Nicoline Bergman
Nicoline Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland
.Nicoline Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Nicoline Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.7. Nicoline Bergman har haft 34 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
64 omdömen om Nicoline Bergman
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Hon har bemött mig med service, kunskap och tydlig information. Hjälpt till i hela processen och svarat snabbt och vänligt.
sålde sitt hus med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Trevlig o tillmötesgående samt väldigt kunnig
Korrekt och professionell mäklare, rekommenderas varmt.
sålde sitt hus med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
💕 Nicoline uppdaterad oss varje vecka vad som hänt o framöver som kommer ske i våran försäljning💕
köpte sin lägenhet med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Trevlig och kunnig och de frågor som inte hon kunde svara på upplyste hon mig om senare.
Vi blev bemöta på ett proffsigt och lugnt sätt av Nicoline ! Vi rekommenderar Nicoline som mäklare!
Lyssnare
Snabb återkoppling
Hjälpsam - inte rädd för besvär -
Nicoline gjorde mig trygg i hela processen av försäljningen av min bostadsrätt. Snabbt, varmt och bra bemötande från start till mål. Tack för bra samarbete och jobb!
Nicoline har haft ett trevligt sätt att bemöta mig som kund. Hon är en bra människa och hon såg till att jag fick ut vad jag ville få ut av affären trots svåra tider som säljare. Jag hade nog rätt låga förväntningar om att sälja just nu då räntan går upp och inflationen är hög så jag blev positivt överraskad av att få ut det jag begärde. Som mäklare är hon proffesionell och välinformerad
Var inte så inblandad i affären. Min sambo som sålde objektet.
Men trevligt bemötande.