Proffsigt och noggrant städning av festlokal en söndag. Rekommenderas starkt!
Fix & Fint Uppland AB
Fix & Fint Uppland AB är ett städföretag som levererar miljövänliga städtjänster anpassade efter dig! Vi gör städningen enkel och mer hållbar, både för privatpersoner och företag. Vi lägger stor vikt vid trygghet och personlig service i varje uppdrag, och använder oss av städprodukter som är skonsamma både för miljön och ditt...
27 omdömen om Fix & Fint Uppland AB
Hej Lars, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.. Tack också för din starka rekommendation , det betyder mycket. Vi hjälper dig gärna igen när behovet uppstår. Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Jag är väldigt nöjd med flyttstädningen. Personalen var trevlig och professionell, och kommunikationen var snabb, smidig och enkel. De var dessutom mycket hjälpsamma genom hela processen. Varmt rekommenderas!
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med flyttstädningen och att kommunikationen fungerade snabbt och smidigt genom hela processen. Stort tack också för din varma rekommendation – den betyder mycket för oss. Vi finns här om du behöver vår hjälp igen! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Vi är väldigt nöjda med både städningen och fönsterputsningen. De var noggranna, professionella och lätta att kommunicera med. Jag rekommenderar dem varmt.
Hej Annika, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att ni är så nöjda med både städningen och fönsterputsningen. Vi uppskattar verkligen dina ord om noggrannhet, professionalitet och smidig kommunikation – det betyder mycket för oss. Tack också för din varma rekommendation! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen. Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Enkelt att få hjälp och kontakt. Fint utfört arbete vid vår storstädning vid inflyttning. Oerhört nöjda rekommenderar detta företag./Eva
Stort tack, Eva! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både kontakten och städningen. Vi uppskattar verkligen er rekommendation och önskar er trivsel och lycka i det nya hemmet!
Mycket nöjd med servicen och hastigheten. All beröm
Tack så mycket, Vedran! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och tempo. Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme och beröm! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Smidigt samarbete med trevlig personal som var tillgänglig och hjälpsam! Blev väldigt fint i lägenheten och fick inga notiser om något som saknades. Rekommenderar varmt!
Tack så mycket, Josefine, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet och att samarbetet fungerade smidigt. Varmt välkommen att höra av dig igen nästa gång du behöver hjälp – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Anlitade Fix & Fint för flyttstädning och kunde inte vara nöjdare! Personalen var supertrevlig och proffsig och städningen blev verkligen toppen. Besiktningspersonen var så nöjd att de bad om företagets kontaktuppgifter för att kunna rekommendera dem vidare. Rekommenderas varmt!
Hej Linda, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med städningen. Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela din upplevelse — och extra kul att även besiktningspersonen blev imponerad! Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång. Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Perfekt flyttstädning – snabbt, smidigt och otroligt noggrant! Allt var skinande rent och processen gick enkelt från början till slut. Rekommenderas varmt!
Hej Isabella! Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med flyttstädningen och att allt gick smidigt. Det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Jag kan rekommendera Fix & Fint. Kommunikationerna var snabba och trevliga, och de kunde komma den dag vi önskade trots kort varsel. Aiman hade ett mycket trevligt och professionellt bemötande, och städningen av lägenheten utfördes på ett utmärkt sätt. Vi är supernöjda och rekommenderar gärna Fix & Fint vidare!
Tusen tack Bergný för ditt fina omdöme! Vi är glada att kunna hjälpa er på kort varsel och att ni blev nöjda med både städningen och bemötandet. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! Vänliga hälsningar, Aiman på Fix & Fint Uppland AB
Aiman tog initiativ direkt och skickade en offert som upplevdes rimligt i pris och kunde även boka in det önskade datumet. Vi hade bra kommunikation från början till slut och jobbet var väldigt grundligt och seriöst utfört. Kan varmt rekommendera!
Stort tack Mattias för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att du uppskattade både kommunikationen och noggrannheten i arbetet. Vi är tacksamma för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Mvh, Aiman Fix & Fint Uppland AB
Väldigt noggrann. Bra pris. Trevlig personal.
Stort tack, Linda! Vi uppskattar verkligen dina fina ord om vårt arbete och vår personal. Det är alltid vårt mål att kombinera noggrannhet, bra priser och ett trevligt bemötande. Du är alltid välkommen tillbaka!
Riktigt prisvärt! Ännu renare än förväntat!
