Lars-Åke Helin
Lars-Åke Helin är mäklare på Helins Mäklarbyrå
.Lars-Åke Helin har varit registrerad mäklare sedan 1986-07. Lars-Åke Helin har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.6. Lars-Åke Helin har haft 44 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 82% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 122 Läs vad Lars-Åke Helin
2020-12-08Verifierad kund
Sålt parhus i Gerrebacka
Toppen bemötande av Lars-Åke med team
Snabbt & smidigt
Rekommenderas Varmtsålde sin lägenhet med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-10-30Verifierad kund
We Bought a home from Helins. He was very good in showing the home,we loved the virtual tour of the house from his selling company. Lars-Åke was a reliable and a nice person.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-10-28Verifierad kund
2:a i Hising Backa, Göteborg
Upplevelsen var över förväntan med god service och bra information.sålde sin lägenhet med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-10-12Verifierad kund
Mycket proffsigt
Kontakter och meddelade gjordes på ett utmärkt sätt och jag har haft fullt förtroende och jag rekommenderar denna byrå
Sune Börjessonsålde sitt hus med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-10-04Verifierad kund
Sålt radhus
Mycket bra,trevlig
Han levde upp till förväntningarna
Allt brasålde sitt hus med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-10-02Verifierad kund
Jag som köpare blev proffsigt bemött.
köpte sitt hus med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-09-17Verifierad kund
Hej.
Vi har en väldig bra kontakt med mäklaren Lars-Åke Helin ifrån dag 1 fram till visningen och försäljningen samt budgivningen. Sedan även efter köpet av fritidshuset. Denna mäklare rekommenderas av oss.. Mvh Erik och Jeanette.köpte sin stuga med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-06-26Verifierad kund
Lars-Åke har sålt två stugor för mig. Trevlig och tillmötesgående. Effektiv och inget krångel.
sålde sin stuga med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-06-10Verifierad kund
Ett mycket proffsigt bemötande. Bra på återkoppling och relativt påläst, vilket tyvärr gäller allt för få i branschen.
Skulle med mycket gott samvete rekomendera Lars Åke.
Vi har mött honom i rollen som köpare.köpte sin stuga med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå -
2020-06-02Verifierad kund
Sålde vårt fritidshus. Trevlig och kunnig. Vi är nöjda.
sålde sin stuga med hjälp av Lars-Åke Helin en del av Helins Mäklarbyrå