Galus Bygg

Lötsjövägen 79, 174 43 Sundbyberg — Visa karta

4.9 i betyg av av 40 omdömen
Jag och mitt team sätter punktlighet, kvalitet och leverans enligt projektbeskrivning i fokus. Jag har över 15 års erfarenhet av byggnation och renovering.
Mitt modersmål är polska, men jag pratar bra swinglish :o), så maila mig gärna på engelska eller svengelska. Innehar F-skattsedel och som privatkund har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Vårt bolagsnamn är Galus Bygg AB.

Läs vad 40 kunder tycker om Galus Bygg

 • 2015-09-27

  Spontant omdöme
  T skrev om Galus Bygg
  I ett år försökte jag få det här företaget att komma och måla huset. Jag började på sommaren 2014. På hösten kom Emil för att titta på arbetet och ge mig en offert. Den kom inte. Jag hörde av mig igen. Då kom en offert på två rader i ett mejl, - fast jag bad om en skriftlig offert. Jag mejlade ett par gånger för att försäkra mig om att allt var med i pengen. Då hade han glömt en del men till slut verkade det bra och jag bad dem komma och börja arbetet i maj. Jag var verkligen ute i god tid!

  Jodå, Maj skall gå bra. Men när det närmar sig hör jag inget. Hör av mig igen. Men nej, det regnar för mycket. Han skall höra av sig. Jag undrar om jag kan lita på att han verkligen kommer. Jodå, det kan jag. Då litar jag på honom och slutar ta in offerter. Emil ska ju komma. Det har han lovat efter lång framförhållning.

  Men sen regnar det för mycket igen. Alla mina grannar målar om. Men inte jag. Just hos mig regnar det för mycket. I slutet på sommaren skriver jag. Ringer. Inget svar från den firman inte... Så mycket för Emils löfte.

  Nu är det slutet på September. Jag får inte huset målat för jag litade på Emil. Så dumt av mig! Nästa år måste det göras. Då har rotavdraget sänkts. Emils har kostat mig ungefär 15000 kronor. Och då har han inte ens gjort något. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tollberg Bygg & Inredning
  4.8 / 5 i betyg — 25 omdömen
  Badge2020
  "Vi har använt Tollbergs Byggs tjänster både inomhus och utomhus och är otroligt nöjda. De är väldigt kundfokuserade och är mån om att vi som"
 • 2014-03-30

  Spontant omdöme
  Mathias W skrev om Galus Bygg
  Vi har använt Emil bygg för byggandet av ett garage i lättbetong, putsning av huset samt plattsättning. Emil bygg anställda var punktliga, öppna för diskussionen och arbetade långa dagar. De var väldigt skickliga och prisvärda. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-10

  Spontant omdöme
  Christina L skrev om Galus Bygg
  Emil Bygg har totalrenoverat vår nyinköpta trea som var i ursprungsskick från 1992. Allt har löpt fint, badrummet är helt omgjort liksom köket där samtlig utrustning också bytts. Rummen är fräscha med nya golv och nymålade väggar och tak. Emils killar jobbar professionellt och är dessutom trevliga i sitt sätt. Christina L Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Badrumsrenoverarna
  4.4 / 5 i betyg — 62 omdömen
  Badge2019
  "Vi anlitade företaget för cirka 9 år sedan. De fixade vårt badrum på utlovade 10 dagar. Vi var nöjda och glada. Åren har gått och vi börjad"
 • 2014-03-10

  Spontant omdöme
  Johan P skrev om Galus Bygg
  Superbra genomförd renovering av vårt gästrum i källaren. Förutom el (separat firma men som Emil synkade med), underarbete, målning av väggar och tak samt lite annat fix, så gjorde de även en platsbyggd bokhylla i sekelskiftesstil. Handfrästa trädetaljer och otroligt snygg finish. Det stämde även av detaljer och ändrade enl önskemål.

