Fredrik Dahm
Fredrik Dahm är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland
.Fredrik Dahm har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Dahm har haft 24 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 110 Läs vad Fredrik Dahm
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Trevlig och alert. Snabb på återkoppling kring vårt köp.
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Vi blev bemöta på ett väldigt bra och trevligt sett. Vi fick den hjälp vi kände att vi behövde. Vi hade höga förväntningar och det levde Fredrik verkligen upp till.
Fredrik gjorde våran affär väldigt smidig. Kommer att rekommendera honom framöver.😊 -
sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Fredrik var engagerad, lyhörd och professionell genom vår försäljning. Hela processen var smidig och jag kan starkt rekommendera Fredrik till andra som planerar en gotländsk bostadsaffär.
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Mycket kompetent och kunnig mäklare som på ett enkelt sätt förklarade hela köpeprocessen steg för steg för mig.
Återkopplar snabbt på mina mail och frågor! -
sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Proffsig och vänlig. Skötte vår lite speciella situation effektivt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Fredrik lotsade mig genom min första bostadsförsäljning på ett tryggt sätt. Är jättebra på att förklara alla saker/begrepp kring fastighetsaffären.
Proffsig, Tillgänglig, återkopplar alltid och har bra lokalkännedom. Utöver det så hade Fredrik bra koll på min bostadsrättsförening vilket underlättar mycket.
överträffade alla mina förväntningar. Rekommenderas starkt! -
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Väldigt bra, trevlig och lättsam
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Vi upplever Fredrik som lugn, saklig och trevlig. Vi har blivit bemötta på ett proffsigt sätt och är glada och nöjda över vår fastighetsaffär.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Trevlig, kanske lite tystlåten
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Helt enkelt en positiv upplevelse på alla plan. Lugn, saklig, flexibel. Lade nivån av förväntningar på exakt rätt nivå (vilket matchade resultatet på pricken sen också).