Väldigt trevlig och professionell, hanterade oförutsedda händelser och fick oss att känna oss trygga genom hela affären.
Anton Borbos
Anton Borbos är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Öster
.Anton Borbos har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Anton Borbos har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 213 omdömen med ett betyg på 4.8. Anton Borbos har haft 59 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
213 omdömen om Anton Borbos
Bra bemött,trevlig Han svara der mesta vi vill veta
-Väl bemött, lugn, sa inte så mycket. -Hade väl inga förväntningar. lägenheten sålde sig själv för att det va något sånt vi sökte. -Bra, fick svar på det mesta vi frågade om.
Proffsigt och trevligt bemötande. Snabb återkoppling, bra service samt flexibilitet.
Anton har varit väldigt hjälpsam och gett oss bra tips både inför och under försäljningen. Vi hade förväntningar om en snabb och smidig försäljning vilket det också blev. Då vi befinner oss på annan ort uppskattar vi Antons positiva inställning till att ordna med saker på distans. Mycket nöjda!
På vilket sätt blev du bemött av mäklaren? -Anton var snabbt på att svara på mina funderingar och var villig att erbjuda visning digital då jag befann mig på annan ort. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem? -Anton levde upp till dem förväntningarna hade för en bra mäklare Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid köpet av din bostad på Sergelsgatan 4C. -Han var hjälpsam och snabbt, rekommenderar!
Att ha Anton som mäklare var hur bra som helst. Proffsig, trevlig, flexibel och väldigt hjälpsam! Skulle varmt rekommendera att ta hjälp av honom!
När vi träffades första gången var hans bemötande mot mig och min familj jätte bra, det var skönt att det var så lätt att föra en dialog, och att han kom med hjälpsamma svar på mina frågor och funderingar. Även kring frågor som inte direkt involverade honom så fanns han där om man behövde hjälp, eller om man är ny på bostadsmarknaden så förklarde han hur proccesen av köp av bostad fungerar och var hjälpsam både på samtal och sms under hela proccesen.
Anton var hjälpsam och trevlig och kan varmt rekommendera honom om någon går i säljtankarna. Blev en snabb och smidig affär, och Anton ordnade allt för att underlätta för mig även när jag inte kunde ta mig in till kontoret för kontraktsignering pga skada.
Anton var väldigt trevlig & proffsig & tog väl hand om oss köpare.