Tack så mycket, Pauline! Vad kul att du tyckte det var prisvärt – och att resultatet överträffade dina förväntningar. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Jättenöjd med arbetet! Bra bemötande och väldigt noggrann.
Tack så mycket, Kristoffer! Vad roligt att höra att du är jättenöjd. Vi strävar alltid efter att vara noggranna och ge ett trevligt bemötande, så din feedback värmer verkligen. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Professionellt bemötande, lätta att ha och göra med. Flyttstäden blev exemplarisk så både jag som kund och besiktningsmannen för hyreslägenheten blev supernöjda. Rekommenderar verkligen!
Stort tack, Malin, för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av flyttstädningen. Det betyder mycket för oss att även besiktningsmannen var nöjd – det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Tack för rekommendationen, och varmt välkommen åter om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Så fint bemötande och så bra flyttstäd! Är så nöjd och jag rekommenderar verkligen att anlita Fix och fint!
Tack snälla Paulina för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och flyttstädningen. 🙏 Det är alltid lika roligt att få hjälpa till – och extra roligt när vi får så här härlig feedback. Tack för att du valde oss och för att du rekommenderar Fix & Fint! 🌟 Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Jättefint bemötande från första kontakt. Jättenöjd med hemstädningen! Kommer användas igen, rekommenderas starkt!
Stort tack, Fredrik! Så roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och städningen. Vi ser fram emot att hjälpa till igen – och tack för din starka rekommendation! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Fix och Fint utfört profsigt jobbet med puts av fönster, väldigt nöjd med resultatet. Högt rekommenderar.
Stort tack, Yury! Vad roligt att du är nöjd med fönsterputsningen. Vi uppskattar verkligen din fina rekommendation och hjälper gärna till igen framöver! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Qualified personnel , good job. Recommend
Thank you so much, Margarita! We’re really glad to hear you were satisfied with our work, and we truly appreciate your recommendation. You're always welcome to reach out if you need our help again! Best regards, Fix & Fint Uppland AB
Bra kontakt och återkoppling efter färdigt uppdrag Rekommenderar Fix och Fint
Tack så mycket, Jan-Erik! 🙏 Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada att du är nöjd med kontakten och återkopplingen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Lysande! Exemplarisk kommunikation och utmärkt städning, kunde inte ha önskat något mer.
Stort tack, Niclaz! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både kommunikationen och städningen. Det har varit ett nöje att hjälpa dig – du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! Vänliga hälsningar, Fix & Fint Uppland AB
Fint bemötande vid bokning och möjlighet att boka med kort framförhållning. Resultatet blev också strålande.
Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att både bemötandet och resultatet levde upp till dina förväntningar – och att vi kunde hjälpa till med kort varsel. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen!
Bokade för flyttstäd. Såg inte resultatet själv men paret som flyttade in i huset sa att det var fint. Trevligt bemötande från Aiman
Hej Pontus. Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att de nya ägarna var nöjda med resultatet, och att du uppskattade bemötandet från oss. Det värmer verkligen – stort tack för förtroendet!
Vi är jättenöjda med den noggranna städningen o med den trevliga personalen.
Tack så mycket för det fina omdömet! Det gläder oss att ni är nöjda både med städningen och vår personal. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver!
Bokat storstäd och blev mkt nöjd , bemötandet var jätte bra så jag tänker anlita dom hädanefter
Hej Monica, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är jätteglada att du är nöjd med storstädningen och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att du vill anlita oss igen – varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp nästa gång!
Noggrant städat och enkelt med kontakten. Bra kommunikation!
Tack så mycket, Frida, för det fina omdömet! Det gläder oss att du är nöjd med städningen och att kontakten kändes enkel och kommunikationen fungerade bra. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Mvh Fix & Fint Uppland AB
Jag beställde hemstädning och är mycket nöjd med resultatet. Personalen var mycket trevlig och professionell, och servicen höll hög kvalitet. Jag kan varmt rekommendera detta till alla!
Hej Islam, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både resultatet och bemötandet från vår personal. Vi strävar alltid efter att leverera städning av högsta kvalitet, så din rekommendation betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp! Med vänlig hälsning, Fix & Fint Uppland AB
Helnöjd. Effektivt.Noggrann.Välkommen åter.
Hej Margaretha, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är helnöjd med storstädningen och att du upplevde vårt arbete som både effektivt och noggrant. Det är precis den kvalitet vi vill leverera varje gång. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp! Med vänlig hälsning, Fix & Fint Uppland AB