Rekommenderas varmt! Vi anlitade HTS Måleri för ett större måleriarbete och är oerhört nöjda med resultatet och hela processen. Från första kontakten till slutfört jobb har kommunikationen varit i toppklass. Särskilt vill vi lyfta fram Farhan, som hanterade vårt projekt. Farhan är väldigt bra och tydligt talat allt gällande offerten, tidsplanen och själva utförandet. Att han dessutom är otroligt engagerad märks på att han svarar i princip 24/7 och är alltid väldigt snäll och tillmötesgående. Arbetet utfördes professionellt,...
Hts & Måleri
4 omdömen om Hts & Måleri
Tack så mycket, Syed Zeshan H, Vi blir otroligt glada av att höra att ni är nöjda med vårt arbete och servicen. Att ni tog er tid att skriva detta betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att hjälpa er igen i framtiden! Vänliga hälsningar, HTS&Måleri
Otroligt oseriöst företag! Använd INTE. Förstår inte vad en utbildad målare tar för givet dvs att efter det är spacklat så ska det slipas... Att man behöver måla flera gånger på en bakgrund som inte är helt vit etc finns massor att delge om deras inkompetens. Detta TROTS att jag förklarade väldigt tydligt på plats vad som inte hade gjorts och behövdes göra. Helt galet dåligt utfört arbete. Välj inte detta företag!
Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du väljer att publicera denna information. Vi måste dock offentligt korrigera de felaktiga påståendena och lyfta fram de faktiska omständigheterna: * Arbetet Godkänt: Vi innehar en signerade godkännandehandling daterad 2025-10-22 där du uttryckligen intygar att arbetet var utfört enligt avtal och att du var nöjd med det utförda arbetet. * Lister Målades Kostnadsfritt: Frågan om lister löstes genom att vi valde att utföra detta arbete kostnadsfritt som en goodwill-gest, trots att det...
Mycket väl bemött och dom gjorde ett mycket proffsigt jobb. All heder åt Sami och hans kollegor.
Tack så mycket, Kent Gunnar L, Vi blir otroligt glada av att höra att ni är nöjda med vårt arbete och servicen. Att ni tog er tid att skriva detta betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att hjälpa er igen i framtiden! Vänliga hälsningar, HTS&Måleri
Tvätt och målning av stugfasad 9x6 meter Mycket nöjd. Tydlig och bra kommunikation . En seriös och tydlig offert. Arbetet utfördes proffesionellt , snabbt och utan problem. Kan varmt rekommendera detta företag
Tack så mycket, Carl-Erik S, Vi blir otroligt glada av att höra att ni är nöjda med vårt arbete och servicen. Att ni tog er tid att skriva detta betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att hjälpa er igen i framtiden! Vänliga hälsningar, HTS&Måleri