Flexident Bromma

Boka tid Ring 08-562 972 77 Dela

13 omdömen om Flexident Bromma

Celadet C
Skrev om Flexident Bromma

Jag har fått vård på Flexident Bromma som imponerat på alla plan. Behandlingen har präglats av hög yrkesskicklighet och noggrannhet, och bemötandet har alltid varit varmt och professionellt. Dessutom har allt skett med utmärkt punktlighet, vilket bidragit till en helhetsupplevelse av båda trygghet och kvalitet.

Dalia K
Skrev om Flexident Bromma

Jag har gått till Flexident i flera år och jag har alltid varit lika glad och nöjd med deras bemötande och fantastisk service. De är alltid vänliga och professionella, och de gör ett bra jobb med att hålla mina tänder fina och friska oas ålder. Tack för ett fantastiskt jobb ni gör. Jag rekommenderar dem starkt!

Judit E
Skrev om Flexident Bromma

Bra tandvård och trevlig tandläkare.

Svar från Flexident Bromma

Tack Judit för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både tandvården och bemötandet.

Elisabeth I
Skrev om Flexident Bromma

Flexident är en modern och proffsig klinik där man alltid känner sig varmt välkommen. Tandläkare Christian är otroligt skicklig och lyhörd, han tar sig tid att förklara och ser till att man känner sig trygg genom hela behandlingen. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar verkligen Flexident och Christian!

Svar från Flexident Bromma

Stort tack Elisabeth för ditt omtänksamma omdöme! Det betyder mycket att du upplever bemötandet som lyhört och professionellt samt att informationen under behandlingen gav trygghet.

Samuel M
Skrev om Flexident Bromma

Väldigt trevligt bemötande och bra service

Svar från Flexident Bromma

Tack Samuel för ditt omdöme! Vi uppskattar att du lyfter bemötande och service.

Marianne W
Skrev om Flexident Bromma

En fantastskt upplevelse med både bedömmningar och förutsägande behandlingar, Det jag fått hittils är utmärkt

Svar från Flexident Bromma

Stort tack Marianne för din fina återkoppling! Det gläder oss att du upplever både bedömningar och behandlingar som förutsägbara och bra utförda.

Rogette A
Skrev om Flexident Bromma

Väldigt nöjd med mitt besök , trevlig personal , proffsigt bemötande , kände mig trygg hela tiden och resultat blev perfekt , rekommenderar varmt.

Svar från Flexident Bromma

Tack Rogette för din återkoppling! Fint att höra att du kände dig trygg genom hela besöket och att resultatet motsvarade förväntningarna.

Izla S
Skrev om Flexident Bromma

Bästa tandkliniken och tandläkaren, Christian Bitar. Känner att mina tänder är i goda händer med honom. Tar de bästa besluten för patienten. Kan rekommendera kliniken starkt 🌟

Svar från Flexident Bromma

Tack Izla för ditt generösa omdöme! Det betyder mycket att höra att du känner dina tänder är i goda händer och att besluten upplevs vara tagna med patientens bästa i fokus.

Kent Daniel H
Skrev om Flexident Bromma

Proffsiga och framförallt pålitliga. Viktigt för mig att känna mig trygg när det kommer till mina tänder

Svar från Flexident Bromma

Tack Kent Daniel för ditt omdöme! Trygghet och pålitlighet är något vi lägger stor vikt vid, därför uppskattar vi extra att du lyfter just det.

Anna-Leena A
Skrev om Flexident Bromma

Bästa tandläkare och bästa tandläkare vård

Svar från Flexident Bromma

Stort tack Anna-Leena för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med både tandläkare och vård.

Alex C
Skrev om Flexident Bromma

Bättre service får man leta efter!

Svar från Flexident Bromma

Tack Alex för dina ord! Vi är glada att du är nöjd med servicen.

Wilhelmina C
Skrev om Flexident Bromma

Väldigt trevlig och professionell personal! Man blir alltid väl bemött och omhändertagen.

Svar från Flexident Bromma

Tack Wilhelmina för att du tog dig tid att skriva! Väldigt roligt att du upplever både personal och omhändertagande som professionellt.

Cecilia I
Skrev om Flexident Bromma

Fantastisk upplevelse från start till mål. Blev väl bemött direkt i receptionen och tandläkaren var lugn, pedagogisk och mycket noggrann. Allt förklarades steg för steg så jag kände mig trygg genom hela behandlingen. Kliniken är modern, fräsch och med den senaste tekniken. Kan varmt rekommendera denna tandläkarmottagning!

Svar från Flexident Bromma

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Varmt välkommen tillbaka! — Teamet på Flexident AB