Väldigt trevligt bemötande, levde upp till alla mina förväntningar. Bra återkoppling hela tiden. Rekommenderar starkt
Adam Persson
Adam Persson är mäklare på HusmanHagberg Karlshamn
.Adam Persson har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Adam Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 119 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Persson har haft 25 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
119 omdömen om Adam Persson
Trevlig tydlig realistisk lagom
Adam har varit bra att ha som mäklare. Trevligt och sakligt bemötande. Vi har haft kontakt via sms och telefon och handlingar har vi fått via mail. Snabb respons och tydliga svar på frågor.
Han var väldigt tillmötesgående. Han svarar väldigt fort när man vill få tag på honom. Han var till bra hjälp på visningen och ställde upp på helgen för att skriva kontrakt så vi slapp att åka 44 mil en gång till för att göra det.
Skriver åt mina föräldrars vägnar. Jag fick också nöjet att få träffa Adam. En trygg, lugn och pålitlig mäklare som gjorde hela processen enkel och smidig. Vi kände oss väl omhändertagna från början till slut och fick alltid tydlig information och professionellt stöd. Vi rekommenderar Adam varmt! / Mia
Vi är supernöjda Adam är effektiv positiv och mycket trevlig Och vi kände oss väldigt trygga Allt gick väldigt smidigt Vi kan med värme rekommendera Adam
Adam har genom hela processen agerat professionellt och med tydliga svar på de olika frågeställningarna som uppkommit. Alltid varit lätt att få kontakt med och är lyhörd för både säljare och köpares olika perspektiv.
Önskade oss välkomna med ett glatt leende och gott intryck. Vi har inte mycket erfarenhet då vi endast har gjort detta en gång innan år 1992. Han guidade oss igenom vad som händer och sker på ett mycket bra sätt. Vi har inget att klaga på. Toppen kille.
Adam har varit positiv, tydlig och gjort allt för att hjälpa oss på bästa sätt mot att sälja vårt hus. Vi är supernöjda med hans hjälp och rekommenderar honom varmt vidare!
Som förstagångs köpare av hus var det mycket vi var osäkra på när vi påbörjade processen men alla frågor vi hade gällande bostaden besvarade Adam snabbt och hjälpsamt. Vi som köpare är mycket glada att Adam var mäklare för bostaden