Gofab Fastighetsbyrå

Gofab Fastighetsbyrå

www.gofab.se
  • BadgeSevenYears
4.8

Vi har gjort trygga bostadsaffärer på Västkusten i över 30 år. Gofab Fastighetsbyrå är en obunden aktör med många års erfarenhet av bostadsförmedling på Tjörn, Orust och i Stenungsund. Våra mäklare har en stark lokal förankring och har ett stort intresse gemensamt: att förmedla bostäder för och till dig! Vi kan ge dig alla...

917 omdömen om Gofab Fastighetsbyrå

Sedan starten hos Reco 2017

Ulla-Stina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Karlsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Trevligt och bra bemötande. Förväntningarna som jag hade levde Peter verkligen upptill. Är nöjd med kontakterna jag haft med Peter under köpet av bostaden.

Jonas N
Stenkyrka

Fantastiskt duktig, trevlig och engagerad mäklare . Rekommenderar starkt…

Tommina N
Stenkyrka

Professionell och glad. Kontinuerlig återkoppling.

Claes B
Sålde sitt hus med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust

Hej! 5 poäng på en 5-gradig skala Hälsar Claes 😎

Svar från Katarina Johansson

Hej Claes och Margareta, Tack så mycket för ert fina omdöme. Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med ert hus och hitta en bra köpare till det som tar vid efter er. Hoppas ni nu kan njuta av er fantastiska bostad i Skåne och kan semestra på hemmaplan i Göteborg när ni så önskar. Med vänlig hälsning Katarina

Thore A
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Morlanda

Thomas var tydlig och hade ett bra säljtänk.

Lennart E
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Morlanda

jag vill rekommendera honom med det varmaste han har skött vår försäljning med stor bravur och omsorg hälsningar från Margareta och Lennart

Svenska Coegi AB
Köpte sitt hus med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Morlanda

Vi tycker att Katarina har varit mycket serviceinriktad och alltid gjort sitt bästa för att vi som köpare, men också säljarna, skall känna oss välinformerade. Vi rekommenderar Katarina varmt!

Svar från Katarina Johansson

Hej Stina och Patrik, Tack så mycket för ert fina omdöme! Det var roligt att det var ni som blev köpare och jag tror att ni kommer ha många härliga år med familjen i Tången framöver. Mvh Katarina

Maj Inga-Lill R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Valla

Bra och trevlig, sålde fastigheten Långt över utgångspris. Bra jobbat

Svar från Kent Olsson

Hej, Så kul att allt blev så bra och att ni blev så nöjda. Nöjda kunder lever man på länge :) Skönt att allt fick löst sig för er mor nu med. Vi ses framöver. Mvh/Kent

Monica K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

På ett bra sätt jag tycker om när dom gör det dom säger det har han gjort till punkt o prick trevlig tillmätesgående

Svar från Markus Berg

Tack för det! Vi hörs och syns på i Skärhamn framöver.

Ingela P
Valla

Han är mycket trevlig och jag fick ett mycket bra bemötande vid visning. Han visade på ett bra sätt hur en mäklare ska bete sig för att kunden ska vara nöjd. Han var intresserad och engagerad vid köpet av lägenheten.

Svar från Kent Olsson

Hej Ingela, Tack så jättemycket för de fina orden. Det värmer att höra och detta kommer bli jättebra för dig. Mvh/Kent

Karin N
Sålde sitt hus med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Kent var mycket lyhörd vid vår husförsäljning och jag kan varmt rekommendera honom.

Svar från Kent Olsson

Tack så mycket Karin, så skönt att ni är så nöjda och nu hoppas vi allt löser sig bra framöver. Mvh/Kent

Stefan Gunnar O
Myggenäs

Peter är en trevlig och kunnig mäklare. Hans feedback under försälningen ar varit mycket bra.

Mona G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Rönnäng

Lugn, saklig, förtroendeingivande, tydlig. Mycket bra bemötande

Svar från Markus Berg

Tack för omdömet! Hoppas du skall trivas i din nya lägenhet när du kommer på plats.

