Mobilt brandlarm

Mobilt brandlarm en del av Förebygg

522 omdömen om Mobilt brandlarm

Sedan starten hos Reco 2018
Nadja K
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Bra att ha om nåt händer. Känns tryggt. Ni är lätta att nå vid frågor.

Roger J
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Allt är redan klart så det är bara att sätta upp det

Benny B
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Bra bemötande hjälpte mig att få igång larmet

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Benny, Tack för de fina orden! Vad bra att höra att bemötandet kändes fint och att du fick hjälp att få igång larmet. Hör gärna av dig om du behöver mer stöd framöver. Önskar dig en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Linus G
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

De ringde upp snabbt och de var inga problem överhuvudtaget

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Linus, Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att vi ringde upp snabbt och att allt fungerade utan problem. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Eva W
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Tror ej jag har det. Men larmcentralen ringer mig.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Eva, Tack för ditt omdöme! Jag förstår om det känns oklart. Om larmcentralen ringer dig innebär det att du har en registrerad tjänst hos oss som är kopplad till en brandvarnare. Hör gärna av dig så går vi igenom dina uppgifter tillsammans och reder ut vad som gäller. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Helen H

Det funkar bra och ni har ringt oss då det har larmat 2 gånger nyligen

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Helen, Tack för ditt omdöme! Vad skönt att höra att allt fungerar som det ska och att vi kunnat nå er direkt när det har larmat — det är precis den trygghet vi vill ge. Tveka inte att höra av dig om ni undrar över något framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Margareta J
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Trevligt bemötande och bra att få en påminnelse om att byta batteri vilket jag även fått via SMS. Det räcker för mig då jag helst inte svarar på hemligt nummer.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Margareta, Tusen tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och att påminnelsen om batteribyte kom till nytta — både via samtalet och SMS. Jag förstår verkligen att man kan vilja undvika att svara på dolda nummer, och det är bra att du ändå får den information du behöver på ett sätt som känns bekvämt för dig. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Conny G
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Lätt och montera och samtalen från larmcentralen efter varje montage känns tryggt

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Conny, Tusen tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att monteringen gick lätt och smidigt, och att samtalen från larmcentralen efter varje montage ger dig en extra trygghetskänsla — precis så vill vi att det ska fungera. Det betyder mycket att du delar din upplevelse. Önskar dig en riktigt fin dag och God Jul! Vänligen, Linn Kundrelationer

Per V
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Funkar som man vill att det ska funka, bekymmersfritt.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Per, Tack för ditt omdöme! Vad skönt att höra att allt fungerar precis som det ska och helt bekymmersfritt – det är exakt den trygghet vi vill att tjänsten ska ge. Hör gärna av dig om du behöver något framöver. Ta hand om dig och ha en riktigt fin jul! Vänligen, Linn Kundrelationer

Lucas J
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Bra servuce, de funkar som de ska

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Lucas, Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och att allt fungerar som det ska – det betyder mycket att du delar din upplevelse. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver. Ha en underbar dag och God Jul! Vänligen, Linn Kundrelationer