Bra från start till mål. Har koll på allt. Lättsam och humor på köpet eller säljet. Anlita Niklas
HusmanHagberg Luleå
Välkommen till HusmanHagberg och fantastiska Luleå! Allt fler söker boenden här i området och vi mäklare på kontoret har full förståelse, då det finns massor av boendemöjligheter här i trakten. Är du en av de som söker dig hit? Eller vill du sälja? Vilken typ av bostadsaffär du än ska göra kan du kontakta oss. Med passion,...
1010 omdömen om HusmanHagberg Luleå
Sedan starten hos Reco 2017
Vi är mycket nöjda med Niklas Björk på HusmanHagberg mycket trevlig och hjälpsam med snabb lösning och snabba svar om det är något vi behöv fråga om.
Han är trevlig och snabb. Svarar på alla frågor via både sms och mail snabbt. Tar emot bra på visning.
Niklas Björk är en mycket bra mäklare! Enkel Rak Tydlig Svarar snabbt på frågor i mail och sms ! Gör det enkelt att köpa hus! Hus affären gick snabbt utan att vara stressigt Vi vill önska Niklas Björk fortsatt lycka till som persson och mäklare
Jätte duktig! Jätte trevlig och för super bra kommunikation under processen! Rekommenderar starkt.
Mycket professionell och förstående då vår situation var lite knepig. Trevlig och snäll. Väldigt lätt att ha och göra med. Enkel att få tag i. Kunnig och duktig.
En engagerad och lyhörd mäklare med hjärtat på rätt ställe. Med positiv energi fick han det krångliga bli så enkelt. Kan varmt rekommenderas!
Bra och duktig mäklare. Informativ på visningar och hade väldigt bra bemötande. Snabba svar när man behövde det också🌟🌟🌟🌟🌟
Bra bemötande, lätt att kommunicera med, bra råd
Väldigt trevlig och duktig mäklare som nästan alltid var tillgänglig och snabb på att svara på frågor. Hela processen kändes trygg och smidig tack vare det professionella bemötandet. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som söker en engagerad och kunnig mäklare.
Vi är verkligen jättenöjda med Amanda Bergmans arbete vid vår försäljning av bostadsrätten. Hon har utmärkt bedömningsförmåga, är inlyssnade och ger mycket bra feedback samt är effektiv, transparent och strategisk i sitt arbetssätt.
Trevlig, engagerad, lyhörd, snabb att återkoppla och alltid tillgänglig. En snabb och smidig affär.
Väldigt kompetent, saklig o proffsig.
Serviceinriktad och lösningsfokuserad med hög tillgänglighet
Proffsigt intryck. Snabb, smidig och flexibel dialog och service. Bidrog till en väldigt fin upplevelse av vårt första husköp.
Mycket bra bemötande och proffesionellt arbete. Enkelt och lätt att samarbeta.
Trevligt bemötande, och väldigt enkel att ha och göra med. Det blev en väldigt smidig försäljning.
Tack Snälla Gusten för din fina recension, det betyder mycket! Lycka till i framtiden!
Otroligt proffsig och man känner sig trygg med henne hela vägen
Vi kände oss nöjda, trygga, sedda och hörda genom hela försäljningen i alla delar. Vi hade frågor även kvällar och helgdagar och han svarade alltid snabbt. Vi är verkligen supernöjda med Niklas och HusmanHagberg.
Vi är mycket nöjda med hur Emma skötte försäljningen av våran lägenhet.
Hon gör det lilla extra och tar hand om sina kunder. Gav verkligen aldrig upp med försäljningen av min lgh. Bara bonus hon skulle sälja hus åt oss också.
Tack Snälla Niklas för ditt fina betyg! Men framförallt tack för ditt tålamod och ditt förtroende genom båda affärerna! Jag är så glad för er skull att ni äntligen hittade Ert hus!
Emma är det jag gillar; målmedvetet och effektiv samtidigt medveten om att ett är ”ett hem” som säljs eller köps.
Amanda fungerade som mäklare för en lägenhet. Amanda är mycket saklig, professionell och intresserad. Lyhörd inför uppkommande situationer och gav hela tiden löpande information om affären via sms och telefon. Mer än nöjd med hennes sätt att medla affären.
