HusmanHagberg Karlshamn
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till HusmanHagberg Karlshamn!
Köp med både hjärtat och hjärnan! Vi på HusmanHagberg i Karlshamn har god lokalkännedom, lång erfarenhet av mäklarbranschen och ett stort kontaktnät. Det är de förutsättningarna som krävs för att göra din bostadsaffär till den bästa möjliga. Till skillnad från andra mäklarfirmor så är vi fristående från banker och försäkringsbolag vilket gör att vi kan ge dig de bästa oberoende råden - både som säljare och köpare.
Besök gärna vår hemsida - där guidar vi dig i stegen före, under och efter en bostadsaffär. Allt för att du ska ha en så stor förståelse för vad som händer vid en affär. Är du nyfiken på vad din bostad är värd? Då är du välkommen att göra en fri expressvärdering för att se om det är läge att sälja!
Utmärkelser
61 omdömen om HusmanHagberg Karlshamn
Sedan starten hos Reco 2018
Otroligt bemötande!
En mäklarfirma som gör allt för att göra både säljare och köpare nöjda.
Finns inget negativt att säga om min försäljning. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Är supernöjd med Martin som mäklare! Väldigt uppdaterande under hela säljprocessen vid minsta lilla grej, vilket var väldigt uppskattat. Mycket trevlig och kunnig! Kan varmt rekommendera!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Väldigt positiv upplevelse av Martin och Co vid min husaffär i Olofström.
Martin har gett mej perfekt service under tiden vi genomfört affären -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Martin är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Målet är att att uppfylla eller överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Han har dessutom ett mycket trevligt och tillmötesgående sätt och är beundransvärt lättillgänglig. Hans empatiska förmåga gentemot både säljare och köpare är svåröverträffad.
Jag kan rekommendera Martin och hans kamrater i Karlshamn utan några som helst reservationer. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Eftersom min mäklare lyckats sälja min fastighet. Och till 100% uppfylla min önskan, är jag till 100% nöjd. Tack 😄
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Anna är en otroligt professionell mäklare och vi har från dag ett känt en väldig trygghet i hennes stora kunskap, långa erfarenhet och i det bemötande vi fått.
Med tanke på hur marknaden ser ut idag fanns det så klart en liten rädsla angående hur försäljningen skulle gå. Från visning till kontraktsskrivning tog det en vecka och vi fick även mer är utgångspriset så vi är mer än nöjda!
Vi rekommenderar varmt HusmanHagberg till andra och skickar ett stort TACK till Anna för ditt fantastiska arbete, det märks att du gillar ditt jobb! -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Jag blev bemötattat mycket bra sätt
Anna är mycket bra mäklare -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Mäklaren Anna Vickström var mycket trevligt och svarade alla våra frågor. Vi kommer från Nederländerna och flyttar till Sverige och hon förstodde att saker är lite mer komplicerad för oss. Tack Anna.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Båda mäklarna bemötte oss med värme, glädje och professionalism! De var supertrevliga och hade bra kommunikation så vi var uppdaterade på händelserna i budgivningen. Vi behövde aldrig själva ringa eller smsa först. Anna mailade även Flyttsmart till oss vilket verkligen uppskattas av oss som inte har koll på alla delar som måste fixas inför ett husköp. Bara plus +++
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Kanon bemötande när jag skulle köpa ett hus. Riktigt trevlig visning av en som hade sten koll på huset och området och svarade på alla frågor man hade. Under kontrakt skrivning kände jag mig väldigt bekväm och vi gick igenom kontraktet punkt för punkt. Hus köp gör man inte så ofta så det är viktigt att man har en bra upplevelse och jag hade inte kunnat fråga efter ett bättre bemötande. Tusen tack!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Trevliga mäklare med professionellt bemötande som anstränger sig när det gäller.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Jag fick direkt förtroende för anna, mäklaren. Anna och hennes assistent ulrika var professionella, trevliga och duktiga. De lovade att de skulle sälja mitt hus trots att vi var nära storhelgerna. Jag litade fullt ut på dem och oroade mig aldrig. Jag hade stora förväntningar och de levde verkligen upp till dessa. Fotografering, besiktkning och visningarna - allt gick som en dans :-).
Jag är helnöjd med allt mäklarna gjorde och också med resultatet. Jag har redan rekommenderat mina mäklare till en vän som ska sälja sitt hus snart. Stort tack till anna och ulrika. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Fick en bra känsla vid första kontakten och ett snabbt möte. Kom fram till ett pris som kändes acceptabelt. Känner att hittills har det inte varit några problem och fått bra återkoppling på våra frågor.
Trevligt
Possessivt och bra
Är mycket nöjd -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Anna är en mycket kompetent, trevlig mäklare som är inkännande och möter säljare/kund på ett profetionellt sätt.
