Fastighetsbyrån Gotland

Fastighetsbyrån Gotland

• BadgeTwelveYears
1 898
4.7

Välkommen till en av Gotlands mest anlitade fastighetsmäklare: Fastighetsbyrån! Vår lokala förankring och kunskap om bostadsmarknaden i kombination med vårt banknära samarbete som ger experthjälp i frågor om bank och juridik gör att vi är ett självklart val för många som handlar med bostäder på Gotland. Oavsett vilken typ...

1898 omdömen om Fastighetsbyrån Gotland

Sedan starten hos Reco 2013

MARION N
Sålde sitt hus med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Östra Gotland

Nicoline Bergman har varit en engagerad och seriös mäklare. Hon har varit tillgänglig, skickat löpande lägesrapport och vidtagit åtgärder så att flera intressenter kunde delta i budgivning och fastigheten kunde säljas för marknadspris.

Johan C
Mellersta Gotland

Jag tycker Fredrik gör ett bra jobb, kommer med tips och idéer som ger resultat Jag rekommenderar Fredrik

Matilda C
Mellersta Gotland

Överlag bra upplevelse och lyhörd för frågor vi hade.

Sylve N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Västra Gotland

Bra mäklare. Trevlig. Personlig. Ödmjuk. Lätt att kontakta. Bara positiv kritik. Valde henne pga av försäljning av lägenhet och sommar stuga för en släkting. Hon sköter jobb briljant.

John M
Södra Gotland

Väldigt proffsig och arbetar hårt. 10/10!

Marie W
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Norra Gotland

Effektiv och vänlig. Ordningsam och pålitlig.

Sven Å
Visby

Helt ok bra jobbat i dessa tider

Per Thomas L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Engagerad och proffsig, rekommenderas.

Martina A
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Mellersta Gotland

Proffsig och tillmötesgående. Man blir väl omhändertagen som säljare och vi är nöjda.

Jenny Ulrika M
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Sedersten en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Jag kan verkligen rekommendera Marie om du behöver en mäklare. Hon är kompetent,lyhörd och trevlig. Att sälja sitt boende är en stor sak och för oss var det viktigt att välja en mäklare som tillsammans med oss kunde göra denna process smidig och trygg vilket Marie skapade.

Malin S
Visby

Marie var närvarande, inlyssnande och genuin. Hon var intresserad av våra önskemål och var väldigt duktig på att återkoppla vilket vi var tacksamma för då det är en stor affär man gör och viss nervositet, oro och lycka infinner sig samtidigt. Så, fantastiskt bemötande av en proffsig mäklare!

Emil N
Visby

Väldigt proffsig och trygt bemötande. Jag förväntade mig bra information och bra komunikation och det gjorde hon excemplariskt Vi är jättenöjda med hur affären gick till och kommer anlita henne igen om det skulle bli aktuellt att vi säljer i framtiden

Lisa N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Sedersten en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Allt kändes bra, Marie är mycket trevlig och hjälpsam.

Samir A
Sålde en tomt med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Norra Gotland

Svara alltid i telefon, mail och sms samt återkom alltid men en bra energi. Många visningar behövdes och fastigheten låg ute till försäljning under en lång period pga marknaden stod still. Jenny gav sig inte hade tålamod och var lugn en inställning som smittades av sig på mig som säljare. Har litat på henne under hela processen och allt har nu efter påskrift och försäljning funkat smidigt utan några helst konstigheter . Jag har nu kvar henne för sälja min andra fastighet jag har på Gotland .

Lars C
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland
Västra Gotland

Vaken, kunnig och tillmötesgående utan att vara ”säljig”. Thomas lotsade oss igenom processen på ett lugnt och säkert sätt.

Lena L
Västra Gotland

Joacim är trevlig, kunnig, bra på att lyssna, och snabb med att svara. Vi är toppennöjda!

Lars L
Västra Gotland

Korrekt, trevligt och personligt bemötande. Allt väl förberett.

Aleem U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

I will highly recommend Fredrik as he is very pragmatic and considerate of the needs of both seller and buyer. He makes effort to keep the parties informed both on the process and progress of the ongoing transaction.

Bertil M
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Thomas är en mycket kunnig och pedagogisk mäklare som alltid är lika trevlig och service inriktad mot alla parter. Vi kan verkligen varmt rekommendera Thomas!

Britt W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Han är snabb och pålitlig. Gör det man önskat och även mer om vi glömt något. Kommer med bra förslag. Kan varmt rekommendera honom :)

Gunnar N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marija Klaric en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Snabb handläggning o återkoppling. Trevligt bemöttande.

Eva H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Trevligt bemötande Lugn och tydlig Kändes bra för mig och jag fick förtroende att köpa lgh./Eva

Åsa Caroline H
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Service inriktad, personlig och professionell!

Åke L
Visby

Hej Nicoline är en mycket trevlig o competent person, hon talar lugnt o sakligt, så man förstår.😉🙏

Melvin G
Köpte sitt hus med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Mycket vänlig och kunnig. Tog ibland lite lång tid på sig att svara men när det väl blev svar så var det alltid behjälpligt.