  Trots allt småpill så gick det snabbt och smidigt. Otroligt bra och lätta att ha att göra med, både snickarna och Emil. Finns få anledningar att inte välja dem. Vi har redan anlitat dem för nästa jobb. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-09

  Spontant omdöme
  Birgitta H skrev om Galus Bygg
  Jag har fått hjälp med diverse målning och snickerier och är mycket nöjd med det arbete som utfördes. Snabbt och bra. Dom fixar alla problem och är mycket serviceinriktade. Ställer upp
  på allt som man vill ha utfört.
  Dessutom är de mycket vänliga och trevliga.
  Återställer allt som plockats undan pga arbetena som att sätta upp hyllor, tavlor o dylikt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  DEKÅ Entreprenad AB
  4.7 / 5 i betyg — 138 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var e"
 • 2014-03-06

  Spontant omdöme
  Bitte G skrev om Galus Bygg
  Jag fick Emil Bygg rekommenderad av vänner. Jag har anlitat dem ett antal gånger. Senast gällde det en totalrenovering av en lägenhet. Lägenheten var mycket sliten och helt gul av cigarettrök. Emils Bygg fick måla ett antal gånger, tapetsera, sätta nya lister, lägga nya golv och flytta en innervägg.
  Jag är otroligt nöjd med det arbete, som Emil Bygg utfört. Jag har fått ett mycket trevligt bemötande. Arbetet har genomförts perfekt och mycket snabbt och till rimligt pris. De fåtal gånger, som något behövts rättats till har Emils Bygg ställt upp på kort tid. Jag kommer att anlita Emil Bygg flera gånger och jag kommer att rekommendera företaget till vänner och bekanta Läs mer
  gillar detta
 • Per E

  2014-03-05

  Spontant omdöme
  Per E skrev om Galus Bygg
  Renovering av badrum. Anlitade Emil Bygg på personlig rekommendation och är mycket nöjd. Bra första kontakt, fick snabbt offert, inkl från samarbetspartners. Utlovad genomförandetid 2 veckor för renoveringen hölls, vilket är mycket uppskattat av oss när det gäller vårt badrum. Bra kontakt med de hantverkare som genomförde projektet, bra löpande kontakt angående åtgärder och tider, bra samordning utan onödiga ställtider med rörmokare och elektriker, mycket sympatiska och flitigt arbetande killar som genomförde jobbet på ett professionellt sätt. Sä'rskilt uppskattat att de löpande städade efter sig och tog hand om avfall. Arbetsspråk i det dagliga engelska, vilket fungerade bra. Fakturan stämde väl med offerten och alla inköp redovisades noggrant. Vi har bara gott att säga om Emil Byggs jobb hos oss och rekommenderar dem varmt för badrumsrenoveringar, de är förmodligen duktiga på många andra jobb också. Per Enocson, Lidingö Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  DM TAK
  4.6 / 5 i betyg — 72 omdömen
  Badge2017
  "Mycket professionell service och välutfört arbete vid genomgången av vårt tak. Kan varmt rekommendera detta företag. Mvh Ronny"
 • 2014-03-05

  Spontant omdöme
  Staffan H skrev om Galus Bygg
  Mycket seriöst företag med väldigt duktiga hantverkare. Allt har gått enligt uppgjord plan. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.
  Staffan Hjort Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-05

  Spontant omdöme
  Karl F skrev om Galus Bygg
  Jag har mycket bra intryck av Emil Bygg.De har hjälpt mig med Snickeri,målning,kakel o klinkers, plattsättning utomhus och diverse annat.Jag har alltid haft en bra dialog med dem och de arbeten som utförts har alltid blivit till belåtenhet. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  I.K.A Byggkonsult AB
  4.6 / 5 i betyg — 20 omdömen
  "Har funkat bra, projektet växte fram, fick God tid för reflektion, och man kunde tänka till för att få det som man ville ha det"
  Fredrik L
 • 2014-03-05

  Spontant omdöme
  Ulla-Karin H skrev om Galus Bygg
  Det gick inte att fyll i denna ruta förra gången.

  Vi var mycket nöjda med Emils killar, de arbetade snabbt, skickligt och effektivt med att renovera och bygga kök och badrum i vår sommarstuga.Det är några få detaljer kvar att göra.
  Emil själv var tillmötesgående och tillgänglig, svarade alltid på mobilen.
  Däremot var killarna slarviga med "röjningen" av utrymmen, allt slängdes huller om buller i soffor och stolar utan att bohaget täcktes över. Det var synd och drog ner betyget en prick! Rekommenderas för övrigt.

  Med vänlig hälsning
  Ulla-Karin Hesselgren Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-05

  Spontant omdöme
  Thomas B skrev om Galus Bygg
  Väl utfört arbete. Klart inom angiven tid och budget. Rekommenderas starkt ! Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  XLrenovering
  4.9 / 5 i betyg — 18 omdömen
  "Vi ville genomföra en helrenovering av vår lägenhet på Dalagatan i Stockholm. Vi tog in ett antal offerter och efter en noggrann utvärdering"
 • 2014-03-03

  Spontant omdöme
  Petter L skrev om Galus Bygg
  Jag har kännt Emil och hans gäng länge. Hemma hos oss har det målats, putsats, fin och grov snickrats och en del el arbeten. Bara bra saker att säga. Punktliga, effektiva, innovativa, flexibla, inget tjaffs om något inte blir som tänkt utan bara till att ändra. Det går snabbt och med bra finish, allt till ett rimligt pris. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-03

  Spontant omdöme
  Nils N skrev om Galus Bygg
  Bra arbtete och det går fort framåt och blir klart i tid. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Bygglovshjälpen.se
  5.0 / 5 i betyg — 3 omdömen
  "Jätte bra hjälp! Kunde verkligen släppa allt och låta dom hantera hela ärendet!"
 • 2014-03-03

  Spontant omdöme
  Thomas W skrev om Galus Bygg
  Professionella och trevliga, kan varmt rekommendera dem. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-03

  Spontant omdöme
  Daniel B skrev om Galus Bygg
  Skickliga hantverkare som kommer på utsatt tid och färdigställer enligt tidplan. Flexibla och snabba utan att tumma på kvalitén, smidiga att samarbeta med och de kom ofta med bra idéer på ändringar och förbättringar. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Albin Mur & Puts AB
  4.9 / 5 i betyg — 18 omdömen
  "Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎"
  Tobbias L
 • 2014-03-03

  Spontant omdöme
  Maria S skrev om Galus Bygg
  Emil Bygg är verkligen att lita på!

  Emil och hans killar levererar kvalitet till ett rimligt pris, i ett brett spektrum av hantverkstjänster. Vi upplever dem som mycket kunniga, bra att resonera med kring lösningar, bra samarbete (trots språkbarriären,)med ett slutresultat som vi alltid varit nöjda med.

  Man får också i initieringen både en rimlig tids/kostnadsuppskattning och en ärlig och korrekt information om när i kalendertid arbetet kan påbörjas/vara klart (något som är förvånansvärt ovanligt inom hanverarskrået).

  Den enda anledningen till att inte rekommendera dem skulle varaatt de då får ännu fler kunder och mindre tid för att hjälpa oss :-) Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-03

  Spontant omdöme
  Petter P skrev om Galus Bygg
  Ombyggnad/renovering av våtrum: Snabb offert, snabbt genomförande, Snyggt resultat. Håller utlovade tidsramar samt kostnader! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  EnskedeByggarna AB
  4.7 / 5 i betyg — 23 omdömen
  Badge2018
  "EnskedeByggarna renoverade vårt källarbadrum - det var rivning och återuppbyggnad. Hela arbetet var professionellt och det var högt kvälité"
 • 2014-03-03

  Spontant omdöme
  Lars B skrev om Galus Bygg
  Kan tveklöst rekommenderas. Anlitats för målningsarbeten och ombyggnad av badrum. Läs mer
  gillar detta
 • Jan Alvar L

