Andy Shabo

Andy Shabo

Andy Shabo är mäklare på HusmanHagberg Hägersten

Andy Shabo har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Andy Shabo har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 5.0. Andy Shabo har haft 15 försäljningar sen 2026-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2026-05 - 2026-07

28 omdömen om Andy Shabo

Sedan starten hos Reco 2026
Lilija N
Vårberg

Jag är mycket nöjd med min upplevelse och samarbetet med Andy Shabo. Andy var professionell, engagerad och alltid trevlig och hjälpsam under hela processen. Han var snabb på att svara på frågor, tydlig i sin kommunikation och fick mig att känna mig trygg genom hela bostadsaffären. Jag uppskattade verkligen hans engagemang och rekommenderar honom varmt!

Farzad A
Östberga

Andy var professionell genom hela köpet. Han var responsiv och svarade snabbt på de frågor vi hade.

Svar från Andy Shabo

Tusen tack för det fina omdömet som du tagit dig tiden att skriva, vi ses på tillträdet :)

Tina Madelene G
Östberga

Vi har anlitat Andy i samband med två försäljningar och kunde inte vara mer nöjda! En trevlig, kompetent, engagerad och tillgänglig mäklare . Vi rekommenderar Andy varmt!

Svar från Andy Shabo

Hej Tina, Det har varit en ära att nu få hjälpa dig med två bostadsförsäljningar och jag önskar dig och Tony allt gott i livet!

Tina Madelene G

Vi har anlitat Andy i samband med två försäljningar och vi kunde inte vara mer nöjda. Andy är engagerad, tillgänglig och har gjort sitt yttersta för att tillgodose våra önskemål. En trevlig och kunnig mäklare som får våra varmaste rekommendationer. Tina

Andy S gillar detta
Micael E
Östberga

Bra! Väldigt trevlig och hjälpsam! GRYM!

Svar från Andy Shabo

Tack Micael, för att du tagit dig tiden att skriva ett fint omdöme!

Magnus I
Skärholmen

Tillmötesgående, kunnig och trevlig!

Svar från Andy Shabo

Kul att få hjälpa dig med ditt första bostadsköp Magnus, vi ses på tillträdet :)

Rebin M
Östbergahöjden

Erfaren och duktigt mäklare som gör jobbet! Rekommenderar starkt!

Svar från Andy Shabo

Tack för det fina omdömet trots en lång och utdragen process, men till slut kom vi i mål!

Marlon W
Östbergahöjden

Trevlig, ärlig och hjälpsam. Var kunnig och påläst även på om området som lägenheten ligger i.

Svar från Andy Shabo

Tack Marlon för det fina omdömet som du tagit dig tiden att skriva!

Donal B
Hagsätra

Thank you I had a very enjoyable experience dealing with Andy. He was patient with me and he was very helpful with questions I had. I would recommend and his charming service to anyone in the future Dónal Buckley

Svar från Andy Shabo

Thank you Donal for taking your time and writing something nice about me! I really appreciate it, I will see you guys on the moving in date!

Jakob B
Hagsätra

Andy hjälpte oss bra med försäljningen. Han jobbade hårt och var dedikerad i processen. Tillslut landade vi på en bra prisnivå. Han känns äkta och gemytlig. Ingen falsk eller klistrad fasad. Skulle absolut kunna använda honom vid nästa försäljning.

Svar från Andy Shabo

Hej Jakob, Uppskattar att du tagit dig tiden att skriva ett ärligt och fint omdöme om mig, jag önskar dig och Josefine all lycka i er nya bostad :)