Bra kundbemötande och bra swrvice
1 078 omdömen om ID-Skydd
Bra service enkelt och kommunicera. Får information direkt när det är någon aktivitet som sker via Kivra.
Hej Martin, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du tycker servicen fungerar bra och att du uppskattar den snabba informationen via Kivra – det ska kännas enkelt och tryggt att ha koll. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Fick bra hjälp med mitt ärende
Hej Alf, Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att du fick den hjälp du behövde med ditt ärende. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi finns alltid här för att hjälpa till. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Jag fick ett enkelt och vänligt svar på min fråga.
Hej Camilla, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett tydligt och vänligt svar på din fråga. Kontakta oss gärna igen om du har fler funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Än så länge inte så mycket erfarenhet men trevligt bemötande
Hej Bettina, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad fint att höra att du fått ett trevligt bemötande – vi hoppas att du blir lika nöjd när du hunnit använda tjänsten mer. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Så trevlig bemötande av hon som tog emot mig höll inte på att kunna sluta prata med henne. Bra personal
Hej Roger, Tack så mycket för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du hade ett så trevligt samtal och kände dig väl bemött – det värmer verkligen att läsa. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Fick inte information förra gången om extra kostnader som jag specifikt bad om Tråkigt med så dyra kostnader man inte räknar med när man uttryckligen frågar om det
Hej Natalie, Tack för att du delar din upplevelse. Jag förstår verkligen att det känns tråkigt när kostnader inte upplevs ha framgått tydligt – det ska absolut inte vara oklart. Vi försöker alltid ge fullständig information om priser och eventuella avgifter redan vid tecknandet, men jag vill gärna se över ditt ärende för att se exakt vad som sagts och reda ut det. Hör gärna av dig till kundservice@forebygg.se eller ring 0770-337 330, så hjälper vi dig att granska avtalet och rätta till det som behövs. Tack igen för att...
Trevligt samtal. Vänligt bemötande
Hej Marita, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att samtalet kändes trevligt och bemötandet vänligt. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevliga arbetare när man pratar på telefon med de och tjänsten har funkat felfritt 😺
Hej Jennifer, Tack så mycket för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du upplever både ett trevligt bemötande och en tjänst som fungerar som den ska. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fin helg! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bra bemötande. Blev påminnd varför jag har ID skydd så jag fortsätter med det
Hej Serny Elisabeth, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad bra att höra att samtalet kändes positivt och gav en trygg påminnelse om värdet av ID-skyddet. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en härlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer