Tack Victor för en härlig, vänlig och proffsig säljresa. Det har varit lätt att få tag på Dig och Du har visat på god kunskap, Du har haft fint tålamod. God service och förklarat allt som vi inte förstått på ett pedagogiskt sätt. Du har hållit jämn kontakt även under ibland lugna veckor så vi har aldrig behövt undra vart vi i säljprocessen befunnit oss. Vi kan verkligen med varmt hjärta rekommendera Dig och HusmanHagberg för alla framtida uppdrag. Vi är så nöjda med samarbetet med Dig.
HusmanHagberg Gotland
Välkommen till HusmanHagberg, din toppmäklare på Gotland! Vi har god erfarenhet och kunnighet av alla typer av fastighetsaffärer, och kan därför leverera en mäklartjänst av hög kvalitet. Vi hjälper dig oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad på Gotland. Vi förmedlar alla slags bostäder på Gotland i många olika...
44 omdömen om HusmanHagberg Gotland
Sedan starten hos Reco 2024
Engagerad och kunnig! Vi fick en härlig känsla och hjälp hela vägen!
Jag kan varmt rekommendera Victor till alla som vill ha en kunnig, professionell och samtidigt väldigt mänsklig mäklare! Vårt första möte med Victor var när vi själva var spekulanter. Hans professionella och trevliga bemötande gjorde ett så starkt intryck att det kändes helt självklart att välja honom när vi senare skulle sälja vår egen bostad. Victor är lyhörd, tillgänglig och engagerad – utan att någonsin vara påträngande. Han visar genuin respekt för att varje bostadsaffär, oavsett storlek, är en av de viktigaste händelserna...
Victor va väldigt ärlig och proffsig mäklare.
Vårt första möte med Victor var när vi var spekulanter på ett objekt. Även om det inte blev affär den gången, så ledde hans professionella och trevliga bemötande till att valet blev självklart när vi senare skulle välja mäklare till vår egen försäljning. Victor är lyhörd, tillgänglig och driven utan att vara påträngande. Han visar stor respekt för att varje bostadsaffär – stor som liten – är en av de viktigaste affärerna i kundens liv. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Victor!
Snabba svar o återkopplingar. Positiv, trevlig o hjälpsam. Rekommenderas varmt.
Maria etablerade Husman Hagberg på Gotland och det är en frisk fläkt för fastighetsbranschen här. Maria är lyhörd, kreativ och vill hjälpa sin klient att uppnå bästa möjliga resultat. Hon är också pragmatisk och löser eventuella problem som kan uppstå snabbt och effektivt. I förberedelserna inför försäljningen av vårt hem vägledde hon oss i de aspekter som verkligen skulle göra skillnad för potentiella köpare. Vi pratade med ett antal potentiella firmor för att välja en mäklare som skulle hantera vår försäljning och Maria...
Energisk och positiv som tar affären i mål!
hon är positiv och stöttande i processen och väldigt kunnig och noggrann och glad som vanligt hade vi hoppats på lite till men är ändå nöjda
Stort engagemang och mycket energi. Bra dialog om olika alternativ samt bra egna initiativ. Skulle rekommendera henne till andra alla dar i veckan.
Mycket bra bemötande med snabb återkoppling och kontinuerlig uppdatering som jag värdesätter som klient.
Jag tycker att Maria är toppenbra, pigg, alert, intresserad, duktig, trevlig och kompetent.
Jag har haft förmånen att både köpa och sälja bostad genom HusmanHagberg Gotland och Maria Sondell med kollegor. Maria utmärker sig genom sitt professionella bemötande och sin omsorg om både köpare och säljare, man känner verkligen att hon gör det lilla extra för att alla parter ska känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Hon är noggrann i valet av samarbetspartners, både vad gäller fotografering och städning, vilket bidrar till en genomgående hög kvalitet i presentationen av bostaden. Maria återkopplar...
Toppenbra mäklare, trevligt och proffsigt bemötande. Hon känns personlig och mycket mån om både säljare och köpare. Skulle varmt rekommendera henne.
Fick mycket bra förtroende för Maria. Positiv och lätt att få kontakt med.
En genomgående positiv upplevelse. Empatisk i kontakten och passionerad i sitt arbete som mäklare.
Kommunikationen fungerade utmärkt genom hela processen. Mäklaren visade ett genuint engagemang och tog initiativ där det behövdes. Hon upplevdes som lojal mot säljarna, samtidigt som hon var lyhörd och tillmötesgående mot oss som köpare. Med sin kompetens, drivkraft och förmåga att medla skapade hon en trygg och professionell atmosfär från start till mål.
Hela resan med att sälja vårt hus har fungerat över förväntan med Victor som mäklare. Vi har fått tydlig information och hjälpsamma råd på vägen. Det har varit lätt att få kontakt och återkoppling under tiden. Genom hela processen har vi känt oss i trygga händer. Vi kan varmt rekommendera Victor!
Victor var noggrann och trygg genom hela försäljningsprocessen. Victor var följsam efter våra önskemål och kunde svara på de frågor som uppkom under resans gång.
Tillmötesgående och lätttillgänglig.
Servisinriktad, trevlig, lättsam och professionell. Rekommenderas.
Jag är otroligt nöjd med min mäklare Maria! Hon var alltid tillgänglig för frågor och uppdateringar, arbetade engagerat genom hela processen och gav aldrig upp förrän vi nådde vårt mål. Hennes motivation och driv gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål. Rekommenderas varmt!
Mycket professionell, glad, positiv.
Sålde vår lägenhet snabbt och anpassade sig efter hur det funkade för oss med visningar osv! En toppen mäklare på alla sätt!
Vi har precis sålt en fritidsfastighet som min släkt ägt i tre generationer och det var ett känslomässigt blandat beslut för mig och min bror. Vi hade en ganska tydlig prisidé från dag ett och när vi vände oss till 10 mäklarfirmor i regionen tackade 7 av dem nej då de trodde det var för optimistiskt. Av de tre som delade vår vision och tro var Maria Sondell på Husman Hagberg den vi fattade tycke för vid första mötet. Ett personligt och varmt bemötande och med den rätta energin. Försäljningsprocessen gick relativt snabbt...
Maria, förstod direkt vad jag och min bror var ute efter med vår försäljning, hon trodde på oss och vårt objekt. Hon skapade även en trevlig och genomarbetad annonsering. Vi fick ett bakslag med en köpare som inte betedde sig, men Maria tappade inte modet och lyckades på ganska kort tid hitta en annan, betydligt trevligare och som betalade över utgångspriset. Så ja, vi är väldigt nöjda med Marias och Husman Hagbergs jobb!
Driven och engagerade mäklare med god kunskap om det juridiska ! Vi fick toppen hjälp när vi sålde vårat fritidshus.
Fantastisk oppfølging, tilgjengelig og veldig imøtekommende og trivelig megler. Anbefales
Tack Aina🙏Detsamma till dig. Ska bli kul att träffa dig 🤗
Mycket proffesionellt, positivt och bra bemötande. Trots ett flertal komplicerande omständigheter, jobbade Maria ihärdigt för att hitta lösningar och var tillmötesgående.. Kändes tryggt genom hela processen.
Snabbt och proffsigt agerande. Väldigt nöjd
Vi valde Maria för att hon på kort redan hade hunnit skaffat sig ett gott rykte och dessutom var nyetablerad på orten. Maria är driven, professionell och kommunikativ. Dessutom uppvisar hon både ödmjukhet och ett stort hjärta. Vi blev inte besvikna. Hon och hennes kollega Micke har levt upp till och överträffat våra förväntningar. De får våra allra bästa rekommendationer.
En glad om tillmötes gående Hälslänning (?)
Professionell, pålitlig med ett positivt bemötande samt utmärkt återkoppling!
Tack snälla för fina ord. Det gjorde vi bra tillsammans!
Maria är kanonbra, är jättenöjd med hennes leverans. Full pott!
Tack snälla! Vi kämpade tillsammans in i mål!
Maria är tydlig och proffsig i sin roll, hon har tryggt guidat oss husköpare genom processen på ett ansvarsfullt och tillmötesgående sätt. Jag kan varmt rekommendera Maria som mäklare!
Bästa mäklaren på Gotland! Vill man ha resultat ska man välja Maria
Det var fina ord! Wow! Tack bästa du! Teamwork helt enkelt
Snabb, korrekt och dedikerad. precis som vill att det skall vara.
Mycket trevligt bemötande. Engagerad, snabb i återkoppling. Noggrann och gjorde allt för att vår affär skulle gå i lås.
Proffsig, kunnig och engagerad. Snabb återkoppling på våra frågor. Både köpare och säljare i fokus.
Maria och HusmanHagberg Gotland kan varmt rekommenderas om ni ska köpa/sälja hus! Trevligt bemötande, alltid tillgänglig och hjälpsam genom hela processen och ännu längre. Allting gick väldigt smidig, framför allt med tanke på att vi köpte hus på distans!
Efter nästan ett års misslyckade försök att sälja vår Häst & Vingård på Gotland, en tid full av grusade förhoppningar och uppgivenhet hörde vi talas om Maria Sondell och HusmanHagbergs nyetablering i HelaGotland. Sagt och gjort, vi bytte mäklare och möttes av en mäklare som tog sig tid, var genuint intresserad, andades proffessionalitet och ingav oss hopp. Vi fick information löpande hela tiden och hon gav oss kraft till att ta nya tag, då köpare tvekade, eller drog sig ur. Efter tre månader är nu gården såld till precis...
Trevlig ambitiös, påläst och jordnära tjej som får saker gjort
Supertrevlig med stort engagemang!
Tack snälla för fint betyg. Detsamma till dig :)
Proffsig, pålitlig och trevlig
Tack snälla. Det värmer! Jag kikar förbi i sommar