Enkel och tydlig information.
1 090 omdömen om ID-Skydd
Trevlig bemötande och såg till att jag får en nycklbricka
Hej Lisbeth Elenor, Stort tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig vidare med en nyckelbricka. Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor framöver. Ha det gott så länge! Vänligen, Linn Kundrelationer
Blev väldigt bra bemött och fick en bra förklaring på hur det funkar😀
Hej Dick, Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du blev så väl bemött och fick en tydlig förklaring kring hur allt fungerar – det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av. Tveka inte att höra av dig om du har fler funderingar framöver. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Mycket trevligt och vänlig! Tack och God Jul🧑🎄 🎄
Hej Astrid, Stort tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde bemötandet som både trevligt och vänligt – det uppskattar vi verkligen. Och tack för julhälsningen, vi önskar dig också en riktigt god jul! Vänligen, Linn Kundrelationer
Suverän service. Önskar er god jul.
Hej Angelica, Tusen tack för ditt varma omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde servicen som suverän – det uppskattar vi verkligen. Stort tack för julhälsningen, vi önskar dig en riktigt fin och trygg jul. Ta hand om dig! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevligt bemötande, fick svar på alla mina frågor
Hej Alcinda Rodrigues, Stort tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och svar på alla dina frågor – det uppskattar vi. Tveka inte att kontakta oss mer än gärna om något dyker upp framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Jag fick bra information och vad och hur jag går vidare med mina bedrägerier
Hej Eva, Stort tack för ditt omdöme! Vad skönt att höra att du fick tydlig information och stöd i hur du kan gå vidare kring bedrägerierna – det betyder mycket att du känner dig trygg i processen. Kontakta oss mer än gärna om du behöver vidare hjälp eller har fler frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Supertrevlig kille som jag pratade med. Proffsigt bemötande.
Hej Martina, Stort tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du fick ett så proffsigt och trevligt bemötande – det uppskattar vi verkligen. Kontakta oss mer än gärna vid frågor eller funderingar. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Jag ville göra en förändring på mitt id-skydd jag fick ett trevligt bemötande och hjälp med det jag önskade, samt upplysning om erbjudande som gällde mig som premiumkund.
Hej Mikael, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp med förändringen av ditt ID-skydd. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Snabb respons när brandlarmet ljuder. Alltid snabb uppringning. Idag tydlig info vid telefonkontakt om de nya brandvarnarnarna.
Hej Staffan, Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att du är nöjd med hur snabbt vi ringer upp vid larm och att du fått tydlig information om de nya brandvarnarna. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ta hand om dig och ha en fortsatt trygg dag! Vänligen, Linn Kundrelationer