Mäklare på Gotland

6 rekommenderade mäklare på Gotland kommun

• Fastighetsbyrån Gotland

1,898 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Jenny S
    Jenny S: proffsig, trevlig och alltid beredd att leverera. Påläst engagerad och varmt rekommenderad!!
  • Driver du mäklarfirma i Gotland?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Visby på Gotland! Vi guidar dig genom hela bostadsaffären i denna charmiga stad.
    Gullvi L
    Gullvi L: Proffsig,lyhörd o alltid tillgänglig!
  • Visbymäklarna

875 omdömen
    Välkommen till Visbymäklarna! Vi är helt fristående för att kunna ge den allra bästa personliga servicen här på Gotland.
    Camilla B
    Camilla B: Vi har köpt tomt av Jessica o när det blev dags att sälja vårt hus så fick hon hjälpa oss med det. Jessica är väldigt kunnig, respektfull, inlyssnande o ärlig. Vi har litat på hennes stöd till 100%. Vi kan varmt rekommendera Jessica som mäklare o skulle vi behöva mäklartjänster i framtiden så är det Jessica vi önskar ha vid vår sida.
  • HusmanHagberg Gotland

44 omdömen
    Karin Margaretha J
    Karin Margaretha J: Tack Victor för en härlig, vänlig och proffsig säljresa. Det har varit lätt att få tag på Dig och Du har visat på god kunskap, Du har haft fint tålamod. God service och förklarat allt som vi inte förstått på ett pedagogiskt sätt. Du har hållit jämn kontakt även under ibland lugna veckor så vi har aldrig behövt undra vart vi i säljprocessen befunnit oss. Vi kan verkligen med varmt hjärta rekommendera Dig och HusmanHagberg för alla framtida uppdrag. Vi är så nöjda med samarbetet med Dig.
  • Börje A
    Börje A: Helt perfekt vid köp av lägenhet
  • Driver du mäklarfirma i Gotland?

• MOHV Gotland

5 omdömen
    Thomas J
    Thomas J: Mikael var snabb i kommunikationen, alltid tillgänglig och korrekt. Proffsig rakt igenom ända till sista kontraktet var skrivet och pengar överförda. Tack.