HANS N
Sålde sitt hus med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Trevligt bemötande. Gjorde husförsäljningen snabb och smidig.

Svar från Kent Olsson

Hej Hans, Toppen att höra att ni är så nöjda. Skönt att allt börjar lösa sig på alla fronter. Vi hörs och ses. Mvh/Kent

Hannah E
Stenkyrka

Otroligt bra bemötande och god rådgivning genom vårt husköp!

Svar från Kent Olsson

Tack så Jättemycket Hannah, Så kul att höra. Vi ses framöver också såklart. :) Mvh/Kent

Cecilia M
Morlanda

Mycket engagerad! Även om priset blev lägre än vad jag önskade blev huset sålt på 3 månader vilket i dessa tider är mycket bra.

Martin B
Brastad

Snabb affär där priset blev det vi begärde. Bra samarbete under försäljningsprocessen.

Kai K
Brastad

Han var rask til å svare, både på telefon, epost og SMS. Effektiv. Ny situasjon med salg til kunde fra Norge. Vi er veldig fornøyde :-)

Yuyun Z
Spekeröd-Ucklum

Mycket hjälpsam och skicklig i sitt yrke!

Svar från Markus Berg

Tack för återkopplingen och berömmet! Hörs vi av framöver med deklarationen.

Per S

Thomas är mycket erfaren och kunnig, han kan allt om hus, fastigheter och juridik som sig bör. Som säljare vill man också ha taktisk och strategiskt hjälp när det gäller att sälja och prisförhandla, här briljerar Thomas. Han är dessutom som person väldigt positiv och det här med att jobba på konstiga tider och helger är inget problem, fokus är att få till en affär. Thomas kan varmt rekommenderas.

Gun S
Stenkyrka

Jag är väldigt nöjd med Kent Olsson. Än så länge har allt flutit på bra . Trevlig bemötande .

Hej Gun, tack så mycket och välkommen åter till Tjörn :) Mvh/Kent

Ethel J
Öckerö

Är supernöjd med Katarina som mäklare. Hon gjorde en väldigt bra insats med försäljningen av huset. Katarina var mycket behjälplig och svarade på dom frågor vi hade. Kan varmt rekommendera henne.

Svar från Katarina Johansson

Hej Ethel och Alexandra, Tack för ert fina omdöme! Det var väldigt roligt att kunna hjälpa er med försäljningen och hitta en härlig familj som får ta vid i huset och vårda det väl som ni har gjort sedan huset byggdes. Mvh Katarina

Christer B
Rönnäng

Kent förmedlade huset vi köpte och har under hela processen varit mycket hjälpsam och stöttande. Mycket närvarande och tillgänglig att besvara frågor och funderingar. Påläst, trygg, oerhört kompetent och en enorm lokalkännedom. Vi är glada att just Kent hanterat vårat husköp.

Svar från Kent Olsson

Tack så jättemycket Christer för alla fina ord! :) Nu syr vi ihop det sista! :) Mvh/Kent

Sebastian J
Stenkyrka

Trevlig och proffesionel. Fick ett väldigt bra bemötande och allt gick väldigt smidigt. Kan rekommendera Markus Berg och Gofab.

Svar från Markus Berg

Tack för omdömet Sebastian! Härligt att båda affärerna löste sig så bra. Bara att börja packa. :)

Carina P
Stenkyrka

Peter har varit lätt att arbeta med. Han har varit lätt att nå och har återkopplat snabbt. Trevlig.

Per-Gunnar P
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Karlsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Morlanda

Trevligt bemötande Flexibel med visningstider vilket varit bra då vi haft 50 mil enkel resa att köra. Nöjda med att vi till slut lyckades landa affären. Peter kunde varit bättre med att blockera säljarens mycket sena önskemål om Friskrivning för dolda fel.

Lars Elving B
Klövedal

Mycket duktig och inget är svårt eller besvärligt Hans kunskap inom bygg är en styrka. Marcus raka dialog passade oss perfekt.Vi kan verkligen rekommendera Marcus.

Svar från Markus Berg

Tack för de fina orden! Nu skall jag bara hitta något nytt till er också. :)

Carl A
Klövedal

Snabb återkoppling och trevligt bemötande!

Svar från Markus Berg

Tack för omdömet! Syns vi snart framöver.

Carmen F
Myckleby

topp asistent med Alla bearbetningar, snäll. available och hjälpsamt

Svar från Katarina Johansson

Hej Carmen och Gregor, Tack så mycket för ert fina omdöme! Det var roligt att det var ni som blev köpare och jag tror att ni kommer ha många härliga år med familjen i Slussen framöver. Mvh Katarina

Gerhard J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Torp

Snabb och bra hantering av allt från visning och övrigt fram till köp.

Leif Åke Allan J
Stenkyrka

Vi klickade från första stund. Peter har skött vår försäljning med bravur. Han är en väldigt ambitiös och driven som mäklare. Jag har bara gott att säga om Peter. Jag önskar honom allt gott i framtiden.

Monika Lise-Lotte J
Stenkyrka

Ett fullblods proffs! Artig,trevlig,smidig, rolig,lyssnande och han kan verkligen sitt jobb! Ni måste vara så stolt över honom (så även hans mamma). Vi kommer att rekommendera Peter fullt ut.

Fredrik N
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Karlsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Morlanda

Proffsigt och trevligt bemötande. Peter har varit tillgänglig under hela processen och vi tycker att han varit lyhörd mot både säljare och köpare, Vi kan rekommendera Peter som mäklare.

Sebastian A
Köpte en tomt med hjälp av Ulf Torsein en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Rönnäng

Bra mäklare. Gedigen erfarenhet som lyser igenom hela affären.

Thomas O
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Andersson en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Norum

Jätte bra! jag kände att vi hade en vänskaplig kontakt samtidigt som vi haft en seriös och proffetionell kontakt med varandra.

Svar från Karin Andersson

Tack Thomas för fint omdöme och bra samarbete.

Ulrik S
Klövedal

Korrekt, sakligt, hjälpsamt bemötande!

Svar från Kent Olsson

Tackar Ulrik för att du tog dig tid för detta och välkomna till en egen fast och fantastiskt fin fastighet att vistas på :) . Kanske glider förbi dig på bryggan någon dag! Mvh/Kent

Petter W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Långelanda

Super kompetanse, service og oppfølging .

Svar från Katarina Johansson

Hej Petter, Tack för ditt fina betyg. Det var roligt att det blev en snabb och smidig affär och att vi båda hjälptes åt för att få till det med lite extra resor. Nu skall det snart vara klart så att ni kan lämna över den till köparna i sommar. Mvh Katarina

Magnus H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Långelanda

Engagerad mäklare med som det till både köpare och säljares bästa.

Svar från Katarina Johansson

Hej Magnus, Tack för ert fina betyg. Det var roligt att det blev ni som fick köpa och att ni nu kommer att ha ytterligare en härlig plats att vara på framöver. Det är inte långt kvar nu. Mvh Katarina

Ulf D
Långelanda

Vi fick ett mycket bra och påläst bemötande när vi skulle sälja vårt boende. Mäklaren är mycket insatt i bostadsrätt och dess frågor. Vidare så hjälpte vår mäklare till med mycket frågor som egentligen låg på oss ägare och hjälpte vår köpare tillika oss att bli nöjda och glada. Katarina gick verkligen den extra milen o gav oss ett mycket gott bemötande och rekommenderas varmt då hon är rutinerad och självgående.

Svar från Katarina Johansson

Hej Ulf, Tack så mycket för det fina betyget. Det var roligt att jag kunde hjälpa er och att allt föll på plats så snabbt. Nu är det inte långt kvar tills de nya köparna tar över och kan vara där i sommar. Mvh Katarina

Inger W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Kunnig och saklig mäklare som på kort tid sålde min lägenhet till begärt pris

Svar från Kent Olsson

Tack så mycket Inger. Nu hoppas jag du skall trivas i Skåne om det är där du hamnar till slut :) Mvh/Kent

Annika H
Myckleby

Tidigare erfarenheter av mäklare vi varit kontakt med , har varit mindre bra.Vi hade en diskussion om detta första gången vi träffades.Katarina har gjort allt hon kunnat för att vi ska känna oss trygga och varit mån om att kommunicera med oss.Vi kan inget mer önska och rekommenderar gärna Katarina till kommande kunder.Mvh Annika o Jari

Svar från Katarina Johansson

Hej Annika och Jari, Tack så mycket för er fina rekommendation, det värmer. Det var roligt att affären gick i hamn och ni kan påbörja er dröm snart med hus och nybyggnation på tomten. Jag önskar er lycka till med allt! Mvh Katarina

Carl S
Malön

Bra att ha att göra med. Tydlig, ärlig och rak! Kunnig om området

Julia R
Nordviksberg

Kent är en grym mäklare! Fantastisk smidigt köp och vi är mer än nöjda! Tusen tack Kent och Gofab!

Svar från Kent Olsson

Tack så Jättemycket Julia. Supertrevligt att ha med er att göra också. :) Lycka till nu med inflyttningen. Mvh/Kent

Paul H
Rönnäng

Genom den mångåriga erfarerenhet som Karin har som fastighetsmäklare och de mycket goda allmänna kunskaper Karin har om fastigheter går det inte annat än att ge Karin betyget Berömlig. Karin är engagerad, hjälpsam och vänlig och kommunicerar snabbt och enkelt vad som händer i husaffären.

Svar från Karin Andersson

Tack Paul för fint omdöme och fint samarbete!

Dan Arvid M
Rönnäng

Marcus Berg är en duktig person som utövar sitt yrke proffisionelt

Svar från Markus Berg

Tackar så mycket för omdömet! Hör av er om det skulle vara något annat, annars syns vi ju snart igen.

Tomas J
Rönnäng

Ambitiös mäklare som jobbar hårt för att få till affären så att alla parter blir nöjda.

Svar från Markus Berg

Tack! Hoppas ni trivs bra i ert nya boende. Så syns vi framöver i Rönnäng.

Viveka H
Rönnäng

Markus var mycke tillmötesgående och proffesionell mäklare. Mycke bra bemötande. Lätt att nå när det blev frågor, svarade han inte direkt så ringde hann snabbt upp. Markus får 10 av 10 stjärnor.

Svar från Markus Berg

Tack för omdömet, Viveka. Vi syns framöver.

Alicia P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Rönnäng

Markus bemötte oss med en otrolig vänlighet och var väldigt hjälpsam. Han var snabb på att svara och gjorde allt för att göra oss nöjda. Detta var vårat första köpta boende så vi hade mycket frågor och funderingar som Markus besvarade utan problem. Han är minst sagt tillmötesgående! Förväntningarna var att vi skulle få stå i det mesta själva och ta reda på svaren på frågorna på annat håll. Markus motbevisade våra förväntningar. Skulle starkt rekommendera Markus som mäklare. Han är otroligt kunnig och duktig på det han gör.

Svar från Markus Berg

Vad roligt att höra att det var en positiv upplevelse när ni köpte något för första gången. Hoppas ni kommer väl på plats och hör av er om det skulle vara något.

Ljubica J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Rönnäng

Markus är en mycket duktig, kunnig, trevlig mäklare, jag skulle rekommendera hans tjänster till alla mina vänner, och en dag när vi ska sälja vårt hus då anlitar vi Markus igen. Stor tack och kram till Markus 🤗🙋‍♀️

Svar från Markus Berg

Tack för de fina orden, Ljubica. Och kramar tillbaka.

Jesper L
Högenorum

Kent är trevlig och professionell i sitt bemötande och har hjälp oss genom vårat husköp!

Svar från Kent Olsson

Tack så mycket Jesper och återigen Grattis att det äntligen blev er tur att hitta ert drömhus. Välkomna hit :) Mvh/Kent