Alla kategorier Mobilreparation Västmanland Västerås Fixiphone Västerås

Fixiphone Västerås

Vasagatan 25, 722 15 Västerås — Visa karta

4.1 i betyg av 9 rekommendationer
Har du tappat din iPhone en gång för mycket? Vi lagar en sprucken skärm på ungefär 30 minuter. Ring oss och boka en tid eller kom förbi på drop-in så hjälper vi dig!

Vi är specialister på reparation av iPhone och iPad och hjälper dig gärna med allt från små till stora reparationer. En laddkontakt som glappar, hörlursuttag eller mikrofon som inte fungerar eller vattenskada - vi fixar det mesta.

Hos oss får du kvalité till bra pris och vi strävar alltid mot att du ska bli fullt nöjd när du lämnar in din enhet på reparation hos oss. Vill du slippa vänta är det värt att slå en signal och boka en tid, men vi gör även reparationer på drop-in. Välkommen!
Stängt just nu
Mån-Fre: 10:00-19:00
Lör: 10:00-17:00
Sön: 12:00-17:00

Läs vad 9 kunder tycker om Fixiphone Västerås

 • Mikaela
  Mikaela skrev om Fixiphone Västerås
  Mycket väl bemött och toppen service! Trots lite missöden rättades problemen till och fick då dessutom ersättning i form av bättre skärm och skärmskydd!
  Mycket nöjd kund! :)
  gillar detta
 • Po A
  Po A skrev om Fixiphone Västerås
  Inte så snabbt som jag förväntat mig.
  gillar detta
 • Mats H
  Mats H skrev om Fixiphone Västerås
  Mycket snabb service. Nytt glas på en halvtimme.
  Ismatullah H gillar detta
 • Karolinn F
  Karolinn F skrev om Fixiphone Västerås
  Jag behövde byta skärm i min iPhone 6s och hittade detta företag på nätet, blev mkt bra bemött i butiken , telefonen vart reparerad inom 1 timme och har fungerar klockrent hittills iaf . Mkt nöjd med både bemötande , priset och lagningen . Rekommenderar varm !!
  gillar detta
 • Eva W
  Eva W skrev om Fixiphone Västerås
  Ville byta batteri på mobilen. Fick bra information. Kom tillbaka och lämnade in mobilen. Det skulle ta 60 min. Fick meddelande tidigare att dem var klar. Batteriet var laddat och allt fungerade. Mobilen har nu bättre batteritid. Mycket nöjd!
  gillar detta
 • Jenny J
  Jenny J skrev om Fixiphone Västerås
  Jag behövde hjälp med att byta glas på min iPhone 6. Fick jättebra och trevligt bemötande redan från start och snabb service.
  gillar detta
 • Martin L
  Martin L skrev om Fixiphone Västerås
  Bytte skärm och hemknappen på min Iphone 6s. Det finns ett synligt märke (klister/luftbubbla) i skärmen och fingerprint sensorn funkar inte efter bytet. Har kontaktat deras kundtjänst via telefon där aldrig någon svarar och via facebook och mail utan att får något svar.
  gillar detta
 • Peter  N
  Peter  N skrev om Fixiphone Västerås
  Jag lagade min iPad på fixiphone och där så fick jag hjälp enkelt och snabbt, samt så är personalen snäll och väldigt hjälpsam.
  gillar detta
 • Nicholas  B
  Nicholas  B skrev om Fixiphone Västerås
  Bra och snabb service. Trevlig personal. Bytte skärm på en iPhone 6S+. Funkar bra så här långt.
  Ismatullah H gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vasagatan 25, 722 15 Västerås
Kategorier