Det känns säkert i lägenheten när man har ett bra brandskydd..
464 omdömen om Mobilt brandlarm
Hej Elisabet, Tack för det underbara omdömet! Det gläder oss att du känner dig trygg i din lägenhet med vårt brandskydd på plats. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med. Önskar dig en fortsatt strålande dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Snabbt larm när jag brände pannkakorna och hade glömt sätta på köksfläkten….
Hej Ann Kristin, Tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss att vårt larm reagerade snabbt när du behövde det under pannkaksäventyret i köket. Kontakta oss gärna om det är något mer vi kan bistå med. Önskar dig en fantastisk dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bra bemötande, trevligt samtal
Hej Margareta, Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du fick ett bra bemötande och ett trevligt samtal. Vi är glada att du är nöjd! Om du har några fler frågor framöver, tveka inte att höra av dig. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Proffsigt- och kunnig team! Precis installerat larm och allt funkar bra
Hej Charlotti, Tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att installationen av larmet gick bra och att allt fungerar som det ska. Vi är glada att du är nöjd med både vårt team och tjänsten. Om du har några fler frågor eller funderingar framöver, tveka inte att höra av dig. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Jag har köpt mobilt brandlarm och jag är nöjd med svaren jag fick från killen jag pratade med.
Hej Elin, Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med mobilt brandlarm och att du fick bra svar på dina frågor. Vi är glada att du känner dig nöjd med hjälpen! Tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Min kontakt med Förebygg gällde inte Mobilt brandlarm🤔 Jag ville avsluta mitt ID skydd!! Bra bemötande, jag köpte ingen vara eller tjänst!!!
Hej Sara, Tack för att du hörde av dig! Vi ber om ursäkt för att det blev förvirring kring din kontakt. Det verkar ha blivit ett misstag där en förfrågan om att bedöma brandlarm skickades till dig när det egentligen gällde kontakten överlag. Vi beklagar detta och tackar för att du påpekade det. Om du fortfarande har några frågor eller behöver hjälp med uppsägning av ditt ID-skydd, tveka inte att kontakta oss så vi kan lösa det så snabbt som möjligt. Tack igen för att du hörde av dig! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevligt bemötande. Förklarade bra.
Hej Birgitta, Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att förklaringen var tydlig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Om du har några frågor framöver, tveka inte att höra av dig. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Mycket vänligt o bra bemötande! Fick reda på vad felet var o kan själv åtgärda det. Mvh Irene
Hej Iréne, Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du fick ett vänligt och bra bemötande och att felet blev tydligt förklarat. Vi är glada att du nu kan åtgärda det själv! Om du skulle behöva ytterligare hjälp framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Svårt att svara på frågan när jag nyligen har installerat en varnare. Får åter komma ifråga om ett halvår. Mvh Berry
Hej Berry, Tack för ditt omdöme! Förståeligt att det kan vara svårt att ge ett helt rättvist omdöme så kort efter installationen. Vi ser fram emot att höra från dig om några månader när du har haft möjlighet att använda brandvarnaren längre. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bra bemött Vilken bra service Brandvarnare via Förebygg
Hej Berit, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och uppskattar servicen. Vi är glada att du är nöjd med brandvarnaren och vår hjälp. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer