Maria Sondell är mäklare på HusmanHagberg Härjedalen
.Maria Sondell har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Maria Sondell har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 102 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Sondell har haft 96 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 102 Läs vad Maria Sondell
2021-01-20Verifierad kund
Mycket trevligt bemötande och engagemang från början.
Tydlig information, snabba och tydliga svar på frågor.
Alltid kunden i fokus, glad och hjälpsam.sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen -
2021-01-17Verifierad kund
Proffsig o trevlig, tydlig och hjälpsam.
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen -
2021-01-04Verifierad kund
Mycket proffesionell, bra marknadskännedom, kan varmt rekomenderas.
sålde en tomt med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen -
2021-01-02Verifierad kund
Bra servicenivå och seriöst bemötande
köpte en tomt med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen -
2020-12-25Verifierad kund
Sålt en stuga. Trevligt bemötande hela vägen. Allt sköttes smidigt på distans. Proffsig firma.
sålde sin stuga med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen -
2020-12-24Verifierad kund
Kanon bra service , tillgängliga , kunniga
sålde sitt hus med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen -
2020-12-23Verifierad kund
Köpt bostadsrätt. Kunnig, tillmötesgående och mkt serviceminded!!
2020-12-14Verifierad kund
mycket bra bemötande och engagemang
köpte sin stuga med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg HärjedalenDetsamma till dig Linda! Tänk vad smidigt allting gick för att du var med och fixade. Tusen tack
2020-12-12Verifierad kund
Vi har köpt en tomt och vi fick ett otroligt fint bemötande av bästa Maria och vi ser framemot flera trevliga möten med henne och Mikael fantastiskt trevliga människor och vi kommer nog stöta på varandra lite nu och då eftersom vi bor i samma by 🥰
Jag ger högsta möjliga betyg till dom båda och tack till er för en trevlig pratstund under slutförandet av köpet 🥰köpte en tomt med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg HärjedalenSå klart vi kommer att ses framöver! Så glada är vi över att få ha er som kunder 🌸🌸🌸 och så klart även grannar sedan en tid tillbaka
2020-12-09Verifierad kund
Har sålt mitt hus o Glöte o det har funkat bra o enl. förväntningarna.
sålde sin stuga med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen