Har inte haft något problem med mobilt brandlarm och när man har kontakt med företaget så är man väl bemött och man får den informationen man vill ha.
578 omdömen om Mobilt brandlarm
Hej Lukas, Stort tack för din återkoppling! Det är fint att höra att ditt mobila brandlarm har fungerat bra och att du fått ett bra bemötande samt den information du behövt vid kontakt med oss. Vi finns självklart här om du skulle ha några frågor längre fram. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Sköter sig perfekt och ger mig trygghet vid eventuell brand.Jag är nästan blind och har svårt att stjälv upptäcka en brand snabbt.
Hej Ingela, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är fint att höra att det mobila brandlarmet fungerar bra och ger dig en extra känsla av trygghet i vardagen. Vi hoppas att du fortsätter känna dig lika trygg med tjänsten framöver, och du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp. Önskar dig allt gott! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Mycket trevligt bemötande i telefon av personalen på Kundtjänst och vi löste frågan direkt. Fick ett rabatterat pris vilket är tacksamt eftersom jag bara har min pension att leva på. 🙏
Hej Kristina, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande, att frågan kunde lösas direkt och att priset kunde anpassas på ett sätt som kändes hjälpsamt för dig. Vi finns gärna här om du skulle behöva hjälp med något mer framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
En teknisk kompis hjälpte mig med jobbet, snabbt och utan problem.
Hej Lotta, Tack för att du delar med dig! Kul att höra att du fick snabb och smidig hjälp med det tekniska, utan några problem på vägen. Vi hjälper dig gärna igen om det skulle behövas framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Snabb uppringning ifrån larmcentralen!
Hej Marie, Stort tack för din återkoppling! Vad bra att höra att larmcentralen agerade snabbt och återkom till dig direkt. Det är precis den trygghet man ska kunna känna med tjänsten. Vi finns här om du skulle behöva hjälp med något framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Fungerar jättebra. Hon är batterierna är slut kommer nya bra service🙏
Hej Markus, Vad roligt att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Härligt att brandlarmet fungerar bra och att du uppskattar servicen med nya batterier när de gamla tar slut. Vi finns självklart till hands om du behöver hjälp med något framöver. Ha det gott! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Är mycket bra. Glömde att sätta på fläkten en gång när jag stekte då blev det rökos. Då gick larmet igång. Då ringde från larmcentralen.
Hej Inger, Stort tack för att du berättar om händelsen! Skönt att det bara var matos och att både brandlarmet och kontakten från larmcentralen fungerade precis som de skulle. Det är ett tydligt kvitto på att bevakningen är aktiv när den behövs. Har du frågor om brandlarmet är du alltid välkommen att ringa oss. Önskar dig en lugn och fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Hej Tack för att ni har valt ut mig till er undersökning. Jag måste göra er besvikna eftersom jag har ingen erfarenhet nu när det gäller mobilt brandlarm. Jag har flyttat här i juli och har inte fått allt på plats ännu. Jag kan inte ge er någon upplevelse från larmet ännu.
Hej Bengt Åke, Tack för att du förklarar varför du ännu inte kan bedöma brandlarmet. Vi förstår att du saknar erfarenhet av tjänsten när den fortfarande inte har kommit på plats efter flytten. Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig att kontrollera vad som återstår och ser till att du får den hjälp du behöver med installationen. Vi hoppas att du därefter får möjlighet att bilda dig en rättvis uppfattning om tjänsten. Vänligen, Sofia Kundrelationer
Funkar klockrent! Snabb respons.
Hej Anders, Tack för de uppskattande orden! Roligt att det mobila brandlarmet fungerar klockrent och att du fick snabb respons. Vi hjälper dig gärna igen om det skulle behövas. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Tydligt, trygg, snällt och noggrann.
Hej Diomande, Tusen tack för din återkoppling! Fint att du upplevde hjälpen som tydlig, trygg och noggrann och samtidigt fick ett vänligt bemötande. Vi finns gärna här om du behöver hjälp igen. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer