Adam Persson

Adam Persson

Adam Persson är mäklare på HusmanHagberg Kristianstad

Adam Persson har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Adam Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 5.0. Adam Persson har haft 5 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-08 - 2023-02

9 omdömen om Adam Persson

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad
    • Charlottesborg
    2022-11-23 Verifierad kund
    Det var väldigt trevligt o social person.
    2022-11-15 Verifierad kund
    Han var väldigt lyhörd och har ett bra bemötande i sin rull som mäklare. Det jag är tyckte vid hans första kontakt kändes trygg och han är ärligt och kan står för de saker han lovar.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad
    2022-11-11 Verifierad kund
    Jag har gjort 2 affärer med Adam och har varit lika smidiga bägge gångerna. Både köpt och sålt. Jag är jättenöjd med Adam och kan rekommendera honom starkt!
    • Odal/Vilan
    2022-10-20 Verifierad kund
    Vi mötte Adam Persson ifrån HusmanHagberg i samband med försäljningen av våran lägenhet. Adam har från start varit engagerad och effektiv när det gäller både kontakt med oss säljare som att genomföra sina uppgifter som mäklare. Vi har känt från start att vi har kunnat ha en öppen dialog med Adam gällande försäljningen och han har även varit öppen för våra önskemål och förslag gällande försäljningen men har samtidigt visat sin expertis inom mäklar yrket och lett oss i rätt riktning.
    • Odal/Vilan
    2022-10-17 Verifierad kund
    Mycket enkel att ha o göra med samt en väldigt enkel och snabb affär.
  • köpte sitt hus med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad
    2022-08-29 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande med snabb återkoppling i fömedlingsprocessen. Vänlig och personlig.
    En mycket positiv upplevelse att ha Adam som mäklare - seriös och en god lyssnare!
  • sålde sitt hus med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad
    2022-08-29 Verifierad kund
    Utmärkt och engagerat bemötande. Mycket effektiv process.
    • Näsby
    2022-08-26 Verifierad kund
    Vi hade jätte bra kommunikation, allt gick jätte bra och smidig. Jag är väldig nöjd med honom och kommer att rekommendera honom till andra
    • Näsby
    2022-08-11 Verifierad kund
    * öppet, hjärtligt, ärligt och kunnigt.
    * Jag försökte vara tydlig med mina önskemål och han förstod dom direkt och agerade utifrån mina önskemål på ett helt fantastiskt sätt.
    * Sammanfattning. Över mina förväntningar och förhoppningar. Mycket nöjd.:-)

Trevlig, kunnig, hjärtlig o öppen mäklare. *****