Trevlig och lättsam person. Verkar ha koll på allt som rör fastighetsaffärer.
Erik Lindberg
Erik Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån Torsby
.Erik Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Erik Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Lindberg har haft 38 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
138 omdömen om Erik Lindberg
Inga som helst problem bara bra!
Alltid ett positivt bemötande. Lite trög start. Bra avslutning. Erik är en mycket duktig mäklare. Ledde os genom affären på ett professionellt sätt. Vi upplever särskilt att Erik är mycket kunnig inom sitt område.
Bra genomarbetat kontrakt och supervänligt bemötande.
Erik is a good help for buyer and saler He takes his time to explain everything very good
Väldigt trevlig å hjälpsam och noggrann att det inte ska bli några frågor
Det är skönt med en Mäklare som vet vad han pratar om och samtidigt är ärlig och lyhörd. Vi är supernöjda.
Erik är en professionell, kunnig, lyhörd och väldigt behjälplig mäklare. Köpet gick genom utan krångel, allt var tydligt och välkommunicerat.
En mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Lug, tydlig och väldigt duktig. Gjorde allt för kunderna. Till och med kom till jobbet på sin semester för att göra så affären kunde genomföras.
Mycket trevligt bemötande - lugn och metodisk och guidade oss genom kontraktsskrivningen på ett utmärkt sätt.