Hoppades få bra ersättning för min bostad, vilket Anna lyckades med tycker jag.
Trevlig, kunnig -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Bra bemötande och snabb återkoppling.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Bemöttandet var riktigt professionellt.
Mäklaren var bra berättade mycket om huset och hade svar på alla frågor.
Hon var mycket trevlig och tillmötesgående. Ett riktigt bra mäklare -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Levde upp till våra förväntningar. Trevlig, målinriktad, lugn och trygg. Allt igenom proffesionellt hanterat. Rekommenderas.
Bra bemötande och proffsiga svar på frågorna man ställde 10/10
sålde en tomt med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Mycket bra bemötande,
Proffsig, bra dialog
Bra diskussioner och råd och Anna har stor kompetens och erfarenhet och tar professionellt hand om såväl säljare som kund
Kan verkligen rekommendera Anna! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Jag har inget att anmärka. Försäljningen gick som jag hoppades.
HusmanHagberg Karlshamn. har gjort ett bra jobb -
sålde en tomt med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Mycket proffsigt!
Anna är mycket noggrann och proffessionell.
Smart också :-). Vi hjälpte till med beskrivning och underlag, drönarbilder mm, eftersom vi känner till området bäst och det är bra att Mäklaren efterfrågar den inputen.
Vi hade innan avtal med mäklare byggt upp ett intressentregiseter som Mäklaren fick överta. Köparen till tomt 1 var en av dessa som vi hade i registret.
Försäljningen gick smidigt och proffsigt från Anna´s sida,
Vi är nöjda även om det finns de som inte fick köpa och det är lite speciellt med "dolda bud" som nu är mer förekommande,
MVH
Nils -
köpte en tomt med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Proffsigt och trevligt. Enkelt och smidigt. Känns genuin. Vi hade kontakt med Anna Wickström
köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Bra information om objektet, trevligt bemötande under visning, bra budgivnings förfarande med öppen information om förloppet.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
sålt villa. riktigt bra och proffsigt bemötande. Kunde kanske visat lite mer positivitet vid första mötet. Annars mkt duktig både mot köpare o säljare.
köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Har köpt sommarstuga. Mäklaren Anna var mycket trevlig, kunnig och lätt att kommunicera med. Kunde svara på de flesta frågorna och tog reda på svaren annars. Mycket trevligt bemötande. Lätt att komma i kontakt med. Kan varmt rekommenderas. Anita
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Vi har sålt en villa i Valje. Mäklaren tog kontakt med oss via telefon, efter att vi hade gjort en sökning om försäljning på nätet. Trevligt, proffsigt och lagom pushig mäklare!
Vi är väldigt nöjda med de tips han gav oss inför försäljningen.
En lyckad affär med en proffesionell och duktig mäklare! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Sålt en 1 1/2 plans villa.
Känner tillit och förtroende för vår mäklare.
Omsorgsfull och noggrann. Mycket nöjd med allt. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Köpt en villa, bra och kunnig bemötande. Än så länge uppfyller mäklaren mina förväntningar men affären är inte genomförd så man borde egentligen skicka den enkäten efteråt.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Köpte ett hus på landet. Blev bra bemött och är helnöjd. Rekommenderar dem!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Sålt en villa på landet.
Bra bemötande och kunnighet.
Mäklaren levde upp till våra förväntningar.
Smidig och snabb försäljning, som utföll till stor belåtenhet. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Sålde ett stort unikt hus. Processen började ett år innan genom att jag tog dit 3 mäklarfirmor.
Länsförsäkringar som sa att huset var värt 20% mindre än vad slutpriset blev.
Svensk Fastighetsförmedling som inte ens återkom med offert.
Och så Husman Hagberg som prickade slutpriset med 5% marginal.
Jag valde såklart Husman Hagberg och det ångrar jag inte. Proffsiga och ärliga. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Från första kontakten fram till dess affären genomfördes ett mycket proffsig arbete. Bra och direkt Kommunikation skedde i alla situationer. Ett mäklarföretag som man bara måste rekommendera!
* Sommarstuga köpare.
* Mycket bra lätt att prata med, förtroende ingivande.
*Positivt, alltid nåbar. Svarar på mejl och mobil direkt.
* Har i nuläget bara lagt handpenningen. Får tillträde 2020-04-28 -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Är mycket nöjd med bemötandet från mäklaren som är tillmötesgående och ställer upp så mycket det går. Inte för påtryckande sätt. Köpte en bostadsrätt, tvåa i Karlshamn.
Hej,
Har just sålt(med hjälp av ER )fastigheten
Malmö 5 i Karlshamn.
Är Mer än nöjd med mäklare Anna Wickström.
Hälsn. Bengt Ohlson -
Sålt bostadsrätt.
Fantastiskt trevlig och kunnig mäklare. Anna Wickström. Andra gången vi anlitar henne.
