Peter Canaki

Peter Canaki

Peter Canaki är mäklare på HusmanHagberg Kristianstad

Peter Canaki har varit registrerad mäklare sedan 1992-07. Peter Canaki har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 245 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Canaki har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är alla de kundmöten som man får vara med om.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Tillsammans med min erfarenhet och kompetens skapar jag en trygg bostadsaffär - både för säljare och köpare.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en lyhörd, noggrann och effektiv person.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden tar jag mig gärna tid till att titta på handboll. På plats såväl som framför TV:n.

2024-12 - 2025-11

245 omdömen om Peter Canaki

Sedan starten hos Reco 2015
Bengt Otto M
Gärds Köpinge

Ordning och reda hjälpsam utan att va påstridig

Rolf Henrik S
Hammar

Kunnig, saklig, noggrann, engagerad och hjälpsam

Thim Mattias M
Knislinge

Mycket trevlig och kunnig mäklare som involverar oss i hela processen som gör att vi känner oss trygga. Har haft Peter vid 3 hus affärer nu och om det till förmodan blir fler så är Peter ett självklart val!

Maj Elvy Annette O
Tollarp

Tydlig med vem som gör vad i husaffären, vad som är lönt att lägga tid och pengar på eller inte. Snabb affär och bra tips på vägen. Nöjd hussäljare!

Arkadiusz L
Tollarp

Den bästa mäklare som jag träffat ,Peter hade fantastisk bemötande och proffsigt arbetssätt.

Anette L
Tollarp

Extremt nöjd med Peter! Vi har använt oss utav honom ett flertal gånger nu. Han är kunnig, hjälpsam och framförallt väldigt trevlig. Kunde inte vara mer nöjd!

Dennis T
Gärds Köpinge

Peter är mycket professionell och är noggrann och tydlig. All kommunikation gick smidigt och vi hade daglig kontakt.

Ulla Margareta Linnea N
Mjönäs

Jag har blivit bra bemött av Peter. Han har informerat mig om vad som gäller vid köpet och vad jag skall tänka på.

Dennis T
Åhus - Täppet

Väldigt professionell och snabba svar

Åsa Ann-Kristin S
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Canaki en del av HusmanHagberg Kristianstad

Fick direkt förtroende för Peter, det kändes att han hade lång erfarenhet i branschen och det område vi skulle sälja i. Utmärkt återkoppling hela vägen och ett bra slutresultat.