Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Vaxholm Forward Bygg & Entreprenad AB

Forward Bygg & Entreprenad AB

Överbyslingan 64, 185 95 Vaxholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Forward Bygg & Entreprenad AB

 • 2017-01-28

  Spontant omdöme
  Max skrev om Forward Bygg & Entreprenad AB
  Betyg 0/5. Företaget kan hittas bl.a. genom ServiceFinder. De skriver otydliga offerter och vill att du skriver på. På hemsidan skriver företaget att de har gjort konkurser, vilket är en varningssignal!

  Vi är flera familjer som har råkat ut för detta företag. Alla har liknande erfarenheter och är mycket missnöjda med företaget.

  Offertering stämmer inte överens med fakturering och arbetet kommer att kosta dig mycket mer än vad det står i offerten. Oavsett offerten fakturerar de arbetet per timme. De lämnar ingen specifikation över timmarna till fakturan.

  Material som företaget levererar är billigaste möjliga (Malmbergs) fast priset är högre än vad andra företag tar för kvalitetsvaror. En inköpslista över varor bifogas till fakturan, men om dessa leverats just till dig finns inga garantier om.

  Ägaren skickar outbildade oseriösa killar till dig. Vi fick reda på att deras s.k. "elektriker" saknar behörighet. Arbetarna kan inte svenska och all kommunikation bör ske via ägaren. Han skickar långa mejl med felaktiga påståenden. Arbetet utförs med dålig kvalité, långsamt och av företaget given tidsplanering hålls inte. Hos några familjer har arbetarna förstört saker och tagit med utan att de ersätts ekonomiskt.

  En rundringning till Stockholms läns Tingsrätter visar att företaget är part i många mål varje år. Företaget vill att du skriver på ett förlikningsavtal, som de har skrivit. Ordaggannt samma avtal används i alla deras mål runt i olika tingsrätter. Som kund har du rätt att vägra betala fakturan om arbetet är dåligt utfört. Då stämmer företaget dig och kräver betalning. Har du skrivit på offerten och beställt arbetet kommer du inte undan betalningen. Läs mer
  Magnus R gillar detta
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 209 rekommendationer
Skälderviksplan 1, 12060, ÅRSTA