HusmanHagberg Luleå

HusmanHagberg Luleå

• BadgeNineYears
1 038

Välkommen till HusmanHagberg och fantastiska Luleå! Allt fler söker boenden här i området och vi mäklare på kontoret har full förståelse, då det finns massor av boendemöjligheter här i trakten. Är du en av de som söker dig hit? Eller vill du sälja? Vilken typ av bostadsaffär du än ska göra kan du kontakta oss. Med passion,...

1038 omdömen om HusmanHagberg Luleå

Sedan starten hos Reco 2017

Stefan K
Centrum

Mycket bra bemötande. Snabb och alert när hon har en affär på gång. Vilket är positivt både om man är köpare eller säljare. Har bara gott att säga, kommer fortsättningsvis att ta kontakt med henne om jag ska sälja något.

Fredrik G
Örnäset

Väldigt nöjda med hela processen! Professionell, engagerad och alltid lätt att få kontakt med. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningen. Rekommenderas varmt!

Andrea E
Gäddvik

Väldigt bra bemött, lyhörd.Hade höga förväntningar och hon levde upp till dom. Väldigt proffsigt från början till slut. Vår upplevelse blev precis som vi hoppades på!

Ludvig A
Örnäset

Vänlig, god kommunikation och kundens bästa i åtanke.

Oliver S
Södra Sunderbyn

Mycket bra bemötande, professionell och bra kommunikation

Marie Susanne L
Björkskatan

Snabb återkoppling och en bra initiativförmåga till en lyckad försäljning. Vi kan verkligen rekommendera Niklas!

Mikael J
Gäddvik

Nu är vi mitt i försäljning så kan inte ge ett 100 procentigt svar. Men än så länge har allt fungerat bra med Emma som mäklare vid försäljning. Vi agerade köpare nyligt och det var en mycket smidig och bra affär där Emma var ansvarig mäklare.

Sofia S
Knöppelåsen

Kompetent, positiv, hjälpsam, seriös, bra på att vägleda, peppig, lättsam, snabb, bra på att informera. Helt enkelt en perfekt mäklare!

Robert H
Kallax

Grym tjej. Lösningsorienterad och allt närvarande. Säljsugen och professionell. Högsta betyg! /Robert

Kent Peter E
Kallax

Engagerad mäklare som återkopplar snabbt, har lösningar för hela affären och som man kan bolla olika alternativ med

Anders B
Centrum

Väldigt trevlig, kunnig och informerande.Jag har dessutom haft förmånen att vara både köpare och säljare där Ida är mäklare, upplever att hon är ärlig och rak i båda de ”scenariona”, där jag som köpare och säljare fick den infon jag behöver. Ida är dessutom bra på att motivera och driva (utan att vara stressande), nåt som är ett ytterligare plus.

Eva-Lotta I
Centrum Charlottendal

Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam. Återkopplar snabbt, rekommenderas starkt 🙌

Charlie W
Centrum

Proffsigt bemötande, tillgänglig och snabb hantering!

Anders B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Simonsson en del av HusmanHagberg Luleå

Svar från Ida Simonsson

Det har varit ett sant nöje att jobba med dig Anders! Det finns inget som gör mig gladare än att du är nöjd med mitt jobb! Tusen tack för trevliga affärer!

Inga-Britt S
Örnäset

Mkt professionell. Saklig och informativ. Mycket bra bemötande och service-minded. Snabb återkoppling vilket vi uppskattar vädigt mycket.

Roland K
Björsbyn

En engagerad kille som håller bra kontakt med kunden.

Gerd W
Lövskär

Mycket fint bemötande upplever Emma som en mycket kunnig mäklare ! Hon uppfyllde förväntningarna som jag hade 👍rekommenderar gärna Emma som mäklare. / Gerd

Stefan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Lindbäck en del av HusmanHagberg Luleå
Östermalm

Enkel, snabb och lösningsorienterad, en riktig ”entreprenör” med bra ”bollkänsla” för hur man gör bra affärer.

Kristoffer S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Björk en del av HusmanHagberg Luleå
Skurholmen

Niklas var alltid tillgänglig när man behövde det och gjorde sitt yttersta för att man som säljare skulle bli nöjd med alla delar av försäljningen.

Anna L
Kallkällan

Tydlig, proffsig och hjälpsam.

Marina B
Hertsön

Glad, trevlig, lyhörd och lösningsorienterad. Snabb på att svara på frågor, tillgänglig via alla kontaktvägar

Ida-Maria L
Björkskatan

Trevlig, snabb på att svara på meddelanden, upplevdes göra sitt yttersta för att få till ett snabbt och smidigt köp.

Victor S
Bensbyn

Mycket kompetent, duktig och hjälpsam

Linda K
Bensbyn

Niklas Björk är en fantastisk mäklare! Kunnig, kompetent och med ett engagemang utöver det vanliga. Niklas är otroligt professionell, lyhörd och har en fantastisk förmåga att känna av vad både säljare och köpare efterfrågar. Genom hela processen har han varit engagerad, trygg och genuint mån om att det ska bli bra för alla parter. Det märks verkligen att han brinner för sitt arbete och sätter kunden i fokus. Vi kan varmt rekommendera Niklas Björk – en riktig supermäklare! ⭐️

Antero Juhani K
Centrum Charlottendal

Väldigt genuin och trevlig. Proffsigt bemötande och välskött genom hela affären.