  2013-12-14

  Spontant omdöme
  Jan Alvar L skrev om Galus Bygg
  En otroligt professionell firma. De klarade att göra allt jag bad om; nytt innertak, tapetsering, målning, finsnickra fönster, kakling... Allting blev gjort snabbt, effektivt och 100% snyggt! Dessutom var killarna riktigt trevliga. Jag kommer definitivt att anlita Emil Bygg igen. Rekommenderas å de varmaste!!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Erikas Tak & Bygg AB
  4.7 / 5 i betyg — 111 omdömen
  Badge2017
  "Absolut bästa takläggare man kan tänka sig!🙏Ett seriöst företag!fick ett bra förtroende på en gång! Arbetade snabbt o ordentligt trots det"
  Gunilla G
 • Alexander P

  2013-02-15

  Spontant omdöme
  Alexander P skrev om Galus Bygg
  Extremt pålitliga och professionella, har anlitat dom för jobb i min brf

  Alexander D Läs mer
  gillar detta
 • 2013-01-27

  Spontant omdöme
  helena p skrev om Galus Bygg
  Vi har anlitat Emil Bygg vid ett flertal tillfällen de senaste åren. De har bland annat utfört altanbygge, stenläggning, total köksrenovering och vi har blivit supernöjda! De är professionella på alla sätt och vis, kan varmt rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Stenfirma Lapital AB
  4.8 / 5 i betyg — 59 omdömen
  Badge2019
  "Trevligt bemötande, professionellt och leverans i tid samt en kostnad som stämde väl med offerten."
 • Lotta H

  2012-12-14

  Spontant omdöme
  Lotta H skrev om Galus Bygg
  Jag rekommenderar varmt Emil Bygg! Fantastisk service, och allt fungerade så smidigt och enkelt. Resultatet var professionellt! Läs mer
  gillar detta
 • Eva-Lotta H

  2012-12-10

  Spontant omdöme
  Eva-Lotta H skrev om Galus Bygg
  Emil Bygg, kan varmt rekomenderas!
  Dom har utfört byggnadarbeten samt finsnickeri, både i mitt hem samt i min inrednings butik i Upplands Väsby.

  Punktliga, noggranna och snabba.
  Vänligen Lotta Hedwall Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  PJ Parkettgolv AB
  4.8 / 5 i betyg — 289 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Allt genomfört enligt plan och den offert jag fick. Jobbet gjordes både snabbt och skickligt! Jag är supernöjd med mina nya fina ek-golv."
 • 2012-12-08

  Spontant omdöme
  Zbigniew G skrev om Galus Bygg
  Emils byggföretag är ett professionellt företag som gör ett utmärkt hantverksarbete. De har erfarenhet från modern till 1800-talsmiljö, är lyhörda för tidsandan och uppdragsgivarens specialönskemål. De är pålitliga och seriösa. Våra varmaste rekommendationer.
  Susanna E Läs mer
  gillar detta
 • Jan Göte B

  2012-12-08

  Spontant omdöme
  Jan Göte B skrev om Galus Bygg
  EMIL BYGG REKOMMENDERAS Å DET VARMASTE.
  Jag har anlitat Emil Bygg vid 3 olika tillfällen och alltid varit lika nöjd.
  Man skall ha förtroende för sin hantverkare sa "Arga snickarn" och det får man verkligen för Emil och hans team.
  Själv är jag "fritidshantverkare" så Emil och hans team anlitar jag för de svåra och tunga jobben, sedan färdigställer jag vissa delar själv. Kallar sedan tillbaka Emil för slutfinish, typ Klinker och Kakling.
  Emil är också bra att rådgöra med när det gäller tillvägagångssätt (hur gör jag bäst...). Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Badrumsverket AB
  4.8 / 5 i betyg — 50 omdömen
  Badge2019
  "Vi är mycket nöjda med Badrumsverket de helrenoverade vårt badrum med bästa tänkbara resultat. Allt gjordes enligt tidplan och offert. Mycke"
 • Jessica P

  2012-12-08

  Spontant omdöme
  Jessica P skrev om Galus Bygg
  Anlitade Emil Bygg för att kakla om i köket, byta bänkskiva, diskho, ugn och spishäll. Otroligt hjälpsamma, arbetet utfördes effektivt och noggrant. Supernöjd med resultatet. Ger mina allra bästa rekommendationer. Läs mer
  gillar detta
 • Michael J

