Maria Sondell

Maria Sondell

Maria Sondell är mäklare på HusmanHagberg Härjedalen

Maria Sondell har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Maria Sondell har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 210 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Sondell har haft 91 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

210 omdömen om Maria Sondell

Sedan starten hos Reco 2019
  • Eva Ulrika Kristina K
    sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen
    • Funäsdalen by
    2023-03-13 Verifierad kund
    Tydlig. Och bra samarbete med Anette, vilket gjorde försäljningen effektiv.
    2023-03-08 Verifierad kund
    Efter att ha informerat oss om hur HH arbetar så hade vi höga förväntningar på hur försäljningsarbetet skulle utföras. Därför är vi extra glada att kunna konstatera att HH överträffade våra förväntningar med råge. Vi mötte ett otroligt väloljat försäljningsmaskineri och har genom hela processen blivit väldigt professionellt bemötta. Vi kan varmt rekommendera Maria Sondell och Husman Hagberg för både köpare och säljare.
    2023-03-08 Verifierad kund
    Fantastiskt bra bemötande och Maria levde upp till våra förväntningar på ett proffesionellt och kompetent sätt.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen
    2023-03-08 Verifierad kund
    Inga problem. Snabb och tillmötesgående.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Tålmodig. Vi är så nöjda.
    • Tänndalen - Pålsvallen
    2023-02-21 Verifierad kund
    Otroligt smidigt och roligt att göra affär med Maria! Positiv men samtidigt realistisk så man får en tydlig bild om vad som gäller men även förhoppningar om att affären kommer gå bra.
    Detsamma till dig Axel. Imponerande skicklighet du har. Delad glädje från mitt/vårt håll Maria Sondell
    2023-02-21 Verifierad kund
    Snabba besked, flexibel, saklig och kunnig.
    Och snabba besked från dig Urban. Önskar er många härliga dagar i Tänndalen Maria Sondell
  • köpte sin stuga med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen
    • Tänndalen - Pålsvallen
    2023-02-21 Verifierad kund
    Snabb, effektiv, kunnig, trevlig, inspirerande, förtroendeingivande!
    Kan bara säga detsamma. Detta kommer att bli super. Vi kommer gärna och hälsar på när ni inrett. Så spännande att se. Maria Sondell
  • köpte sin stuga med hjälp av Maria Sondell en del av HusmanHagberg Härjedalen
    • Tännäskröket-Funäsfjällen
    2023-02-21 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Lätt att nå. Vi har fått hjälp med alla våra frågor och funderingar inför köpet.
    Vad glad jag blir Inger. Som ni mrkte så är det annorlunda när alla är långt ifrån varandra. Men ni är föredömliga köpare. Önskar många härliga dagar i er fjällstuga Maria Sondell
    • Lofsdalen - Uppvallen
    2023-02-21 Verifierad kund
    En mäklare av bästa klass. Trevlig, tillmötesgående, kunnig,glad och positiv. Kan verkligen rekommendera henne!
    Tack snälla Svante och Eva. Så synd att vi träffades efter flera år. Vi hade kunnat sitta länge och titta på alla lavskrikorna utanför ert fönster. De får flytta hem till oss istället. Lovar att ta väl hand om dem Maria Sondell