Vi hade ett bra samarbete, och allt fungerade bra. Enkel och snabb försäljning.
Joacim di Corsi
Joacim di Corsi är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland
.Joacim di Corsi har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Joacim di Corsi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.6. Joacim di Corsi har haft 29 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
41 omdömen om Joacim di Corsi
Alltid tillgänglig och bra service
Trevligt bemötande. Lätt att komma i kontakt med. Kunnig.
Väldigt trevlig. och lätt att ha kontakt med frågor etc.
Joacim var den första mäklaren, efter många visningar, som faktiskt frågade om vi hade värderat vår egen lägenhet. Det visade direkt hur engagerad och uppmärksam han är. Han kom snabbt förbi, guidade oss tryggt genom hela processen, som var helt ny för oss, och fick dessutom lägenheten såld väldigt fort. Rekommenderas varmt!
Fin och professionell kontakt över tid bidrog starkt till att jag var mer redo att köpa, när rätt hus dök upp.
Joacim di Corsi är engagerad, kunnig och seriös. Han har bidragit starkt till att vi är mycket nöjda med försäljningsprocessen. Man kan inte ha en bättre mäklare!
Han är en väldigt duktig mäklare och behjälplig när det behövs. Underlättade mycket vid affär!
Jag har blivit trevligt och bra bemött skriftligen av Joacim. Jag har fått förtroende för honom tack vare hans gedigna jobb i samband med lägenhetsförsäljningen.
Bra kommunikation med några få undantag.