  2012-12-07

  Spontant omdöme
  Michael J skrev om Galus Bygg
  Vi har anlitat Emil Bygg både privat och till bostadsrättsföreningen flera gånger under två års tid. Dom hjälper till med i stort sett allt. Inget jobb är för litet, för svårt eller besvärligt. Dom har lagt in nya golv i alla rum, målat och tapetserat. Byggt nytt kök och hall med värmegolv. Trots att vi endast har anlitat dom på löpande räkning, så har dom varit super effektiva. Man får mycket jobb för pengarna. Har ännu inte hittat svenska hantverkare med den effektiviteten och noggrannheten. Dom lämnar jobbet som om dom gjort det i sitt eget hem, utan genvägar och slarv. Jag kommer garanterat att använda dom nästa gång det är dags att bygga om, bygga nytt eller renovera. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  M5 BYGG AB
  4.8 / 5 i betyg — 108 omdömen
  Badge2019
  "M5 renoverade mitt badrum från 90-talet. Jag kunde inte vara nöjdare! Under hela renoveringen hade jag kontakt med arbetsledare David som åt"
 • Nino H

  2012-12-07

  Spontant omdöme
  Nino H skrev om Galus Bygg
  Duktiga, snabba och prisvärda. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-12-07

  Spontant omdöme
  Jörgen J skrev om Galus Bygg
  Jag har anlitat Emil Bygg vid renovering av vårt hus. Det arbete som utfördes var byggnation av nytt kök, vardagsrum, riva väggar, med installation av avbärarbalk, toalettrenovering, nya trapphus, ny terrass.
  Renoveringen var prisvärd, klar på utsatt tid med hög kvalitet. Killarna var punktliga, pålitliga. Emil själv kom med förslag på lösningar vid problem som vi stötte på med el, rördragning, layout mm.
  Jag kommer själv att anlita Emil och hans gäng i framtiden och rekommenderar dom varmt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Vikströms Bygg & Kakel AB
  5.0 / 5 i betyg — 18 omdömen
  Badge2018
  "Detta företag kan jag verkligen rekommendera! Här sker ingenting på en höft utan på rätt sätt under ansvar. Trevliga killar som levererar de"
 • 2012-12-07

  Spontant omdöme
  Pierre S skrev om Galus Bygg
  Jag har anlitat Emil Bygg för att lägga om ett komplett tak samt rivning. Dom har gjort ett mycket bra jobb. Jag tog in ett par olika offerter och dom ligger bra prismässigt, håller tidsschemat, lyhörda för förändringar men framför allt kunniga och håller hög kvalitet. Läs mer
  gillar detta
 • Martin N

  2012-12-06

  Spontant omdöme
  Martin N skrev om Galus Bygg
  Bra byggare som vet vad de gör. Kostnadseffektiva, pålitliga och dessutom personliga. Emil och hans gäng har renoverat badrum och tvättstuga, byggt altan, kaklat kök och fixat iordning verandan. Och jag ringer säkert snart igen. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Strandstadens Entreprenad
  5.0 / 5 i betyg — 15 omdömen
  "Vi anlitade dom för att renovera vårt nya kontor. Några små missförstånd men över lag riktigt bra kommunikation. Farzad var alltid tillgängl"
 • Björn S

  2012-12-05

  Spontant omdöme
  Björn S skrev om Galus Bygg
  Vi har anlitat Emil vid flera tillfällen vid renoveringen av vår villa. Emil har hjälpt till med bland annat putsning av fasad, innerväggar, spackling, klinkers m.m. Framförallt är Emil och hans medarbetare pålitliga, duktiga och nogranna. Läs mer
  gillar detta
 • Anders R

  2012-12-05

  Spontant omdöme
  Anders R skrev om Galus Bygg
  Duktig, pålitlig, mångkunnig, prisvärd, trevlig! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  LPT Construction AB
  4.3 / 5 i betyg — 32 omdömen
  Badge2020
  "Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten ä"
 • Hasse F

  2012-12-05

  Spontant omdöme
  Hasse F skrev om Galus Bygg
  Jag har anlitat Emil flera gånger, för husmålning, snickerier med mera. De har alltid hållit hög kvalitet och gjort det de lovat i tid. Jag kan utan att tveka rekommendera Emil. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-12-05

  Spontant omdöme
  Olle L skrev om Galus Bygg
  Jag har anlitat Emil vid många tillfällen och har alltid varit mycket nöjd. Dom är kunniga och effektiva och kommer gärna med kreativa förslag på lösningar av problem som uppstår. Det har alltid varit välgjort och klart i tid. Jag kan verkligen rekommendera Emil. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Entreprenadhuset
  4.8 / 5 i betyg — 104 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi totalrenoverade, och byggde om, både badrum och toalett. Måste säga att allt gått smidigt. Mycket trevliga hantverkare, lätt komunikation"
 • Niklas L

  2012-12-04

  Spontant omdöme
  Niklas L skrev om Galus Bygg
  Vi har anlitat Emil vid två tillfällen. Han har byggt en bod, en stor bod - 35 kvm, ett lösvirkesbygge på vår tomt och det blev jättebra! I tid, inget trassel! Sen har han också målat om vårt hus - även där - snabbt, välgjort och inget trassel. Jag rekommenderar Emil å det varmaste! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-12-04

  Spontant omdöme
  Åsa N skrev om Galus Bygg
  Första gången jag anlitade Emil Bygg var för att lägga in trägolv i lägenheten, andra gången för att kakla köket i samma lägenhet. De är mycket professionella. De föreslår alternativa (billigare och/eller bättre) lösningar, håller tider och budget och är dessutom trevliga att ha med att göra. Jag känner andra som har anlitat dem (till både större och mindre arbeten) och som är minst lika nöjda som jag. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Pettersson Tak & Bygg i Haninge
  4.5 / 5 i betyg — 126 omdömen
  Badge2018
  "Första kontakten var ett personligt möte. Fick ett stort förtroende för företaget. Blev mycket bra informerad om företaget och dess uppbyggn"
 • Robert B

  2012-12-04

  Spontant omdöme
  Robert B skrev om Galus Bygg
  La linoleummatta och Marmoleumplattor i hall och kök i en lägenhet i Fruängen. Proffsigt, i tid och inga problem överhuvudtaget. Kan rekommendera varmt. Läs mer
  gillar detta
 • Martina B

  2012-12-04

  Spontant omdöme
  Martina B skrev om Galus Bygg
  Vi har anlitat Emil vid minst 5 olika tillfällen och alltid varit supernöjda. Emil och hans team är professionella i sitt bemötande, passade tider, höll sig inom budgeten och kom med många bra förslag till justeringar för att förbättra slutresultatet.
  Vi har anlitat Emil Bygg för att tapetsera, måla om, bygga isolerad friggebod, lägga stengolv med värmeslingor, bygga 90 kvm träaltan samt murningsarbeten av diverse murar i trädgården. Alltid leverans som överträffar förväntningarna. Jag kan verkligen rekommendera Emil Bygg och har många nöjda vänner och grannar som anlitat Emil och hans team. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Värmdö Kakel & Design AB
  4.0 / 5 i betyg — 35 omdömen
  Badge2019
  "Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,"
  Evelina T
 • Emma A

  2012-12-03

  Spontant omdöme
  Emma A skrev om Galus Bygg
  Jag har anlitat Emils firma när vi flyttade till nytt renorveringsobjekt. Vi målade om, la nytt golv och lite annat finsnickeri. Jag blev helnöjd och lägenheten blev tipptopp på bara 2 veckor! Kan verkligen rekommenderas! Läs mer
  gillar detta

Bästa byggföretagen i Sundbyberg:

4.8 i betyg av 66 omdömen
Micaela B Micaela B tycker:
“Höll vad de lovade. Arbetade s...” Läs mer
4.1 i betyg av 22 omdömen

Karta

Kategorier