ID-Skydd

1 151 omdömen om ID-Skydd

Sedan starten hos Reco 2018
Sirpa K
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Forebgg är ett bra seriöst företag vars anställda/kundtjänst m.fl är mycket bra; åtminstone de jag pratat med. Förebyggs tjänster passar väl jättebra till villaägare/ boende i radhus. Kundtjänst, de jag pratat med varit kunniga, respektfulla, proffsiga. Tack.

Svar från ID-Skydd

Hej Sirpa, Tusen tack för din fina och genomtänkta återkoppling! Det gläder oss verkligen att du upplever både vårt bemötande och våra tjänster som seriösa och väl anpassade, samt att kontakten med vår kundtjänst varit så positiv. Vi uppskattar särskilt att du lyfter professionalismen och respekten i bemötandet. Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Eva S
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Den var bra trevlig personal att prata med och dom lyssnade på mig det jag ville framföra

Svar från ID-Skydd

Hej Eva, Tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att höra att du kände dig lyssnad på och att bemötandet upplevdes som trevligt. Det är viktigt för oss att du känner dig hörd, och vi finns självklart här om du vill ta upp något mer framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Inger B

Jag fick den hjälpen Jag behövde, så TACK

Svar från ID-Skydd

Hej Inger, Stort tack för dina fina ord! Vad skönt att höra att du fick den hjälp du behövde. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Irene H
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

De är bra, och när jag ringde fick jag Svar snbbt, personen jag talade med var kunnig, och jag fick svar på min fråga.

Svar från ID-Skydd

Hej Irene, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och att du upplevde personen du pratade med som kunnig och hjälpsam. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Tommy Gösta Roger N

Tjänsten fungerar som förväntat

Svar från ID-Skydd

Hej Tommy Gösta Roger, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att tjänsten fungerar som förväntat. Du är varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor eller om vi kan hjälpa dig vidare framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Irina C
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Det var lätt att komma fram svar direkt

Svar från ID-Skydd

Hej Irina, Tack så mycket för din återkoppling! Vad skönt att höra att du enkelt kom fram och fick svar direkt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Agnetha F

Kunnig,empati,tillmötesgående,

Svar från ID-Skydd

Hej Agnetha, Tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du upplevde oss som kunniga, empatiska och tillmötesgående i kontakten. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Katarina H
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Jag har inte så mkt erfarenhet av ID Skyddet, får alltför lite återkoppling/information löpande tyvärr och på vilket sätt det är till hjälp. Påminns om dess existens, enbart vid löpande betalning. / mvh Katarina Hansson

Svar från ID-Skydd

Hej Katarina, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår att det kan vara svårt att få en tydlig bild av tjänstens nytta när allt fungerar som det ska i bakgrunden. ID-skyddet är till stor del förebyggande och arbetar löpande för att ge trygghet, även om det inte alltid märks i vardagen. Vi berättar gärna mer om hur det fungerar och vad som ingår, så att du känner dig helt trygg i din tjänst. Hör gärna av dig till oss så går vi igenom det tillsammans. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Mayvi J
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Mycket bra service och trevligt

Svar från ID-Skydd

Hej Mayvi, Tack snälla för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du är nöjd med servicen och att bemötandet upplevdes som trevligt. Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Gunilla Kristina D
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Det handlade om betalningssätt! Pratade med en jättetrevlig kille! Han hjälpte mig bra!

Svar från ID-Skydd

Hej Gunilla Kristina, Tack så mycket för din härliga återkoppling! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp kring betalningssättet och att bemötandet var så trevligt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det dyker upp fler frågor. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer