Hej. Mycket bra. Brandlarmet guck hemma his mig. Och jag blev omgående uppringde av larmoperatör och stäm av läget och försäkrafe sig om att allt var ok. Mycket proffsigt.
549 omdömen om Mobilt brandlarm
Snabb på att ta kontakt med kunden. Bra återkoppling
Hej Sandra, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde snabb kontakt och bra återkoppling – det är precis så vi vill att det ska fungera. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp något mer vi kan hjälpa dig med. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Det funkade.Fick ett SMS direkt när batterierna var på väg att ta slut.De sände nya batterier direkt.
Hej Krister, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att allt fungerade som det skulle och att du fick information i tid när batterierna började ta slut. Skönt också att det löste sig snabbt med nya batterier. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Vi tycker att det fungersr Fantastisk och det känns Tryggt
Hej Sylvia, Stort tack för din härliga återkoppling! Vad roligt att höra att allt fungerar så bra och att det känns tryggt – precis så vi vill att det ska upplevas. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Tryggt och smidigt sätt att vara säker, på att inte något kan hända, även om man inte är hemma för tillfället.
Hej Benny, Tack för din fina återkoppling! Vad skönt att höra att du upplever tjänsten som både trygg och smidig, och att den ger en extra säkerhet även när man inte är hemma. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig vidare framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Bra bemötande vid uppringningen när testlarmet gjordes.
Hej Kristina, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vad bra att höra att du upplevde bemötandet som positivt vid uppringningen i samband med testlarmet. Det är viktigt för oss att allt fungerar smidigt när larmet testas. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Mycket professionellt och tryggt
Hej Anna, Tack för ditt underbara omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde kontakten som både professionell och trygg. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha när de är i kontakt med oss. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en fantastisk dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Bra service och bemötande i samtalet.
Hej Christofer Mikael, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bra service och ett trevligt bemötande under samtalet. Det är något vi alltid strävar efter i varje kontakt. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Då jag missade samtalet från larmcentralen, så vart jag glad över att min son ringde och sa att de hade hört av sig till honom. Då vet jag att det fungerar precis som utlåvat
Hej Anders, Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad bra att höra att allt fungerade som det skulle när larmet gick och att din son blev kontaktad när du missade samtalet. Det är precis så systemet är tänkt att fungera och det känns tryggt att veta att det fungerar i praktiken. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Allt fungerade som det skulle. Snabbt enkelt och prisvärt.
Hej Elias, Tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du upplevde det som både snabbt, enkelt och prisvärt. Skulle något dyka upp framöver hjälper vi dig gärna vidare. Ha det gott så länge! Vänligen, Linn Kundrelationer