Endast positivt, proffsig, ödmjuk. Skötte affären snyggt
Robin Lindqvist
Robin Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg Kalix
.Robin Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 282 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Lindqvist har haft 78 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
282 omdömen om Robin Lindqvist
Mycket duktig mäklare som är drivande och professionell kunskap. Tack vare honom hittade vi vårt dröm ställe. En mäklare som lätt går att kontakta när frågor dyker upp. Hans personlighet gör att han känns som en kompis. Högsta betyg från oss :)
Proffsigt bemötande och alltid anträffbar för säljare och köpare.
Superbra service med mitt köp och försäljning,
Robin är otroligt trevlig och känns väldigt seriös. Glad att vi fick proffsig hjälp från början till avslut
Mkt professionell och otroligt lätt att ha att göra med. Vi har känt oss trygga genom hela processen. Rekommenderas!
Mycket bra mäklare. Bra info om fastigheten under visningen. Trevlig och omtänksam kille.
Mycket bra saklig och kunnig.
Engagerad, bra bemötande. Bra visning Vår upplevelse vid kontakter var posotivt
Trevligt bemött. Kunnig och svarar på mina frågor vid försäljning. Litar på honom.
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Vi köpte ett fritidshus och var mycket nöjda med transaktionen och mäklaren Robin Lindqvist. Allt gick bra och var strukturerat.
Funkade bra.Fixade utifrån mina önskemål.
Vi fick bra bemötande och hjälp av Robin Lindqvist.
Vi har både köpt och sålt villa via Robin. Imponerande proffsig, kunnig och serviceinriktad. Världsklass!
Robin förmedlade mitt köp av en villa. Köpet är inte 100 % genomfört ännu utan jag väntar på att ansökan om lagfart ska beviljas, men än så länge kan jag säga att det har inte varit några problem och vi har mötts av ett trevligt och professionellt bemötande. Det finns inget jag kan klaga på.