HusmanHagberg

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 90 kontor och över 400 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag.
Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan.
HusmanHagberg
"Tog kontakt med Malin då jag ville sälja min bostadsrätt, en 1:a i Malmö. Från fotografering till att lägenheten såldes tog 3 dagar! Är verkligen supernöjd! Malin bryr sig verkligen om varje lägenhet ..."
Magdalena S anlitade HusmanHagberg Malmö
"Jag köpte en 2a på 34 kvadrat på Södermalm. Jag fick ett mycket gott bemötande av Christoffer Gatara. Han kändes ärlig och ingav mig trygghet i mitt köp. Christoffer är sympatisk, entusiastiskt och va..."
Fredrik H anlitade HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
"super förstående, uppmärksam, trevlig, saklig, och allmänt bara allt jag önskade mig hos min mäklare. Hon svarade fort vid frågor, var väldigt noggrann, och jag kände mig fullständigt trygg i hennes ..."
Alexandra F anlitade HusmanHagberg Karlskrona

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar