ID-Skydd

1 223 omdömen om ID-Skydd

Sedan starten hos Reco 2018
Claire M
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Bra bemötande och fick hjälp med det jag behövde ordna upp med rättelse av mitt abonnemang.

Anna-Karin A
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Ville egentligen säga upp avtalet men efter saklig genomgång och förklaringar ändrade jag mig! OBS jag blev inte övertalad, bara vänligt bemött av en vänlig man, Oskar.

Gunilla G
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Bra kundtjänst! Trevlig och kunnig person.

Svar från ID-Skydd

Hej Gunilla, Stort tack för dina fina ord! Härligt att höra att du upplevde kundtjänsten som både trevlig och kunnig. Vi hjälper dig gärna igen om det skulle dyka upp fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Carita Å
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Professionellt bemötande och svar på mina frågor. Tyvärr kunde jag inte få hjälp denna gång, eftersom tillägget att id-skyddet vid phising gäller efter 1/8-26, jag råkade ut för phising i mars 26.

Svar från ID-Skydd

Hej Carita, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar att du lyfter fram det professionella bemötandet och att du fick svar på dina frågor. Samtidigt förstår vi att det känns tråkigt att skyddet inte kunde gälla retroaktivt för händelsen i mars. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Senija L
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Ny kund och är redan nöjd, plus ett fint bemötande i telefon av en proffsig man, fick snabbt hjälp MVH Senija Kikki Licina

Svar från ID-Skydd

Hej Senjla, Tusen tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du som ny kund redan fått ett så bra första intryck och att du uppskattade både bemötandet och den snabba hjälpen. Vi finns gärna här om du behöver hjälp eller har frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Jan K
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Gick bra och smidigt har haft autogiro innan men blivit något fel men nu ordna det upp sig igen

Svar från ID-Skydd

Hej Jan, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Skönt att höra att det gick smidigt och att problemet med autogirot kunde ordnas upp igen. Tveka inte att höra av dig om du skulle behöva hjälp med något framöver. Ha det gott så länge! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Louise S
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Fick bra hjälp från den jag talade med

Svar från ID-Skydd

Hej Louise, Tack för att du lämnade ett omdöme! Vad bra att höra att du fick den hjälp du behövde i kontakten med oss. Vi finns gärna här igen om det skulle dyka upp fler frågor längre fram. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Fredrik E
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Fick ett mycket bra samtal av er säljare Jonathan Eklund om vikten av att ha ett skydd mot ID-kapning. Han förklarade hur vanligt det är med bedrägerier genom ID-kapning och hur utsatt man är p.g.a. offentlighetsprincipen med personuppgifter och personnummer. Jonathan lyckades också övertala mig om vikten av att ha en digital brandvarnare, så jag accepterade hans erbjudande om det till förmånligt pris. Har också tecknat avtal för 2 nyckelbrickor (98 kr per år)

Svar från ID-Skydd

Hej Fredrik, Tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt omdöme! Roligt att höra att Jonathan kunde ge dig tydlig information om ID-skyddet och samtidigt hjälpa dig att hitta fler lösningar som kändes relevanta för dig. Vi finns gärna här om du vill ha hjälp eller svar på fler frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Martin H
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Mycket bra. Känner mej trygg ….

Svar från ID-Skydd

Hej Martin, Tack för din återkoppling! Det känns väldigt positivt att höra att tjänsten fungerar bra för dig och bidrar till en ökad trygghet. Skulle du ha några frågor framöver är du alltid välkommen att kontakta oss. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Riitta H
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Jag är nöjd hittills.Se till att jag är kvar hos er. Troligen har jag blivit lurad att flytta till Tyggsam.

Svar från ID-Skydd

Hej Riitta, Tack för att du delar med dig! Vad fint att höra att du är nöjd med oss hittills. Om du känner dig osäker på vad som gäller kring ditt nuvarande avtal eller en eventuell flytt hjälper vi gärna till att reda ut det tillsammans med dig. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så tittar vi närmare på det. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer