ID-Skydd

1 205 omdömen om ID-Skydd

Sedan starten hos Reco 2018
Rasha Nadir A
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Jätte snabba och super trevliga

Jörgen W
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Funkar bra, har inte upplevt något strul. Det var ju en gång som dom upptäckte bedrägeri så det var skönt.

Ulla F
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Ingen telefonkö, trevligt samtal med Simon. Alltid bästa servicen och tillmötesgående.👍

Svar från ID-Skydd

Hej Ulla, Tack för de uppskattande orden! Fint att du kom fram direkt och fick ett trevligt samtal med Simon. Det gläder oss att du återigen upplevde servicen som tillmötesgående. Du är varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp igen! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Hans R
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Bra erfarenheter och bra bemötande

Svar från ID-Skydd

Hej Hans, Tack för din återkoppling! Vad bra att du har haft en fin upplevelse hos oss och känt dig väl bemött i kontakten. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Sebastian I
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Snabb hjälp av supporten angående faktura problem.

Svar från ID-Skydd

Hej Sebastian, Tack för din återkoppling! Vad bra att supporten kunde hjälpa dig snabbt med fakturafrågan. Om något mer skulle dyka upp är du varmt välkommen att kontakta oss igen. Ha en fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Samuel O

Smart enkelt tryggt . Bra service

Svar från ID-Skydd

Hej Samuel, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du upplever tjänsten som smart, enkel och trygg, och att servicen fungerade bra. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Johan J
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

ID-Skydd är bra att ha och jag är nöjd av servicen Förebygg erbjöd. De var proffesionella och lyssnande. Erbjöd en bra skydd.

Svar från ID-Skydd

Hej Johan, Tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att du är nöjd med servicen och upplevde kontakten som både professionell och lyhörd. Det är också bra att höra att ID-skyddet känns värdefullt för dig. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Reijo A
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Jag upplevde att jag fick jättebra bemötande av en kunnig person

Svar från ID-Skydd

Hej Reijo, Tack för din återkoppling! Det är fint att du fick ett kunnigt bemötande och att kontakten kändes så bra. Om du vill ha hjälp med något mer kring ID-skyddet framöver finns vi här. Ha det gott! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Jöns Olov L
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Mycket trevligt bemötande, hade tänkt säga upp mitt abonnemang men efter samtal om hur utlämnad man är med alla uppgifter tillgängliga för alla så beslöt jag att behålla ID-skyddet och få e-faktura som sparar in portoavgiften. Bra, bra.

Svar från ID-Skydd

Hej Jöns Olov, Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att du fick ett trevligt bemötande och tydlig information som hjälpte dig att ta ett beslut som känns rätt. Fint också att e-faktura blev en smidig lösning framåt. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Lena J
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Trevlig telefonpersonal. Tar det lugnt och skyndar inte på. Förväntar mig ett bra engagemang när och om jag behöver deras hjälp.

Svar från ID-Skydd

Hej Lena, Tack för att du berättar om din upplevelse! Vad fint att telefonkontakten kändes lugn, trevlig och utan stress. Vi hoppas självklart kunna leva upp till ditt förtroende om du skulle behöva vår hjälp framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Joakim Kundrelationer