HusmanHagberg Kristianstad

HusmanHagberg Kristianstad

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeNineYears
4.8

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Kristianstad! Här möts du av engagerade fastighetsmäklare som har bred kunskap och lång erfarenhet av bostadsmarknaden i både Kristianstad och Åhus. För att kunna följa våra ledord om förtroende och kundnöjdhet erbjuder vi dig kunskap, uppmärksamhet och trygghet när du väljer att förmedla...

446 omdömen om HusmanHagberg Kristianstad

Sedan starten hos Reco 2015

Mikael S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad

Adam visade redan från första mötet att han var tillmötesgående, kunnig och professionell. Rekommenderar honom varmt.

Wenche B

Adam är en duktig och tillitsskapande mäklare. Han är kunnig, professionell och väldigt engagerad. Som person utstrålar han positivitet och välvilja, och han är lätt att prata med. Adam har hållit oss uppdaterade under hela processen, haft specifika tips till oss och varit ärlig/direkt hela tiden för att försäljningen skulle genomföras på bästa möjliga sätt. Han är framåt och följer upp på ett positivt sätt. Vi har hela tiden känt oss säkra på att han har haft full kontroll. Vi bor i Norge och har varit beroende...

Gull Ann-Sofi P
Åhus - Täppet

Trevlig och kompetent och hade svar på alla mina frågor kan starkt rekommenderas.

Rebecka J
Åhus - Vattentornsområdet

Tydlig och sköter processen mycket bra.

Douglas Erik Ragnar S
Åhus - Vattentornsområdet

Personlig och professionell rådgivning och resultatinriktat genomförande.

August L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad
Sommarlust

Otroligt bra service med väldigt självsäkra svar. Den här mäklaren vet vad han håller på med. Oerhört tacksam för jag hade turen att få just honom! Mvh

Malte K
Sommarlust

Väldigt professionell och hjälpsam. Bara goda sakar att säga om Adam och mycket glad att han kunde guida genom min försäljning.

Giuseppe C
Gärds Köpinge

Bra, han är duktigt och kunnig!

Marco N
Gamla Näsby

Vid mitt första fastighetsköp var mäklaren Adam Persson med oss hela vägen. Med bra snabb kommunikation och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Adam var professionell vid varje bemötande och hade bra koll på bostaden och marknaden samt juridiska aspekter angående köpprocessen. Eftersom detta var min första fastighet är jag väldigt nöjd över att vi fick en bra och trevlig mäklare som Adam. Överträffade mina förväntningar!

Hildur A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Canaki en del av HusmanHagberg Kristianstad

Peter är proffsig, påläst om allt om och kring vår bostadsrätt och mycket kunnig.

Birgitta Kristina O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Canaki en del av HusmanHagberg Kristianstad

Jag fick ett bra och trevligt bemötande. Han var kunnig och tillmötesgående vid visningen.

Elisabet H
Norra Åsum

Mycket proffsigt, seriöst. Väldigt nöjda. Mvh

Annika Birgitta M
Hammar

Han fick mig att känna att jag var den enda kunden han hade och att vi hade all tid i världen!

Laila K
Åhus - Täppet

Bemötandet och förväntningarna på mäklaren var mycket bra. Professionell, erfaren och trevlig i alla våra samtal genom hela processen.

Johanna W
Önnestad

Adam är en bra mäklare. Vi har blivit bra bemötta av honom och han svarar snabbt på sms och telefonsamtal när man har försökt få tag på honom. Vi är nöjda med Adams jobb

Linnea A
Önnestad

Vi köpte bostad. Första intrycket när man gick på visning var toppen, engagerad mäklare som var påläst. Han lät inte oss vänta med frågorna vi hade utan tog reda på det direkt, vilket är uppskattat. I objektbeskrivningen så stod det inte hur många personer som bott i hushållet, det var av stor betydelse för oss. Så det var ett litet minus. Men i övrigt så toppenbra kundbemötande. Nöjda med affären hitintills.

