ID-Skydd

1 173 omdömen om ID-Skydd

Sedan starten hos Reco 2018
Siw P
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Trevligt bemötande och bra information.

Carola K
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Fin service o trevligt bemötande

Svar från ID-Skydd

Hej Carola, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet du fått från oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi finns här om du behöver hjälp eller har funderingar framöver. Ha en fortsatt riktigt bra dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Stefan K
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Ingen kommentar på detta helt enkelt

Svar från ID-Skydd

Hej Stefan, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Din återkoppling är viktig för oss och hjälper oss att se över hur vi kan bli bättre framåt. Om du vill dela med dig av mer information kring din upplevelse är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Önskar dig en fortsatt fin dag. Vänligen, Joakim Kundrelationer

Kirsti S
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Fantastiskt! Fick mina nycklar tillbaka ! Stort tack ID- Skydd!! Fundera inte! Anlita ID-Sydd!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från ID-Skydd

Hej Kirsti, Vilket fantastiskt omdöme, stort tack för att du delar med dig! Vi är så glada att höra att situationen löste sig och att du fick tillbaka dina nycklar. Det betyder mycket att du känner dig trygg och nöjd med hjälpen från ID-Skydd. Tack också för din fina rekommendation och dina värmande ord ⭐ Ha en riktigt härlig dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Jan H
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

I denna orolig värld är det mycket värt att vara så skyddad som möjligt.

Svar från ID-Skydd

Hej Jan, Stort tack för ditt omdöme och för att du delar dina tankar. Vi håller med om att trygghet och skydd känns extra viktigt i dagens samhälle, och det känns bra att höra att tjänsten uppskattas ur det perspektivet. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Marie-Louise N
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Ett mycket trevligt bemötande.

Svar från ID-Skydd

Hej Marie-Louise, Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde bemötandet som mycket trevligt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trygg och positiv kontakt. Hör gärna av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Majvor T
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Dom alarmerar så fort det händer något på mitt konto

Svar från ID-Skydd

Hej Majvor, Tack för att du delade med dig av din upplevelse! Det känns bra att höra att du uppskattar hur snabbt du blir uppmärksammad om något händer på ditt konto. Just snabb information och trygghet är en viktig del av tjänsten. Vi finns här om du skulle ha frågor eller behöva hjälp längre fram. Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Eva-Karin S
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Pålitliga, kunniga och går alltid att nå via telefon, vilket är ovärderligt.

Svar från ID-Skydd

Hej Eva-Karin, Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt uppskattat att höra att du upplever oss som pålitliga och kunniga, och att tillgängligheten via telefon fungerar så bra för dig. Vi vet hur viktigt det är att snabbt kunna få kontakt när man behöver hjälp. Tveka inte att höra av dig om det dyker upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Marita Z

Supertrevligt bemötande av Simon Ström👍

Svar från ID-Skydd

Hej Marita, Tusen tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande av Simon. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi hjälper gärna till igen om du skulle behöva stöd eller ha frågor framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Linda A
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Superbra service och tryggt!

Svar från ID-Skydd

Hej Linda, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du känner dig trygg och är nöjd med servicen du fått. Vi arbetar alltid för att skapa en säker och positiv upplevelse för våra kunder. Du är varmt välkommen att höra av dig om det finns något vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer