mäklare under hela processen!
Från början och hela tiden mycket bra, förtroendefull kontakt. Utmärkt samarbete. Utgångspriset verkade rimligt. Erik och jag var dock överens om att jag kunde få ett bättre pris: Så blev blev också erbjude
Ett otroligt engagemang under hela försäljningsprocessen!
Kompetent, engagerad och trevligt bemötande.