Johan L
Gamla Näsby

Mycket bra bemötande, proffesionellt men ändå personligt. Kunnig, snabb återkoppling. Tog sig tid att kolla upp saker och svarar på alla frågor.

Bengt J
Gamla Näsby

Trevligt bemötande, lätt att prata med. Lätt att komma i kontakt med. Svarar snabbt på telefon och mail. Snabb på att fixa fram efterfrågade dokument och andra uppgifter.

Sten Henrik Christian B
Gärds Köpinge

Mycket gott bemötande, duktig med positiv inställning och gott omdöme, skötte det hela utmärkt.

Christer S
Söder / Udden

Trevligt bemötande, alltid snabb återkoppling och med ett stort förtroendeingivande intryck, förtjänar mäklaren Peter Canaki högsta betyg!

Robert N
Charlottesborg

Bra jobbat killar!!!!!!! Oooooooooooo wow

Cecilia M
Gamla Näsby

Adam har varit otroligt hjälpsam, också när allt inte alls gick precis enligt plan. Han var oerhört trevlig och inriktad på att lösa problem och hjälpa oss på bästa sätt, långt utöver vad han hade behövt göra enligt nåt avtal! Vi rekommenderar honom varmt!

Helena L
Gamla Näsby

Adam är en öppen, effektiv och arbetsvillig person. Hans positiva energi har hjälpt mig att ha tålamod under försäljningen. Jag tycker att det var utmärkt att Adam var tillgänglig både under arbetsveckan, kvällar och helger när man fick någon fråga. Tack så mycket för ditt bra arbete, Adam Mvh Helena Lennartsson

Murtadha A
Gamla Näsby

Adam är en mycket professionell, trevlig, hjälpsam och har mycket tålamod! Han hjälpte mig genom hela processen och hans kunskap. Rekommenderar starkt!

Ola P
Sålde sin stuga med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad
Åhus - Äspet

Adam Persson har varit otroligt hjälpsam med att sälja en sommar stuga i Äspet, Åhus som jag ärvt. Jag bor i USA, men med Adam's hjälp var det inget problem. Adam hjälpte mig få stugan ur städad och såld till bra pris. Adam bor själv i Äspet och hade bra koll på allt som på gick i stugan. Tack för hjälpen! Ola

Ingrid Helen S
Egna Hem

Tack för all hjälp vi fått och för att vi hela tiden blivit uppdaterade. Bra kommunikation. Allt bra

Frank T
Gamla Näsby

Adam kan rekommenderas. Han fick slita för jobbet. Minus är, och det gäller inte Adam utan HusmanHagberg, att de inte erbjuder elektronisk signering av avtal o liknande vilket sänker betyget

Martin T
Gamla Näsby

Adam har varit engagerad och trevlig. Jag rekommenderar honom framförallt eftersom han genomförde sitt uppdrag med en god kommunikation, en grymt bra samarbetsförmåga och ett mycket trevligt bemötande.

Valter C
Köpte sin stuga med hjälp av Adam Persson en del av HusmanHagberg Kristianstad
Åhus - Äspet

Väldigt trevlig och löser allt man frågar om! Väldigt påläst som gjorde det enklare för oss att ta beslutet att köpa fastigheten

Jimmy S
Egna Hem

Peter har varit guld värd vid vårt köp, anpassat sig efter oss och hjälpt oss med det vi har behövt hjälp med under resan. Rekommenderar honom Starkt

Curt B
Köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Kristianstad
Sommarlust

mycket trevligt tillmötesgående o proffsigt

Helen Agneta E
Färlöv

Ett mycket bra sätt tydlig med att förklara innebörden vid vår husförsäljning. Vi blev bemötta på ett mycket bra sätt, våra förväntningar blev riktgt bra. Vi rekommenderar gärna Peter Canaki till våra bekanta. MVH Helen & Thomas

Emelie N
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Canaki en del av HusmanHagberg Kristianstad

Engagerad och tillgänglig, förtroendeingivande. Har stöttat och informerat, Peter har överträffat våra förväntningar!

