Otroligt hjälpsam och fick vår lägenhet såld snabbt! Bra kommunikation och en bra plan! Rekommenderas!
Niklas Björk
Niklas Björk är mäklare på HusmanHagberg Luleå
.Niklas Björk har varit registrerad mäklare sedan 2023-11. Niklas Björk har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Björk har haft 66 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
65 omdömen om Niklas Björk
Hög tillgänglighet, trevlig och saklig
Niklas Björk är bästa mäklaren, trevlig och alltid med kunden i centrum. Snabb och effektiv affär och alltid med fokus på att kunden ska bli nöjd.
Vi är verkligen supernöjda med Niklas som mäklare. Han är lyhörd, kunnig, proffsig, lugn, alltid lätt att nå och därtill trevlig och mycket klok. Han hade hela tiden koll på processen och höll oss uppdaterade. Vi hade inte kunnat ha en bättre mäklare! Rekommenderar honom varmt!
Han verkar tjänstvillug och flexibel
Väldigt engagerad samt bra kommunikation
Bra bemötande ,trevlig, hjälpsam och berätta all information kunden behöver och svara snabbt Jag rekommenderar starkt
Mycket trevlig och lättsam person, Ställer upp på studs när man ringer, Inge tjafs inga konstigheter helnöjd.
Bästa mäklarupplevelsen jag haft. Engagerad från första kontakt fram till försäljning, kan varmt rekommendera Niklas!
Trevligt bemötande, snabb på att svara på frågor och funderingar