Maria är professionell och har en tydlig kommunikation och ett väldigt bra bemötande. Vi har känt oss trygga, prioriterade och väl omhändertagna under hela försäljningsprocessen. Tack
Maria Sondell
Maria Sondell är mäklare på HusmanHagberg Gotland
.Maria Sondell har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Maria Sondell har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Sondell har haft 32 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
307 omdömen om Maria Sondell
Precis som tidigare ett snabbt och professionellt bemötande och mycket effektivt handläggande av hela försäljningen, från första förfrågan till slutförande. Har ingenting att anmärka på. Stort tack!
Vi hade höga förväntningar och var tacksamma att vi fick komma på en egen visning under julledigheten då vi var på Gotland. Maria guidade oss tydligt vid köpet och svarade snabbt på frågor.
Hej. Jag uppskattar att Maria var snabb att återkoppla, flexibel på visningsdagar då vi än så länge bor på fastlandet. Att köpa hus på distans är en utmaning , men jag tycker att vi fick bra vägledning och guidning i en väldigt speciell process. Jag upplever även att Maria var kunnig i sakfrågor och tog reda på detaljer vi inte hade koll på. Kommunikation är viktig för oss och jag upplever att vi hela tiden var uppdaterade i vad som hände . På det hela taget är vi nöjda med hur vi blivit bemötta och den hjälp vi fått att skaffa boende på Gotland.
Vi köpte ett hus på Gotland med hjälp av Maria Sondell. Maria var väldigt proffsig och otroligt hjälpsam med att svara på alla våra frågor. Vi kände oss väldigt trygga med Maria som mäklare, då hon har stor kunskap i att göra fastighetsaffärer. Trots vi var på olika orter så gick det väldigt smidigt att göra affären, då Husman och Hagberg har flera kontor i hela Sverige. Vi vill varmt rekommendera Maria Sondell som mäklare.
Tack snälla! Ni var även en del i att det gick så smidigt. Inte alla som lyckas få fram fullmakt på en spansk golfbana:)
Engagerad och kunnig! Vi fick en härlig känsla och hjälp hela vägen!
Snabba svar o återkopplingar. Positiv, trevlig o hjälpsam. Rekommenderas varmt.
Maria etablerade Husman Hagberg på Gotland och det är en frisk fläkt för fastighetsbranschen här. Maria är lyhörd, kreativ och vill hjälpa sin klient att uppnå bästa möjliga resultat. Hon är också pragmatisk och löser eventuella problem som kan uppstå snabbt och effektivt. I förberedelserna inför försäljningen av vårt hem vägledde hon oss i de aspekter som verkligen skulle göra skillnad för potentiella köpare. Vi pratade med ett antal potentiella firmor för att välja en mäklare som skulle hantera vår försäljning och Maria...
Energisk och positiv som tar affären i mål!
hon är positiv och stöttande i processen och väldigt kunnig och noggrann och glad som vanligt hade vi hoppats på lite till men är ändå nöjda