Susanne B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Fredrik Dahm en proffsig, trevlig och hjälpsam mäklare, bortom det man kan förvänta sig. Han tog redan på allt han behövde själv om vår bostad innan den kom ut på hemnet. Det kändes väldigt skönt att han tog kommandot på en gång. Han har alltid varit lätt att få tag på i telefonen om vi hade några frågor. Vi kände fullt förtroende för honom igenom hela affären då han skötte den väldigt trevligt och professionellt vilket även köparen uppskattade. Vi kan varmt rekommendera Fredrik Dahm som mäklare. Vi ger honom högsta betyg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

William O
Norra Gotland

Mycket gott bemötande och riktigt tydlig med detaljer i händelseförloppet angående objektet. Väldigt trevlig och glad, vi kände oss hörda och att vi verkligen var med i allt som hände. Riktig bra överlag, rekommenderar Marie starkt och i framtiden vill jag inte ha någon annan mäklare! 10/10

Adam-Emad Loutfi Mohamed Ahmed F

I would like to express my appreciation for her friendly approach, professional attitude, and her attentiveness in addressing all my questions with prompt and efficient responses. Furthermore, I am grateful for her punctuality in keeping appointments. Thank you.

Lars E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Snabb och lösningsorienterad - allt enligt vår smak!

Christer Pascal N
Visby

Väldigt engagerad med fokus på en lyckad affär. Bra återkoppling per telefon efter visningar och tar sig tid för att berätta hur det gick och om intressenternas intryck. Vi är mycket nöjda med Fredrik och kan verkligen rekommendera honom.

Emmy W
Köpte sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Professionell, engagerad och pålitlig mäklare!

Marie- Louise B
Visby

Svar alltid om man undrar ngt om försäljningen . Snabb o bra att ha att göra med. Aktiv hela tiden. Trevlig . Vi är mycket nöjda med Harun som mäklare.

Hampus J
Köpte sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Proffsig, trevlig och väl bemötande. Känns tryggt att ha Harun som mäklare. Rekommenderas starkt!

Alexandra H
Sålde sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Harun har varit fantastisk att ha som mäklare. Vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Han var alltid tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar och uppdaterade oss kontinuerligt under hela försäljningen. Det märks verkligen att han har lång erfarenhet i branschen, allt sköttes professionellt och med stort engagemang. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar honom varmt.

Robert K
Sålde sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Harun gjorde det stora extra för våran försäljning. Jag jobbade verkligen med att få intressenter till visningen och lät inte bara annonsen göra jobbet. Mycket bra återkoppling med vad som pågick under försäljningen. Vi kände oss trygga och lugna hela vägen.

Timmy Y
Visby

Harun visade en fantastisk förståelse för våra behov – både vid köp och försäljning. Bland de som varit delaktiga i vårt bostadsköp har det blivit många samtal om vilken exceptionell mäklare Harun är. Hans bemötande, engagemang och djupa kunskap gör hela processen trygg och smidig från start till mål.

Demi A
Visby

Snabbt, smidigt och enkelt gick försäljningen! Och Nicoline är väldigt trevlig och lätt att nå om frågor uppstår 😊

Lisa C
Visby

Trevligt bemötande, hjälpsam med försäljning i en tid där de varit svårt att sälja.

Linda Maria W
Sålde sitt hus med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Nicoline har med sin charm och sitt professionella yrkesroll sålt mitt lilla fritidshus på bästa sätt. Hon har varit nåbar och återkopplat under resans gång till slutlig försäljning på ett fantastiskt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne för framtida köpare och säljare. Mvh Linda

Oskar L
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Snabb, hjälpsam och kunnig mäklare

Thomas E
Visby

Vi fick ett trevligt och förtroendeingivande bemötande. Tog sig tid och var lätt att få kontakt med. Återkopplade direkt efter varje visning.

Therese E
Visby

Nicoline upplevdes som trevlig , trygg och professionell. Hon är inlyssnande på våra behov o önskemål ang boendet och förde frågorna ang önskemål om att bygga ev redskapsbod på baksidan vidare till föreningen och återkopplade till oss. Hon är tydlig i sin kommunikation , En toppen-mäklare helt enkelt !

Jacob A
Visby

Nicoline upplevdes som seriös och kunnig. Levererade alltid svar och var lyhörd kring mina önskemål. Kommunicerade tydligt och vägledande genom hela processen. Rekommenderar Nicoline Bergman.

Krister H

Mycket trevlig o professionell

Erling Å
Köpte sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland

Jag har väldigt liten erfarenhet. Det jag noterade är att de administrativa rutinerna känns gammalmodiga och ogenomtänkta.

Viktor E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marija Klaric en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Absolut inget negativt att säga, bra bemötande och otroligt hjälpsam och kommunikativ under hela processen. Otroligt tacksam med försäljningen!

Katarina R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Bästa mäklaren man kan tänka sig. Svarar snabbt på telefon och sms. Förklarar tydligt. Vid nästa köp eller försäljning hoppas jag att jag får Harun Mustafa till hjälp.

Martina A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Otroligt proffsig och lättsam. Tillgänglig och lösningsinriktad. Bara gott att säga om honom.

Anne-Maj A
Köpte en tomt med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Västra Gotland

Han hade ett bra bemötande och som person kändes han varm och inkännande. Kunde svara på alla mina frågor och erbjöd sig även att jag kan få ringa om det är något jag undrar över eller behöver hjälp med i samband med köpet av min tomt.Jag upplevde honom kunnigt och kompetent.

Martin R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Man känner sig lugn och omhändertagen med Harun. Oerhört kompetent och pedagogisk. Högsta betyg!!