Jag sålde min lägenhet med Amanda och är jättenöjd! Hon har varit engagerad, tillgänglig och hållit mig uppdaterad genom hela processen. Jag har alltid fått snabba svar på mina frågor och fått mig att känna mig trygg från början till slut. Jag kan varmt rekommendera både HusmanHagberg och Amanda till alla som ska sälja sin bostad!
Ida var proffsig på ett personligt sätt vilket ingav förtroende. Snabb på att återkoppla med hög tillgänglighet. Rekommenderar Ida varmt!
Tack Åsa!! Vad roligt att läsa att du är nöjd, det betyder oerhört mycket för mig! Du har varit en toppenkund och jag är väldigt tacksam över att jag fått möjligheten att jobba med dig!
Ett trevligt bemötande lätt att få kontakt med. Snabb återkoppling mycket positiv hel nöjd
Erfaren och målinriktad mäklare
Exceptionellt snabb och effektiv hantering av vår fastighetsaffär.
Väldigt hjälpsam och tillmötesgående genom hela affären.
Vi valde Emma eftersom hon kändes driven, engagerad och jordnära. Hela försäljningen har gått väldigt smidigt, från första mötet till att affären var klar. Hon har varit professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen, och vi har känt oss trygga hela vägen. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Emma till andra som ska sälja sin bostad.
Engagerad, flexibel och trevlig. Bra att göra affärer med.
En mycket trevlig o duktig mäklare som gjorde sitt jobb till fullo.
Mycket kunnig och trevlig mäklare!
Emma är en pärla som mäklare, både vid bemötande & service på hög nivå.
Fantastiskt duktig och lätt att ha att göra med. Hade koll på marknaden, höll mig uppdaterad hela vägen och gjorde ett riktigt bra jobb. Kan varmt rekommendera!
Vi har fått ett mycket bra bemötande & service av Emma. Helt nöjda än så länge!
Amanda har på ett mkt profesionellt sätt genomfört försäljningen av min bostad, en realistisk värdebedömning o ett behjälpligt sätt möjliggjort för alla intresserade köpare se bostaden IRL innan budgicning.
Trevligt bemötande. Ida ingav förtroende och förde en rak dialog. Hon var professionell och gav ett trovärdigt intryck. Möjligen blev vi överraskade av hur bedömningen av marknadens reaktion på vårt utgångspris var, då intresset var lägre än vad vi fått intrycket av att det skulle vara. Det blev en miss med annonseringen av en visning. Ida lyckades trots det sedan knyta ihop affären på ett mycket bra vis. Vi blev i slutändan mycket nöjda med vår försäljning.
*******************************
Så himla proffsig och snäll! Rekommenderar alla att välja Ida som mäklare. Hon hjälpte oss med allt samt var aktiv under hela processen. Rekommenderar!
Men du är ju fantastisk Sara! Stort stort tack för ett fint betyg av mitt arbete, jag uppskattar det verkligen!
Bra,.............. ... .....
Jag är mycket nöjd med Emma Lindbäcks arbete vid försäljningen av min lägenhet. Hon har varit engagerad, tillgänglig och professionell under hela processen. Hela affären gick smidigare än jag hade kunnat hoppas på och överträffade mina förväntningar. Jag kan verkligen rekommendera Emma till andra som ska sälja sin bostad!
Hon är proffsigt med sitt jobb. Lugn men tydligt med information.
Bra information om lägenheten! Lyhörd om önskemål inför köpet! Erfaren mäklare!
Det märks verkligen att hon arbetat som mäklare i 15 år Oerhört erfaren,, säker, trygg samt kunnig Hon är den bästa mäklaren jag träffat och jag är tacksam över att hag valde henne Bästa jag gjort
Väldigt proffsigt bemötande, "snabb på bollen", lättillgänglig och inlämnade.
En lyhörd, snabb och inlysssnande mäklare! Lätt att föra samtal med. En mycket hög tillgänglighet och förståelse för kundens lite speciella situation i samband med köpet,
Mycket bra bemötande. Hon har var mycket professionell och arbetat effektivt med köpet.
Proffsigt bemötande och snabb försäljning till ett riktigt bra pris. Rekommenderas till 100%
Suverän mäklare, kan starkt rekommendera. Skötte vår affär mycket snabbt och med gott reslutat.