Goldring Bygg & Entreprenad AB

Goldring Bygg & Entreprenad AB

www.goldring.se
4.9

Goldring Bygg & Entreprenad AB är ett engagerat byggföretag som kombinerar gediget hantverkskunnande med moderna bygglösningar. Med verksamhet i nordvästra Skåne hjälper vi privatpersoner och företag att förverkliga allt från nybyggnationer och renoveringar till skräddarsydda specialprojekt. Genom lång erfarenhet, hög yrkesstolthet...

7 omdömen om Goldring Bygg & Entreprenad AB

Sedan starten hos Reco 2026

Patrik Ö
Skrev om Goldring Bygg & Entreprenad AB

Fick bytt två dörrar i vårt hus, den ena en tung altandörr med helglas i uterummet och den andra en ytterdörr mot garaget. De lämnade allting välstädat efter sig, höll avtalad dag och tid och gjorde tom en pickup av ena dörren från vår bygghandlare. Trevliga och väldigt proffsiga, bra öga för detaljer, alla mina förväntningar infriades och vettigt timpris också. Utan tvivel högsta betyg, jag har ingen anledning i världen att välja någon annan firma när jag behöver fler jobb gjorda därhemma.

Joakim K
Skrev om Goldring Bygg & Entreprenad AB

Proffsigt och bra! Ett litet företag med personlig service.

Joachim C
Skrev om Goldring Bygg & Entreprenad AB

Alex är mycket noggrann, vi är mycket nöjda med resultatet.

Joan A
Skrev om Goldring Bygg & Entreprenad AB

Är alltid lyhörd för våra önskemål och anpassar till hur vi vill-och levererar samtidigt ett snyggt resultat. Det går alltid undan, de kommer som avtalat och är dessutom trevliga att ha att göra med. Vi har anlitat dem vid två tillfällen, en större utbyggnad och vid ett trädäcksbygge. Vi anlitar dem gärna igen och rekommenderar dem varmt.

Susanna J

Goldring Bygg bytte alla mina fönster. Mycket proffsigt. Jag är supernöjd! 😊👍

0431 A
Skrev om Goldring Bygg & Entreprenad AB

Goldring levererar! Super duktiga hantverkare!

Patrik K
Skrev om Goldring Bygg & Entreprenad AB

Fick bytt två dörrar, den ena en tung altandörr med helglas och den andra en ytterdörr mot garaget. De lämnade allting välstädat efter sig, höll avtalad dag och tid och gjorde tom en pickup av ena dörren från vår bygghandlare. Trevliga och väldigt proffsiga, alla förväntningar infriades och vettigt timpris också. Utan tvivel högsta betyg, jag har ingen anledning i världen att välja någon annan firma när jag behöver fler halvstora jobb gjorda därhemma.