Gholam M
Charlottesborg

Det var väldigt trevligt o social person.

Neloufar B
Gamla Näsby

Han var väldigt lyhörd och har ett bra bemötande i sin rull som mäklare. Det jag är tyckte vid hans första kontakt kändes trygg och han är ärligt och kan står för de saker han lovar.

Per Marcus Ingemar T
Sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Kristianstad

Jenny var fantastisk på alla vis!

Alexander N
Gamla Näsby

Jag har gjort 2 affärer med Adam och har varit lika smidiga bägge gångerna. Både köpt och sålt. Jag är jättenöjd med Adam och kan rekommendera honom starkt!

Linda Viktoria Maria H
Färlöv

Jenny har et fantastiskt bemötande med en unik balans mellan proffisionalitet och personlighet. I hennes arbete lyser hennes kompetens igenom som skapar trygghet. Hon bjuder på en god tillgänglighet och snabb respons. Om jag någon gång i framtiden återigen skulle sälja ett objekt så hade jag valt Jenny.

Hilda Maria S
Söder / Udden

Proffsig, empatisk och realistisk. Fingertoppskänsla från start till mål. Vi bollade och resonerade kring olika scenarion vilket jag uppskattade. Jag kände mig trygg och lyssnad på hela vägen.

Elof A
Åhus - Centralt

Kunnig, trovärdig, lättillgänglig. Jag är nöjd med både bemötande och upplevelse i sin helhet. Jag rekommenderar Peter om du är i fas med att antingen köpa eller sälja bostad.

Emma H
Odal/Vilan

Vi mötte Adam Persson ifrån HusmanHagberg i samband med försäljningen av våran lägenhet. Adam har från start varit engagerad och effektiv när det gäller både kontakt med oss säljare som att genomföra sina uppgifter som mäklare. Vi har känt från start att vi har kunnat ha en öppen dialog med Adam gällande försäljningen och han har även varit öppen för våra önskemål och förslag gällande försäljningen men har samtidigt visat sin expertis inom mäklar yrket och lett oss i rätt riktning.

Alexander N
Odal/Vilan

Mycket enkel att ha o göra med samt en väldigt enkel och snabb affär.

Gudrun Elisabeth R
Centrum/Östermalm

Peter är trovärdig, snabb och effektiv Perfekt bemötande

Berit Maria Kristina L
Tollarp

Det har varit en personlig service hela vägen. Ingen stress utan en känsla av trygghet har förmedlats inför affären

Eva R
Gamla Näsby

Mycket bra bemötande med snabb återkoppling i fömedlingsprocessen. Vänlig och personlig. En mycket positiv upplevelse att ha Adam som mäklare - seriös och en god lyssnare!

Eva Karin Marianne S
Gamla Näsby

Utmärkt och engagerat bemötande. Mycket effektiv process.

Maryam S
Näsby

Vi hade jätte bra kommunikation, allt gick jätte bra och smidig. Jag är väldig nöjd med honom och kommer att rekommendera honom till andra

ALEXANDRA H
Skrev om HusmanHagberg Kristianstad

För ett år sedan sålde vi vårt hus med hjälp av Jenny. Fantastisk människa med stor kunskap och ett lättsamt men ändå proffsigt bemötande. Hade vi velat sälja igen hade vi inte tvekat en sekund på vem vi skulle anlita! Såå nöjda🥰

Ulf Christer B
Kulltorp

Alltid betraktat Canaki som engagerad och duktig. Nu har jag upplevt det som hans kund.

Linnéa E
Näsby

* öppet, hjärtligt, ärligt och kunnigt. * Jag försökte vara tydlig med mina önskemål och han förstod dom direkt och agerade utifrån mina önskemål på ett helt fantastiskt sätt. * Sammanfattning. Över mina förväntningar och förhoppningar. Mycket nöjd.:-) Trevlig, kunnig, hjärtlig o öppen mäklare. *****