Markus Berg

Markus Berg

Markus Berg är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

Markus Berg har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Markus Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 268 omdömen med ett betyg på 4.8. Markus Berg har haft 54 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har stor erfarenhet inom mäklarbranschen och gör alltid allt för att nå fram till bästa möjliga resultat.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en engagerad, kunnig och målmedveten mäklare. Jag gillar dessutom mötena med människor och variationen som detta arbete innebär.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med familjen och närvarar på mina barns olika aktiviteter. Finns det tid över så motionerar jag gärna.

2024-12 - 2025-11

268 omdömen om Markus Berg

Sedan starten hos Reco 2017
Per W
Stenkyrka

Bra relation. Visade upp bostaden.

Per Göran W
Stenkyrka

Vi kände genom hela försäljningsprocessen stort förtroende för Markus sätt att informera och sköta uppdraget med försäljningen av vårt hus i Skärhamn.

Vendela B
Tegneby

Professionell och lösningsorienterad.

Daniel O
Stenkyrka

Professionell, påläst och en mycket trygg och tydlig mäklare.

Svar från Markus Berg

Tack Daniel för det fina omdömet!

Uno L
Stenkyrka

Markus hanterade allt med försäljningen mycket professionellt och gav alltid löpande god information i samband visningar för potentiella köpare.

Svar från Markus Berg

Tack Uno för förtroendet och uppdraget. Du är välkommen tillbaka om du längtar tillbaka till Tjörn.

Susanne L
Rönnäng

Trevlig och ledig stil. Följde upp bra med samtal efter varje händelse. Fick bra tips inför visning och närvarade vid alla aktiviteter som fotografering, besiktning mm. Affären gick snabbt och smidigt.

Svar från Markus Berg

Tack Susanne för det fina omdömet. Vi syns framöver!

Peter Ö
Stenkyrka

Tillmötesgående. Serviceminded. Lättillgänglig per telefon. Ger bra svar på alla frågor.

Lena S
Stenkyrka

För tidigt utskickad fråga. Affären är ju inte klar ännu

Svar från Markus Berg

Hej Lena Tyvärr går utskicken ut per automatik och då jag varit på semester så har jag inte varit inne och kollat det. Hoppas du kommer vara nöjd när hela affären är klar. Vi hörs vidare!

Lena J
Stenkyrka

Markus har varit lyhörd, tillmötesgående, flexibel och har mött upp våra förväntningar. Vi är väldigt nöjda över den fina service vi har fått i försäljningen av vårt hus.

Carina L
Valla

Lugn och saklig . Lätt att prata med och har svar på allt