Affären gick snabbt och det var hela tiden lätt att få tag på honom. Informationen vi fick tillgång till var också tydlig. Dessutom tog han snabbt reda på saker vi undrade över vilket har skapat en väldigt positiv känsla kring hela bostadsköpet.
Markus Berg
Markus Berg är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
.Markus Berg har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Markus Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 286 omdömen med ett betyg på 4.8. Markus Berg har haft 56 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Jag har stor erfarenhet inom mäklarbranschen och gör alltid allt för att nå fram till bästa möjliga resultat.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en engagerad, kunnig och målmedveten mäklare. Jag gillar dessutom mötena med människor och variationen som detta arbete innebär.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med familjen och närvarar på mina barns olika aktiviteter. Finns det tid över så motionerar jag gärna.
2025-06 - 2026-05
286 omdömen om Markus Berg
Markus Berg skötte våran husförsäljning perfekt. Han är väldigt noga med allt han gör och vi kände oss väldig väl omhändertagna genom hela processen . Rekommenderar verkligen Markus Berg när man vill sälja sin bostad.
Från det inledande mötet och genom hela processen fram till försäljningen av vår fastighet upplevdes förtroendefullt. Alltid tillgänglig för frågor och återkopplingar när dessa uppstod. Markus Berg kan varmt rekommenderas när det gäller att sy ihop en fastighetsaffär smidigt och med kunskap och dessutom på ett trevligt sätt.
Har bara gott att säga om Marcus. Vi har fått ett bra och fint bemötande från första stund. Han har varit vägledande genom processerna och vi känner oss väl omhändertagna som hussäljare. Han har varit inkännande och lyhörd för våra önskningar och behov där vi har känt och känner oss nöjda och trygga i vår bostadsaffär. Kan varmt rekommendera Marcus Berg som mäklare i en så stor sak som en bostadsaffär.
Mycket trevlig mäklare, lyhörd och engagerad. Med bra koll på område och prisbild, vilket ledde till en snabb affär vilket vi är mycket nöjda med.
Trevligt bemötande vid första kontakten med Markus han lysnade på våra önskemål Våra förväntningar om hur snabb försälgningen gick uppfyldes till fullo Försäljningen gick förvånads snabt och vi är mycket nöjda
Tydlig, positiv kontakt med Markus på Gofab. Kändes som han kunde göra en sund avvägning när det var dags att få till ett avslut på fastighetsaffären. Rekommenderas varmt! / Carl Eriksson
Mycket professionellt bemötande och genomförd försäljning. Tog sig an ett svårsålt objekt samt hanterade en problematisk process på ett konstruktivt och systematiskt sätt. Höll hela tiden igång försäljningen, uppdaterade annonsen samt höll mig som säljare informerad på ett utmärkt sätt.
En mycket bra och tillmötesgående person och svara så gott det går på alla frågor som jag ställer.
Hade bra dialog med Markus. Han kändes proffsig och trevlig. Försäljningen gick smidigt till.