Adam visade redan från första mötet att han var tillmötesgående, kunnig och professionell. Rekommenderar honom varmt.
Adam Persson
Adam Persson är mäklare på HusmanHagberg Kristianstad
.Adam Persson har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Adam Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Persson har haft 12 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
28 omdömen om Adam Persson
Adam är en duktig och tillitsskapande mäklare. Han är kunnig, professionell och väldigt engagerad. Som person utstrålar han positivitet och välvilja, och han är lätt att prata med. Adam har hållit oss uppdaterade under hela processen, haft specifika tips till oss och varit ärlig/direkt hela tiden för att försäljningen skulle genomföras på bästa möjliga sätt. Han är framåt och följer upp på ett positivt sätt. Vi har hela tiden känt oss säkra på att han har haft full kontroll. Vi bor i Norge och har varit beroende...
Otroligt bra service med väldigt självsäkra svar. Den här mäklaren vet vad han håller på med. Oerhört tacksam för jag hade turen att få just honom! Mvh
Väldigt professionell och hjälpsam. Bara goda sakar att säga om Adam och mycket glad att han kunde guida genom min försäljning.
Bra, han är duktigt och kunnig!
Vid mitt första fastighetsköp var mäklaren Adam Persson med oss hela vägen. Med bra snabb kommunikation och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Adam var professionell vid varje bemötande och hade bra koll på bostaden och marknaden samt juridiska aspekter angående köpprocessen. Eftersom detta var min första fastighet är jag väldigt nöjd över att vi fick en bra och trevlig mäklare som Adam. Överträffade mina förväntningar!
Adam är en bra mäklare. Vi har blivit bra bemötta av honom och han svarar snabbt på sms och telefonsamtal när man har försökt få tag på honom. Vi är nöjda med Adams jobb
Vi köpte bostad. Första intrycket när man gick på visning var toppen, engagerad mäklare som var påläst. Han lät inte oss vänta med frågorna vi hade utan tog reda på det direkt, vilket är uppskattat. I objektbeskrivningen så stod det inte hur många personer som bott i hushållet, det var av stor betydelse för oss. Så det var ett litet minus. Men i övrigt så toppenbra kundbemötande. Nöjda med affären hitintills.
Mycket bra bemötande, proffesionellt men ändå personligt. Kunnig, snabb återkoppling. Tog sig tid att kolla upp saker och svarar på alla frågor.
Trevligt bemötande, lätt att prata med. Lätt att komma i kontakt med. Svarar snabbt på telefon och mail. Snabb på att fixa fram efterfrågade dokument och andra uppgifter.