Reco logotype För företag

82 omdömen om Fixiphone

Sedan starten 2022
Ellen Märta Frida J
Skrev om Fixiphone Gävle Ej verifierat företag

Fixade telefonen flertalet gånger här hösten 2020. Betalade flera tusen för att sen komma tillbaka nån vecka senare med att det var streck i skärmen som uppkom från ingenstans utan att jag själv gjorde någor. Kom tillbaka 2-3 gånger för att vara med om samma sak. Min telefon var liksom 6 månader, så den va som ny. Mannen i kassan var även väldigt obehaglig mot mig som tjej och min tjejkompis. Frågade henne om han kunde få en kram av henne och om jag hade pojkvän. Går aldrig hit igen

Daniel T
Skrev om Fixiphone Gävle Ej verifierat företag

Min dotter (12 år) skulle lämna igen en laddare och en kabel som jag köpt i butiken i Gävle centrum då hon hade vägarna förbi (vi bor inte i Gävle). Han i kassan blånekade henne att lämna igen. Jag ringde upp och kom till någon kundtjänst, han skulle kontakta butiken och meddela att hon visst kunde lämna igen och att han i kassan skulle ringa upp. Ringde upp efter ett tag igen och fick höra att han sms:at honom! Jag bad om direktnummer då jag inte har lust att vänta. Pratar med killen som vägrar ta emot först, sen säger han att förpackningarna är skadad, smutsig osv. Dom hade smuts på sig som med 100% gick bort om man bara torkade. Jag sa att han iaf skulle ge mig 50% tillbaka. Efter många om och men så gick det. Men inte till dotterns kort, utan det skulle föras tillbaka på mitt köp. Tvivlar på att jag kommer se pengarna igen. Blev igår uppringd av ägaren då jag lämnat en stjärna på Google. Jag förklarade att jag inte orkade prata då jag var sjuk och mådde extremt dåligt. Men han slutade inte prata. Pratade massa om familj och att jag måste förlåta och sånt. Han bad mig ta bort recensionen. Jag sa att jag kunde göra det, eller ändra. Han erbjöd att jag skulle få bra priser på mina köp och servicebehov, som om att jag besöker dom igen? Jag blockade numret. Idag blev jag telefonterrad av "Okänt nummer". Vem det var får var och en dra slutsatsen av.

Per Krister U
Skrev om Fixiphone Gävle Ej verifierat företag

Mycket kunnig och okej pris.Om nya reservdelar strular han åtgärdar direkt utan krångel.Kan verkligen rekomenderas!

Max Haldo E
Skrev om Fixiphone Gävle Ej verifierat företag

Väldigt trevligt ställe där jag fick hjälp snabbt och där killen som jobbade hade stor kunskap om telefonen och utöver att han bytte batteriet snabbt så gjorde han även det lilla extra och gjorde även rent laddningsuttaget som extra bonus, kan starkt rekommendera det här ställe till dig som behöver hjälp med telefonen

December Inger Mela L
Skrev om Fixiphone Gävle Ej verifierat företag

Jag sökte på internet efter ett ställe som kunde fixa min skärm som höll på att lossna och hittade det här stället. De fixade min skärm på 20 minuter och servicen var väldigt bra.

Ladda fler omdömen

Platser 7

Visar: 5 av 7
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Fixiphone har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: