Robin Lindqvist

Robin Lindqvist

Robin Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg Kalix

Robin Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Lindqvist har haft 84 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

216 omdömen om Robin Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2018
Stig Östen Erland B
Djuptjärn

Min upplevelse av mäklaren är de mycket bra Kan verkligen rekommendera han till andra kunder

Jarmo Tapani K
Frevisören - Båtskärsnäs

En bra mäklare som inger förtroende och har gjort ett bra jobb med försäljningen av vår stuga.

Eva Anette A
Frevisören - Båtskärsnäs

Han är proffsig, erfaren och öppen. Man får förtroende och känner sig trygg som kund.

Jan B
Köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Frevisören - Båtskärsnäs

Det började med att han tålmodigt väntade och utan stress visade oss runt, trots att vi kom en timma för sent. Snabba svar vid senare kontakter och ett varmt välkomnande när vi träffats.

Paul Martin L
Centrum

Riktigt trevlig, visar att han faktiskt bryr sig när man berättar va som är gjort och måste göras, upplevde alla mina förväntningar, snabb återkoppling efter visning, snabba ryck när bud ramlade in. Super nöjd med försäljningen av fastigheten, kommer kontakta Robin även för köp/försäljning av nästa fastighet.

Paul Martin L
Stenbäcken

Vi är mkt nöjd med Robin som vår mäklare. Vi hade två objekt som såldes i precis rätt tid för vår del. Väldigt tydlig, lätt att få tag i när man funderar något, bra samarbete med resten av Kalix kontoret ifall någon kund ville kolla på objekten när Robin var ledig tex. Snabbt avslut när när vi accepterat bud. Vi är super nöjd med Robin.

Moa A
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Näsbyn

Robin har varit otroligt bra. Har upplevts som kunnig och uppmärksam på våra önskemål. Snabb återkoppling, god tillgänglighet och gott bemötande. Inget negativt att anmärka på!

Hjördis Ingrid B
Nyborgs skärgård

Mycket engagerad, har bara positiva omdömen om Robin, toppenmäklare 👍😊

Thomas L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Centrum

Bra bemötande, svarade i telefon fast han var på semester med familjen, hade bra koll på objektet som vi var intresserade av.

Tobias S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Centrum

Super duktig och super proffsig, väldigt nöjda med allting!