Filippo P
Kallkällan

Trevligt bemötande vi fick svar på dom frågorna vi hade och affären har varit smidig

Jonas N
Kallkällan

Mycket trevlig, professionell och duktig mäklare och lätt att samarbeta med. Kunde verkligen möta upp med våra önskemål och funderingar och samtidigt utföra ett fantastiskt bra jobb. Rekommenderar varmt.

Millan R
Kallkällan

Bra bemötande, smidig hantering och tydlig dialog under köpeprocessen.

Jonathan Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Björk en del av HusmanHagberg Luleå
Centrum

Bra från start till mål. Har koll på allt. Lättsam och humor på köpet eller säljet. Anlita Niklas

Christina M
Centrum

Vi är mycket nöjda med Niklas Björk på HusmanHagberg mycket trevlig och hjälpsam med snabb lösning och snabba svar om det är något vi behöv fråga om.

Ulrika P
Persön

Han är trevlig och snabb. Svarar på alla frågor via både sms och mail snabbt. Tar emot bra på visning.

Henrik E
Persön

Niklas Björk är en mycket bra mäklare! Enkel Rak Tydlig Svarar snabbt på frågor i mail och sms ! Gör det enkelt att köpa hus! Hus affären gick snabbt utan att vara stressigt Vi vill önska Niklas Björk fortsatt lycka till som persson och mäklare

Jonas N
Hertsön

Jätte duktig! Jätte trevlig och för super bra kommunikation under processen! Rekommenderar starkt.

Frida N
Hertsön

Mycket professionell och förstående då vår situation var lite knepig. Trevlig och snäll. Väldigt lätt att ha och göra med. Enkel att få tag i. Kunnig och duktig.

Helena L
Sålde sin stuga med hjälp av Niklas Björk en del av HusmanHagberg Luleå
Brändön

En engagerad och lyhörd mäklare med hjärtat på rätt ställe. Med positiv energi fick han det krångliga bli så enkelt. Kan varmt rekommenderas!

Sara Nabil Mekheel M
Örnäset

Bra och duktig mäklare. Informativ på visningar och hade väldigt bra bemötande. Snabba svar när man behövde det också🌟🌟🌟🌟🌟

Karin Ulla M S
Bergviken

Bra bemötande, lätt att kommunicera med, bra råd

Hossein M
Bergnäset

Väldigt trevlig och duktig mäklare som nästan alltid var tillgänglig och snabb på att svara på frågor. Hela processen kändes trygg och smidig tack vare det professionella bemötandet. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som söker en engagerad och kunnig mäklare.

Ann S
Skrev om Amanda Bergman en del av HusmanHagberg Luleå

Vi är verkligen jättenöjda med Amanda Bergmans arbete vid vår försäljning av bostadsrätten. Hon har utmärkt bedömningsförmåga, är inlyssnade och ger mycket bra feedback samt är effektiv, transparent och strategisk i sitt arbetssätt.

Birgit Anna Maria H
Rutvik

Trevlig, engagerad, lyhörd, snabb att återkoppla och alltid tillgänglig. En snabb och smidig affär.

Karl Johan F
Sålde sin stuga med hjälp av Niklas Björk en del av HusmanHagberg Luleå
Sandön

Väldigt kompetent, saklig o proffsig.

Olof J
Centrum

Serviceinriktad och lösningsfokuserad med hög tillgänglighet

Pierre L
Rutvik

Proffsigt intryck. Snabb, smidig och flexibel dialog och service. Bidrog till en väldigt fin upplevelse av vårt första husköp.

Ture Sigmund P
Örnäset

Mycket bra bemötande och proffesionellt arbete. Enkelt och lätt att samarbeta.

Gusten W
Centrum

Trevligt bemötande, och väldigt enkel att ha och göra med. Det blev en väldigt smidig försäljning.

Svar från Ida Simonsson

Tack Snälla Gusten för din fina recension, det betyder mycket! Lycka till i framtiden!

Tord Jesper L
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Simonsson en del av HusmanHagberg Luleå
Alvik

Otroligt proffsig och man känner sig trygg med henne hela vägen

Ingela S
Norra Sunderbyn

Vi kände oss nöjda, trygga, sedda och hörda genom hela försäljningen i alla delar. Vi hade frågor även kvällar och helgdagar och han svarade alltid snabbt. Vi är verkligen supernöjda med Niklas och HusmanHagberg.

Anna Maria K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Lindbäck en del av HusmanHagberg Luleå
Centrum Varvet

Vi är mycket nöjda med hur Emma skötte försäljningen av våran lägenhet.

Karl Niklas G
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Simonsson en del av HusmanHagberg Luleå
Bergnäset

Hon gör det lilla extra och tar hand om sina kunder. Gav verkligen aldrig upp med försäljningen av min lgh. Bara bonus hon skulle sälja hus åt oss också.

Svar från Ida Simonsson

Tack Snälla Niklas för ditt fina betyg! Men framförallt tack för ditt tålamod och ditt förtroende genom båda affärerna! Jag är så glad för er skull att ni äntligen hittade Ert hus!

Annika S
Centrum Varvet

Emma är det jag gillar; målmedvetet och effektiv samtidigt medveten om att ett är ”ett hem” som säljs eller köps.