Vi tänkte först sälja själva utan mäklare men ångrade oss och kontaktade Anna.
Kan varmt rekommendera henne :-) -
Ha köpt en lägenhet
Under tiden hade bra kontakt med mäklaren, fick bra mottagen och väl bemöt av Anna. -
Jag har sålt bostad.
Jag är väldigt besviken och känner mig lurad på 70000 då jag upplever att mäklaren kunde gjort mycket mer. Jag känner att jag gick miste om en budgivning pga av hennes brist på engagemang. På visningen av huset upplevdes hon okunnig och höll mest på med sin telefon (enligt köparna) Det kändes som att vi sålde huset själva utan mäklare då köpare kontaktade oss säljare efter att det tog så lång tid.
Några saker som brast:
Tidsplanen som vi kommit överens om hölls ej.
Visningsdagen kom hon 15 min efter bestämd tid.
Inställd visning meddelades inte, jag fick själv kontakta henne dagen innan.
Uppdaterade mig väldigt dåligt om vad som hände.
Jag ringde å vill boka in tid för överlämnande, efter en vecka hade hon fortfarande ej hört av sig, jag fick höra av mig.Tråkigt att höra att du är besviken Malin! Varje försäljning är unik och det beror på att det är människor man har att göra med, en del är snabba i sitt beslut och andra tar längre tid på sig som i detta fallet. Vilket jag har full förståelse för, det är ändå en av sina livs största affärer. I detta fallet försökte jag verkligen att få de som var intresserade att lämna bud men då de verkade vänta ut varandra så drog det tyvärr ut på tiden. Att köparna kontaktade dig själv är inget jag kan göra något åt då det med dagens teknik är lätt att få tag i kontaktuppgifter, men att det skulle vara på grund av att de inte fick tag i mig är helt fel. Jag har nummerpresentatör och ringer alltid upp på missade samtal och svarar på mail. Däremot så ringde jag dem väldigt många gånger utan att de återkopplade, då börjar ju även jag tvivla på deras intresse. När den andra intressenten fick reda på att det fanns ett bud så fick du ett bud på 150.000 kr mer som du valde att tacka nej till, så budgivning blev det, fast du tackade nej.
HusmanHagberg Karlshamn
Tidsplanen blev något förskjuten då det är många parametrar som ska stämma vid en försäljning och bokas in som inte jag kan styra över som besiktning, fotografering m.m. och sedan var det påsklov som jag valde att inte lägga visningen vid då tänkbara intressenter skulle kunna vara bortresta. Till visningen blev jag något sen från tiden vi hade bestämt, men var där ändå i god tid innan spekulanterna och kunde gå igenom huset och lägga fram visningsmaterialet. Mobilen är mitt arbetsredskap där jag har tillgång till mäklarsystemet som jag jobbar i och då händer det ibland att jag tittar på mobilen för att stämma av visningslistan m.m. Angående uppdatering är vi olika på hur mycket återkoppling man vill ha och jag är ledsen att jag inte uppfyllde dina förväntningar där! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Köpt och sålt hus. Professionell mäklare. Kunnig och saklig.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Sålt enfamiljshus i Karlshamn. Professionellt och trevligt bemötande. Överträffade mina förväntningar mycket med slutpriset på vår villa. Bra.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Köpte ett radhus - mäklaren tog kontakt med oss innan visning då hon visste att vi var intresserade av området. Köpte huset på en förhandsvisning.
Samma mäklare sålde vårt hus och vi var mkt nöjda. Hon gav oss bra råd och såg till att vi gjorde en bra affär! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Vi har sålt vårt hus. Löpande information från mäklaren, mycket trevlig å tillmötesgående.
Jobbade snabbt och mycket för att sälja vårt hus kände vi.
Förklarat på ett bra sätt på vad som menas med vissa frågor.
Har bara positiva saker att säga om mäklaren Anna på HusmanHagberg. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Vi köpte en villa. Väldigt trevligt bemötande. Kunnig i sin sak.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Säljer hus. Väl och korrekt bemött av mäklaren. Verkar kompetent , och skött det hittills efter förväntan (affären inte helt avslutad).
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
en fantastisk mäklare . duktig och tydligt för oss.
roligt att samarbeta med Anna . -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Vi sålde min mammas hus efter hennes bortgång. Vi har stort förtroende för mäklaren. Hon är seriös och har ett mkt trevligt bemötande.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Jag har köpt en bostadsrätt i Karlshamn
Mäklaren gjorde verkligen ett bra jobb. Jag är nöjd med samarbetet och skulle inte tveka att anlita dem igen. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
Jag har köpt en bostadsrätt. Trevlig och kunnig. Professionell i sitt yrke.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Karlshamn
En extremt bra affär med kompetent och mycket bra service. Vi är nöjda över vårt köp och tackar så mycket för hjälpen..